Glamour Women of the Year Awards 2011

Az USA-ban hétfőn került megrendezésre az 21. Glamour Women of the Year Awards , amin többek között Tory Burch, Jennifer Lopez és Lea Michele is egy-egy díjjal gazdagodott. Az EMA-s cikkünk után,  most is készültünk egy vörös szőnyeges összeállítással. Lássuk kik és miben parádéztak a díjátadón?

Jennifer Lopez most Donatella Versace kreációi közül választotta ezt az alakját tökéletesen kiemelő estélyit. A Versace 2011-es őszi kollekciójának ragyogó darabjához, szintén egy csillogós Jimmy Choo cipellőt és egyszerű frizurát viselt.

Kerry Washington színésznő a Marchesa 2012-es resort kollekciójának egy halványsárga darabjában kápráztatta el az est résztvevőit. A ruha már magában is csodálatos, így Kerry csak egy fehér gyöngyökkel díszített clutchot és Christian Louboutin Pigalle fantázianévre keresztelt cipőt, valamint egy az arcát hangsúlyozó fülbevalót választott kiegészítőnek.

Jessica Alba a díjátadón, az év divattervezőjének választott Tory Burch fekete-fehér, flitterekkel díszített kreációjában érkezett, melyhez Jimmy Choo cipőt viselt. Fantasztikusan festett!

Újabb Jennifer, aki szintén a Versace ruhái közül választott egyet. A gyönyörű Jennifer Aniston a divatház egyik fekete estélyi ruháját viselte, melyet egy szintén fekete, pántos Celine szandállal egészített ki, így itt is érvényesül a színésznő kevesebb, néha több elve. Mi imádjuk ezt az összeállítást (is)! Mellette Chalsea Handler Stella McCartney overállban.

Emma Stone (majdnem) csupa aranyban. A fiatal színésznő arany színű Lanvin ruhájához hasonló árnyalatú táskát és nyakláncot viselt. Az outfitet egy nude magassarkúval tette teljessé. Ragyogó!

A Glee-ből ismert Lea Michele már többször bizonyította, hogy téveszthetetlen stílusérzékkel rendelkezik. Ezt most ebben a csillogó Jenny Peckham ruhában ismét megerősítette. Nekünk az ő ruhája volt a kedvencünk és Nektek?