Halloween jelmezek, csak pasiknak!

Október utolsó napjai szinte már mindenhol a ‘beöltözős’ Halloween partyktól hangosak. Még valamikor a múlt héten a lányoknak kedveskedtünk jobbnál jobb ötletekkel, ma a fiúknak próbálunk szuper divatos tippeket adni e témában!

Egy divatmagazinhoz illően, a főszerepet most is a divat játssza, persze egy kis bohémsággal megbolondítva. A szuperhősökön túl, öt igazán trendi karaktert választottunk, és ötleteinket a H&M segítségével részben meg is valósítottunk, hogy nektek még könnyebb dolgotok legyen. Nem is szaporítanám tovább a szót, vágjunk is bele!

Karl Lagerfeld

Lagerfeld stílusát mindenki ismeri. Amire feltétlenül szükséged van, ha a jó öreg Karl bőrébe szeretnétek bújni, egy sötét slim fit nadrág, szürkés zakó, fehér vagy szürke ing és egy Ray-Ban napszemüveg. Persze itt a el lehet veszni a részletekben, de nem akkor ha egy motoros kesztyűvel és csillogó medállal, na meg egy őszes parókával egészítitek ki az összeállításotokat.

karl

Terry Richardson

A megannyi jelmez közül Terry a legpénztárcabarátabb. Ugye nektek is van egy egyszerű farmeretek, sportcipőtök, fehér basic pólótok, na meg egy piros vagy kék kockás ingetek. Ha az előbb elhangzottakat összekeveritek és egy régi, nagykeretes szemüveggel megbolondítjátok – máris kész a tökéletes Terry Richadson jelmez, és indulhat is a buli.

terry

Burberry modell

A brit márka 2012-es őszi kollekciója inspirált minket a tökéletes Burberry modell megalkotásakor. Sötétebb árnyalatú, elegáns darabokat kellene vegyítenetek úgy, mint ahogy azt a képen látjátok és egy nude ballonnal megkoronázni az összeállítást (a svéd márka kínálatában most csak egy fekete ballonra találtunk). Ha megtaláltátok a tökéletes jelmezt, nézzétek meg a márka őszi bemutatóját is.

burberry

Vámpír

Nincs Halloween parti vámpírok és boszorkányok nélkül. Ellenben, ha stílusos pasiknak tartjátok magatokat, akkor nem fekete öltönyt választotok, hanem az ősz legkedveltebb színe, a burgundi mellett teszitek le a voksotokat. Az általunk ajánlott szett egy fekete, akár csipkés palásttal még drámaibb lehet. Ha ez még mindig nem lenne elég, nézzétek meg Carine Roitfeld vámpír buliján készült fotókat, az igazán nagyok valahogy így csinálták tavaly.

vamp

James Bond

A most mozikba kerülő új 007-es filmnek köszönhetően minden buliban lesz legalább egy titkos ügynök. Ha szeretnétek kitűnni a többi közül, akkor a zakótokat otthon hagyjátok, ingetek felső 2-3 gombját kigomboljátok, és egy meg nem kötött csokornyakkendővel bolondítjátok meg az összeállításotokat. Majd elfelejtettem megemlíteni, hogy egy hózentrógerrel, egy Aviator napszemüveggel és egy feltűnően csillogó órával még stílusosabb Bondok lehettek.

bomd

S ha nincs kedvetek a jelmezekkel variálni, kérjétek meg egy ügyes barátnőtöket, hogy sminkeljen Titeket is Zombie Boy-já!

90802447

Képek forrása: H&M, littlemonsters.com