Hírességek a konyhában

Ki mondta, hogy a sztárok csak a színészkedéshez, zenéléshez, tervezéshez értenek?

Nem is gondolnánk, hogy nagyon sokan a konyhában is ugyanúgy megállják helyüket, sőt ezt még olykor a nyilvánosság tudtára is hozzák könyvek, blogok formájában. Nézd meg, hogy kik azok a hírességek, akik a sütő-hűtő-pult háromszögben szeretnek pihenni, vagyis kreatívan valami finomat alkotni.

Blake Lively

Most, hogy anya „szerepre” készül nem árt, ha tényleg tudja, hogy mit csinál a konyhában. Szerencsére Mrs. Reynolds nagyon is jól bánik a fakanállal, ennek bizonyítékaként ott van az oldala, a Preserve.com, ahol többek közt receptek is találhatóak, illetve többször is említette a színésznő, hogy a későbbiekben majd szeretne pékséget, éttermet nyitni.

 

blake-lively-takes-a-cooking-class-1__oPt

Lauren Conrad

Főzési tudásának szintén saját életmód magazinja a legjobb bizonyíték. Egyébként Lauren leginkább sütögetni szeret.

 

ad3964dbbe7bfd981841f31e8211e90f

 

Taylor Swift

Bár az énekesnő még nem nyilatkozott olyan tervekről, hogy szeretne a vendéglátó iparba is betörni, mindenesetre otthon szorgalmasan gyakorol különböző celeb barátnőivel.

 

KitchenTaylorSwiftInsta

Chrissy Teigen

A fürdőruha modell, aki amúgy John Legend felesége, saját bevallása szerint is szereti az ételeket, illetve szereti azokat megenni, így nem véletlen, hogy imád főzőcskézni… Az ételek iránti rajongását pedig az MTV csatornáján futó Snack Off nevezetű főzős vetélkedő zsűrijeként mutatja meg. Na meg blogban meséli el történeteit, receptjeit.

 

chrissy_teigen1.jpg mgid uma video mtv.com 1052529

 

Jessica Alba

Na jó, rajta nem lepődünk meg, sőt valahol magától érthető, hogy az, akinek saját életmód blogja, valamint bio termékeket forgalmazó cége van, igen, otthonosan mozog a konyhában.

 

jessica-alba-honor-chef__oPt

 

Gwyneth Paltrow

Gwyneth-nek pedig már két könyve jelent meg a témában, amiket nevezzünk diétás szakácskönyveknek. Elviekben egészségügyi problémákból fakad ez a nagy oda figyelés a glutén, cukor és szénhidrát mentes étrendre, amit aztán könyvben foglalt össze a színésznő, azonban azt is elárult, hogy minden konyhai fortélyt édesapjától tanult meg.

 

gwyneth-paltrow-vogue-1

 

David Backham

Valójában Victoriáról nehezen tudom elképezelni, hogy a konyhában állva forgolódik, és két kavarás között igyekszik a konyharuha után nyúlni, mert hogy rá kéne nézni a sütőben a húsra… És igen, elviekben a család séfje David!

 

c12

 

Oprah Winfrey

Oké, mihez nem ért Oprah? Valaki, bármi ötlet? Így nincs min meglepődni, hogy Hálaadáskor, avagy más ünnepekkor a műsörvezető maga készíti az ételeket. Ám az a tény, hogy maga termeszti a zöldségeket is, még inkább becsülendő.

 

rs_600x600-140327131028-600.Oprah-Garden-Instagram.10.ms.032714

 

Mario Lopez

A színész, műsorvezető is otthonosan mozog a fakanalak világában, elmondása szerint otthon legtöbbször ő szokott főzni. Ezt a tudását pedig szereti megmutatni itt-ott.

 

Mario-muffin 3