Harry stílusos új párja: Meghan Markle

Nemrég bombaként robbant a hír: az angol örökösnek új barátnője van, aki nem más, mint az amerikai színésznő, Meghan Markle.

Harry herceg nem a csendes, diszkrét kapcsolatairól híres, így nem csoda, hogy ezúttal sem a megszokott uralkodói körökből választott párt magának. A Kensington palota megerősítései alapján az ifjabbik örökös az amerikai Meghan Markle-lel jár (ami gyakorlatilag olyan, mintha kitennéd a “kapcsolatban”-t Facebook-on). A 35 éves Los Angeles-i születésű sztár egyébként szerepelt már többek között a CSI: Miami- ban, a Castle-ban, de leghíresebb szerepe Rachel Zane a Suits-ból.

Meghan emellett aktívan jótékonykodik, saját lifestyle honlapja van és természetesen fantasztikus stílusával kápráztatja el rajongóit. Ezekből szemezgettünk most nektek.

Dögös piros

Amikor nem a sorozatbeli ceruzaszoknyák és fehér ingek kombinációját viseli, Meghan szeret igazán nőies lenni. Saját elmondása szerint az a fontos, miben érzi magát jól az ember. Ebben a szexis piros ruhában mindenesetre igazi hollywood-i filmsztárként pompázik.

1020

Pasztell minimál

Mert nem kell ahhoz vörösbe burkolózni, hogy igazán nőiesek legyünk. A színésznő szereti a letisztult színeket és formákat, melyeket mesteri érzékkel kombinál.

meghan-markle-_glamour_18mar15_rex_b_960x1440

Laza utcai

Mert bizony van olyan, akinek tényleg minden jól áll. Meghan például ugyanolyan csinos ebben a hétköznapi “csak lerohantam a közértbe” póló, bőrdzseki, nadrág, mokaszin kombóban, mint tetőtől talpig designer ruhákban a vörös szőnyegen. Azt reméljük azért tudja, hogy a Buckingham palotában ezeket a cuccait majd valószínűleg nem hordhatja.

26dfcb1d0c105313f1272dffb2ff73f2

Mini kosztüm

A Suits epizódjainak forgatásán kívül is előszeretettel viseli a klasszikus kosztüm trendet, csak itt kicsit másképp. Áttetsző fehér blúzhoz rövidnadrágot és hozzá passzoló blézert választott Ms Markle ebben az esetben. Az outfitje még csak hagyján, de nézzétek azokat a lábakat!

1020

Könnyed nyári

Akármennyire is komoly szerepet alakít a filmvásznon (és lehet, hogy hamarosan az életben is), el lehet mondani róla, hogy a lelke mélyén egy vidám kislány. Ezt a játékosságot sokszor mutatja meg ruháiban, mint ebben a tündéri kockás topos verzióban, sárga, rojtos szandállal.

b15ca899896e1acdcfd619dfb756e319

Totál metál

Igen, a vörös szőnyegen is meg kell tudni jelenni. Ez a bőr (vagy bőr hatású?) metál mini abszolút ütős szerelés egy nyilvános megjelenésre. A belebújós magassarkúról nem is beszélve!

meghan-markle-style

Télies kabátban

Bizony a hideg sem foghat ki a csodás mosolyú Meghan-en. Boyfriend farmerjához ezúttal kötött pulóvert, sötétkék szövetkabátot, sálat és magassarkút visel. No meg persze egy designer táskát, elvégre hercegnő….khmm…. színésznőről van szó.

meghan-markle