Hírességek, akik szinte sohasem mosolyognak

“A mosoly a legszebb dolog, amit viselhetsz”– tartja a mondás, ám mégis egyre gyakrabban találkozunk olyanokkal, akiknek pont az ellenkezője válik védjegyévé. És hogy ez miért olyan divatos? Most leleplezzük őket!

Csücsörítés, fintorgás, póker arc. Ezek az arckifejezések jöttek divatba a celebvilágban és vannak olyan hírességek, akiket még a média sem képes nevetésen kapni.

Copyright by pagesix

Van, akiknél annyira látványos ez a barátságtalan arckifejezés, hogy már többeknek feltűnt és interjúk keretében kellett magyarázkodniuk erről a szokásról. Összeszedtük nektek ezeket a mogorva arcú sztárokat, csak el ne tanuljátok tőlük ezt a ridegséget!

Kanye West

Úgy tűnik egy cuki kislány, dögös feleség és több, mint húsz Grammy sem elég ahhoz, hogy Kanye mosolyra fakadjon, ugyanis a rapper nem barátságos külsejéről és emberszeretetéről híres.

Copyright by complex

“A paparazzik mindig odajönnek hozzám és azt kérdezik: ‘Miért nem mosolyogsz?’ Én már ettől elmosolyodom. Ha például egy régi kastélyban jársz és festményeket nézel, azokon sem mosolyognak a szereplők, mert egyszerűen nem lenne annyira “menő”. “

– mesélte Kanye a Daily Front Row díjátadóján.

Nem vagyunk biztosak benne, hogy egy lapon lehetne emlegetni a rappert egy VIII. Henrikről készült portréval, de lehet, hogy nekünk kéne újradefiniálni a “menő” szót.

Kristen Stewart

Az amerikai színésznőt sok kritika éri, és nem csak a pókerarcos imidzse miatt, hanem meglehetősen sótlan színészi játékába is sokan belekötöttek már.

Copyright by salonsalonindestin

Kristen azzal indokolja komorságát, hogy legtöbbször, amikor kamera elé kerül, valaki folyton kiabál vele.

“Sokszor alig bírom megállni, hogy elsírjam magam… Így reagálok arra az energiára, ami rámzúdul.”

-mesélte egykor a fiatal lány.

Állítólag sokat dolgozott a mosoly kérdésen, így ma már bizony előfordul, hogy elneveti magát a fotósoknak.

“Ma már, ha el is mosolyodnék a fotósoknak (nem mintha ezt tenném), úgy érzem, azonnal kérdőre vonnának”

– mesélte Kristen az Elle magazinnak.

Úgy látszik a név és az imázs kötelez.

Victoria Beckham

A volt Spice Girl talán a legismertebb “nem mosolygó” a kamera előtt. Victoria a lánybandás korszakában sem volt feltűnően vidám, ám most, hogy a divat világában kerül egyre feljebb, már végképp nem engedheti meg magának ezt a luxust.

Copyright by zimbio

“Ha paprazzik közelében vagy és folyamatosan mosolyogsz, azt elég hülyén néz ki. Családi fotókon viszont mindig mosolygok.”

Milyen nehéz lehet különválasztani a mosolygós privát életet a szó szerint komor hétköznapoktól. Pedig a kiszivárgott fotókról úgy gondoljuk, a tervezőnő bátran mosolyoghatna a médiának is.

Karl Lagerfeld

A híres divattervező sötét napszemüveg mögé bújva, komoran éli mindennapjait. A divatmogul gyakorlatilag a szakma egyik legelismertebb és legünnepeltebb személyisége, aki olyanokkal találkozott karrierje során, mint Elizabeth Taylor és Gina Lollobrigida. Karrierje elérte csúcspontját, szakmai tudása világszerte híres.

Copyright by Pinterest

Anna Wintour Karl személyes jóbarátja, macskája, Choupette pedig nemzetközi sztárrá vált az elmúlt évben. Ez, úgy tűnik, mégsem elég még csak egy aprócska mosolyra sem. Vagy talán mégis? Gyerünk, Karl, mosolyra fel!

Kate Moss

A brit modell sem vakító fogsorának villogtatásáról híres, ha a médiáról van szó. A 90-es évek underground kinézete Kate-et vékony, komor, olykor megviselt arcúvá tette.

Copyright by Elle

Ez mára már védjegyévé vált, ám egyre többet látjuk az amúgy jó humorú hírességet önfeledten nevetni. Reméljük, egyre gyakrabban láthatjuk mostantól őt is így!

Forrás: Become Gorgeous