Grammy 2019 – mindent a vörös szőnyegről

Magyar idő szerint hétfőn hajnalban adták át az idei Grammy-díjakat, mi pedig természetesen nem feledkezünk meg a vörös szőnyegről, hiszen ilyenkor mindenki árgus szemekkel figyeli, hogy mit viseltek a világsztárok ezen a napon.

Úgy tűnik, ez az év gyakorlatilag kivétel nélkül a minél extrémebb, és lehetőleg minél érthetetlenebb ruhadarabokról szólt, mert sikerült olyan felhozatalt összehozniuk a hírességeknek az idei díjátadóra, mint még talán soha. Hiába, ha felszólalni nincs lehetőség a színpadon, akkor valami más módját kell megtalálni a polgárpukkasztásnak.

Cardi B és a parfümös üveg

Hát igen, nehéz eldönteni, mire hasonlít leginkább a rappernő szerelése: lehetne egy furcsa parfümös üveg, de akár egy kreppapírral bevont virágcsokor is. Mindenesetre sokat gondolkoztunk azon, hogy vajon milyen lehetett leülni ebben a ruhában? A legrosszabban öltözött díva címet elnyerte, viszont tegyük hozzá, hogy a legjobb rap album díját is ő vitte haza a gáláról.

cardi-b-attends-the-61st-annual-grammy-awards-at-staples-news-photo-1097527140-1549849644

Lady Gaga és a visszafogottság

Az énekesnő három kategóriában is tarolt az idei Grammy átadón, amin egyáltalán nem csodálkozunk, hiszen a Csillag születik című filmben elég magasra tette a lécet gyönyörű hangjával. A vörös szőnyegre ehhez képest egy tőle egyáltalán nem megszokott look-ot választott, haja és sminkje is visszafogott volt, a ruhája pedig egy egyszerű ezüst színű Celine estélyi volt. Érdekes, hogy tőle ez számít meghökkentőnek, de hát hiába, ha egyszer nem ezt szokta meg tőle az  ember, akkor bizony itt a helye a furcsaságok között.

lady-gaga-attends-the-61st-annual-grammy-awards-at-staples-news-photo-1128787490-1549849509

Kylie Jenner és a kezeslábas

Balmain darabban jelent meg a gálán Kylie, ami ugyan nagyon édesen rózsaszín, de vajon nem okozott neki klausztrofóbiát? A fura vállak és ujjak nélkül irtó menő darab lett volna, így viszont csak egy kis meghökkentésre volt elegendő.

kylie-jenner-attends-the-61st-annual-grammy-awards-at-news-photo-1097532314-1549851784

Katy Perry mint Barbie baba

Katy Perry nagyon cuki sütibaba volt a vörös szőnyegen, ő is Balmain kollekcióból választott egyébként. Persze azóta rengeteg mém kering az interneten, hiszen egy ilyen ruha azonnal megmozgatja az emberek fantáziáját: lehetett látni tortadíszként, egymásba pakolt muffin papírokként, de még festőhengerként is, amit egyébként maga Katy posztolt az Insta profiljára. Humora legalább van! :)

katy-perry-attends-the-61st-annual-grammy-awards-at-staples-news-photo-1097534444-1549849701

Bebe Rexha királylányosan

Bebe Rexha énekesnőt két kategóriában is jelölték a Grammy-díjra, aminek minden bizonnyal nagyon örült (elnyerni végül nem nyerte el egyiket sem), annak viszont kevésbé, hogy 38-as mérete miatt egy divatház sem volt hajlandó szóba állni vele és elkészíteni neki az estélyi ruhát. E miatt ki is fakadt az Instagram oldalán, szerintünk abszolút jogosan. Végül aztán ő lett az egyik legjobban öltözött sztár a vörös szőnyegen, így remélhetőleg ez kellően kárpótolta őt a kellemetlenségekért.

bebe-rexha-attends-the-61st-annual-grammy-awards-at-staples-news-photo-1128785346-1549850693

Jennifer Lopez, a szexi cowgirl

JLo is ezüst outfitet választott, akárcsak Lady Gaga. A ruhát ő sem vitte túlzásba, egy testhez simuló Ralph & Russo darabot öltött magára, a hangsúly inkább melltől felfelé volt: ezer színben csillogó ékszerei és hatalmas karimájú kalapja kellően felhívták a figyelmet, viszont nagyon sokan az ő megjelenését tartották a legmenőbbnek az idei Grammy átadón.

jennifer-lopez-attends-the-61st-annual-grammy-awards-at-news-photo-1097534800-1549849561

A képek forrása: Getty Images