Hazai sminkmárkák, amiket muszáj kipróbálnod

146192A3-F085-426E-8E86-4DEF44774A47

A sminkelésről a mai társadalom eltérően gondolkodik. Vannak, akik teljességgel ellenzik, ami nem csoda, hiszen számos kemikáliát és különféle összetevőket tartalmaznak. Ugyanakkor a modern társadalom java része által elvárás, hogy egy nő, kiemelten társasági események folyamán, viseljen sminket.

Természetesen nem csak az elvárásoknak való megfelelés miatt sminkelünk, hanem sokunk élvezetből, illetve letagadhatatlanul jól esik hiúságunknak is az ezekkel járó dicséret. Arcunk berendezkedése is teljesen megváltoztatható csupán ezekkel a szépségápolási termékekkel. Fontos kiemelnem, hogy a sminkek terén található külföldi márkák mellett, számos hazai készítésű és forgalmazású iparcikkek közül válogathatunk.

C679F5B2-5DD2-4391-A3F2-643C0BBDEC85

KELL A PÚDER!

A KAP – Kell a Púder márkát talán már többen is ismeritek. Minimalista designja mellett leginkább kiemelkedő minősége a meghatározó. Mindenféle, akár a hétköznapi, akár a különlegesebb sminkeléshez megfelelő termékeket találhatunk a márka kínálatában, melyek közül nekem a rúzsok a kedvenceim. Ugyanakkor nem csupán a kivételes minőséget, hanem bőséges színválasztékot is meg kell említenem, így könnyen kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbb árnyalatokat. Fontos hangsúlyoznom, hogy a sminkelés terén – de ez ugyanígy érvényes akár az öltözködés területén is –  lényeges tisztában lennünk az arcunk formáival, mert ezek nagyban befolyásolják milyen színeket, textúrákat, hogyan és pontosan az arcunk mely részeire vigyünk fel.
LINK: http://kellapuder.hu/

5FC63DF5-B9E3-4630-B263-A2EBBC698F66

YAMUNA

A Yamuna már egy sokkal szélesebb termékpalettát kínáló hazai márka. Nemcsak smink, hanem egyéb kozmetikumokat is árul, amelyeket szintúgy tudok ajánlani bárkinek. Nekem pirosítóm van a márkától, ami kis tégelyes kiszerelésben kapható, így könnyebb adagolni. Ami miatt kiemelném, hogy a megvásárolható termékek kézzel készítettek, természetes alapanyagokat tartalmaznak, állatokon nem tesztelik őket és igyekeznek helyi őstermelőktől beszerezni az alapanyagokat. Az sem elhanyagolható tény, hogy nem egy pár éves múlttal rendelkező márkáról van szó, így biztosak lehetünk benne, hogy megfelelő alapokon nyugszik az a tudás, amellyel elkészítik a termékeket.
LINK: http://yamuna.hu/

47300E67-3334-4669-ABF8-9977A4167A5A

HELIA-D

Ezt a márkát már nagymamám is használta, amikor én még kisgyermek voltam, ezért évtizedes múltra tekint vissza. Így talán nem is kell azt ecsetelnem, mennyi tapasztalat áll a márka háta mögött. Ennél a márkánál nem igazán találhatóak meg a hagyományos, bevett sminktermékek, ugyanis az ezen a téren általuk forgalmazott termékek palettája igen minimális. Mindazonáltal amelyeket én találtam, az a BB krémük és különböző arclemosók – törlőkendő, vagy micellás arctisztító -, ezeket kifejezetten tudom ajánlani nektek.
LINK: www.helia-d.hu