Hazai sportolók ismert barátnői

Ha az ember reflektorfényben éli a mindennapjait nem könnyű megőrizni a magánélet intimitását, viszont talán egy kicsit könnyebben meg lehet birkózni a kitüntetett figyelemmel, ha szívük választottja is ismert.

Nemzetközi körökben egyáltalán nem meglepő az, ha egy ismert ember szintén ismert ember személyében találja meg az igazit, lássuk csak mi a helyzet Magyarországon!

Rubint Rella és Novothny Soma

Kivel mással is kezdhetnénk a sort, mint Rubint Réka gyönyörű unokahúgával! Múlt héten robbant a hír, hogy egy párt alkot az Újpest  játékosával, Novothny Somával.

Happiness. . ♡

5,648 Likes, 55 Comments – Rubint Rella (@rellarubint) on Instagram: “Happiness. . ♡”

Követői igencsak meglepődtek rajta, hiszen Rella közösségi média bejegyzéseinek állandó visszatérő szereplője volt volt párja, így sokak számára meglepő fordulat volt. Meg kell jegyeznünk, hogy mindenképpen követendő példa: mint ahogyan nagynénje is csinálja, Rella is csak a pozitív dolgokat osztja meg életéből!

Van den Bosch Sydney és Egerszegi Tamás

A volt szépségkirálynő nem rejti véka alá a boldogságát! Idén júliusban kérte meg kezét a lengyel Miedź Legnica csapat játékosa, az esküvőt pedig jövőre tervezik. Az viszont még tisztázatlan a nagyérdemű előtt, hogy Sydney is költözik-e Lengyelországba!

Mit is mondhatnek? 😍 #mindenazarcomravanirva 🙈❤️ #whatcanisay ❤️

2,818 Likes, 7 Comments – Sydney van den Bosch (@sydneyvandenbosch) on Instagram: “Mit is mondhatnek? 😍 #mindenazarcomravanirva 🙈❤️ #whatcanisay ❤️”

Kiss Ramóna és Lékai Máté

Az  X-Faktor csinos műsorvezetője nem szereti kiteregetni magánéletét, azt viszont nem titkolja el, hogy boldog párkapcsolatban él a Telekom Veszprém játékosával, Lékai Mátéval, aki a nyáron el is jegyezte!

Hazajött❤️!

9,206 Likes, 9 Comments – Kiss Ramóna (@ramona_kiss) on Instagram: “Hazajött❤️!”

Kapás Bogi és Telegdy Ádám

Híres sportoló ismert párja- a Kapás-Telegdy párosnál nem lehet eldönteni melyik állítás kire vonatkozik. Tavaly lobbant szerelemre egymás iránt a két úszó, azóta pedig a cukibbnál cukibb közös képekben gyönyörködhetünk Instagramon!

…És a páros pontverseny nyertesei…😻😎🏆🤘🏼 @telegdy #mefob2017

5,336 Likes, 9 Comments – Kapas Boglarka (@boglarkapas) on Instagram: “…És a páros pontverseny nyertesei…😻😎🏆🤘🏼 @telegdy #mefob2017″

 

Cserpes Laura és Gyurta Dani

A páros tavaly ősszel melegedett össze, amikor Dani részt vett Laura egyik koncertjén. Az előadás után hosszasan elbeszélgettek és ismerőseik szerint azóta is csak úgy sugároznak.

👫 Fotó- Gácsi Georgina / Természetesen Te #gacsigeorgina #termeszetesente #sooshajnalkamakeup #elsokozosfotozas #bendesbiankastyling

8,684 Likes, 20 Comments – @cserpeslaura on Instagram: “👫 Fotó- Gácsi Georgina / Természetesen Te #gacsigeorgina #termeszetesente #sooshajnalkamakeup…”

Laurát a Megasztárból és A Dal című műsorból ismerhetjük, később pedig szerepelt a TV2 Nagy Duettjében is. Két évig volt a szintén Megasztáros Nagy Dávid felesége.