Hírstagram augusztus 13-19.

Nagyon bízunk benne, hogy ezeket a sorokat még mindig egy napsütéses délutánon, a parton pihenve tudod olvasni – hisz nyár van, boldogság van, mi pedig elhoztuk neked az elmúlt hét legizgibb Insta-posztjait!

David Beckham

A Beckham család Balit választotta célpontul, hogy kipihenjék az év fáradalmait. Ha van család, akiknek az egysége megtörhetetlen és már csak nézni is öröm őket, akkor azok bizony ők…

Beautiful faces and beautiful places 💗 Happy Holidays ☀️

1.6 millió kedvelés, 5,266 hozzászólás – David Beckham (@davidbeckham) Instagram-hozzászólása: “Beautiful faces and beautiful places 💗 Happy Holidays ☀️”

Chrissy Teigen

Hoppá, még egy sztárcsalád járt ám Balin! Szerencsére folyamatosan osztottak meg jobbnál jobb képeket a rajongókkal, így nagyon sok boldog pillanatot láthattunk az életükből.

no idea what animal this is but i love it

872.7 ezer kedvelés, 2,106 hozzászólás – chrissy teigen (@chrissyteigen) Instagram-hozzászólása: “no idea what animal this is but i love it”

Kulcsár Edina

A hét legnagyobb híre, hogy Edina és Csuti titokban egybekeltek egy polgári szertartás, és szűk családi-baráti kör keretében. Mi már alig vártuk, hogy ez megtörténjen, így nagyon gratulálunk az ifjú párnak!

Dukai Regina

Regi karcsú, gyönyörű, és stílusos, mint mindig!

#bolondkalapos 🤠

7,958 Likes, 29 Comments – Regina Dukai (@reginadukai) on Instagram: “#bolondkalapos 🤠”

Hilary Duff

Hilary pocakja nagyon szépen kerekedik, már nincs sok idő hátra, és találkozhat kislányával. Biztosak vagyunk benne, hogy édesanyja szépségét fogja örökölni.

Hey now, hey now, Hilary Duff is living her best life! ✨ Link in bio for more photos. ⁣ 📷: Backgrid

8,319 kedvelés, 44 hozzászólás – POPSUGAR (@popsugar) Instagram-hozzászólása: “Hey now, hey now, Hilary Duff is living her best life! ✨ Link in bio for more photos. ⁣ 📷: Backgrid”

Ed Sheeran

A világ egyik jelenlegi legmenőbb és legfelkapottabb énekese kétségtelenül Ed. Reméljük, sokatoknak volt szerencséje az európai turnéja során elmenni egy koncertjére. Szerencsére nekem volt, és hát mit ne mondjak, életem koncertje volt!

Europe leg of the tour is now done. Off to North America now, see y’all there folks x

980.6 ezer kedvelés, 4,387 hozzászólás – Ed Sheeran (@teddysphotos) Instagram-hozzászólása: “Europe leg of the tour is now done. Off to North America now, see y’all there folks x”

Kendall Jenner

Kendallnak aztán nincs mit szégyellnie a strandon…:)

⚡️⚡️⚡️

4.4 millió kedvelés, 58.2 ezer hozzászólás – Kendall (@kendalljenner) Instagram-hozzászólása: “⚡️⚡️⚡️”

Cristiano Ronaldo

Ronaldo mindig tudja, hogy okozzon örömet rajongóinak: egyszerűen csak kitesz valami gyönyörű családi fotót, aztán máris mindenki teljesen oda és vissza van tőlük!

Moments ❤️❤️

8.5 millió kedvelés, 91.2 ezer hozzászólás – Cristiano Ronaldo (@cristiano) Instagram-hozzászólása: “Moments ❤️❤️”

Justin Timberlake

Szerencsére Európának rengeteg fantasztikus énekesből kijutott idén nyáron, Justin is már a végéhez közelít az állomásainak, és a hírek szerint fantasztikus show-t nyomott le a tomboló közönségnek!

Last night in Zurich. Only three stops left on the European leg of #MOTWTOUR…

388.5 ezer kedvelés, 2,087 hozzászólás – Justin Timberlake (@justintimberlake) Instagram-hozzászólása: “Last night in Zurich. Only three stops left on the European leg of #MOTWTOUR…”