Hírstagram augusztus 20-26.

Hát ez is eljött. Utoljára írunk nektek Hírstagramot az idei évben úgy, hogy teljes egészében nyári hónap szerepel a címben, mert a következőben bizony már benne lesz a szeptember. Reméljük, tudsz még egy hatalmasat pihenni és valami nagyon szuper nyárzáró keretében fogod búcsúztatni a 2018-as nyári hónapokat!

Blake Lively

Végy egy kockás terítőt, feltűnő színes ékszereket, mintás táskát…ha becsukod a szemed nem hangzik túl biztatónak ez a szett, igaz? No de nem Blake-nek, aki természetesen ebben is olyan gyönyörű, hogy legszívesebben elszaladnánk sírni a legközelebbi sarokba.

Picnic anyone? I’ll bring the tablecloth…

1.4 millió kedvelés, 12.7 ezer hozzászólás – Blake Lively (@blakelively) Instagram-hozzászólása: “Picnic anyone? I’ll bring the tablecloth…”

Nina Dobrev

Azt tudtuk, hogy Nina sportos és bevállalós csajszi, na de hogy ilyenekre is képes?! Folyamatosan meglepetéseket okoz, mi imádjuk az élettel teli, pozitív felfogását.

🤸🏻‍♀️

357.4 ezer kedvelés, 974 hozzászólás – Nina Dobrev (@nina) Instagram-hozzászólása: “🤸🏻‍♀️”

Kim Kardashian

Kim posztjából kiderült, hogy éppen nyaralnak valahol, no és persze az is, hogy Kanye nem tartozik az aktív nyaralók közé…:)

On vacay he just likes to sleep but I got him out for 5 mins for a pic

5.1 millió kedvelés, 37.5 ezer hozzászólás – Kim Kardashian West (@kimkardashian) Instagram-hozzászólása: “On vacay he just likes to sleep but I got him out for 5 mins for a pic”

Csobot Adél

Adél boldogsága határtalan, amit mi a képet látva abszolút el is hiszünk. Nagyon várjuk az imádnivaló családi fotókat tőlük!

Csak annyit írok: KÖSZÖNÖM!✨ 🙏🏼😇🙏🏼✨#myfamily #blessed #mylove #myboys #myworld #istenes #sleeping #siesta #dreaming #harmony #proud #love

61.5 ezer kedvelés, 126 hozzászólás – Csobot Adél (@adelcsobot) Instagram-hozzászólása: “Csak annyit írok: KÖSZÖNÖM!✨ 🙏🏼😇🙏🏼✨#myfamily #blessed #mylove #myboys #myworld #istenes #sleeping…”

Kiss Ramóna

Rami egyszerűen csodálatos kismama, annyira jól áll neki a várandósság, hogy öröm nézni a képeit!

🔵 #napom #copfosjany

9,989 kedvelés, 16 hozzászólás – Kiss Ramóna (@ramona_kiss) Instagram-hozzászólása: “🔵 #napom #copfosjany”

Victoria Beckham

Egy pár héttel ezelőtti cikkben már beszámoltunk róla, hogy a kis Harper haját bizony levágták, na de a végeredményt valójában akkor még nem is láttuk. Victoria szerencsére most gondoskodott ennek ellenkezőjéről, így láthatjuk, hogy Harper mennyire vagány lett ezzel az új frizurával!

Family time is everything @davidbeckham kisses from us all x VB

896.8k Likes, 2,527 Comments – Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Instagram: “Family time is everything @davidbeckham kisses from us all x VB”

Jessica Alba

Annyira menő, hogy Jessica anya-lánya vakációt szervezett kettejüknek, ráadásul nem is olyan messze tőlünk, hiszen az úticéluk Firenze lett! A képek alapján jól érzik magukat nagyon a városban, istenieket esznek, kirándulnak, sőt, még főzőtanfolyamra is beiratkoztak.

Hit the ground running #firenze #italy #motherdaughtertrip

302.6 ezer kedvelés, 1,538 hozzászólás – Jessica Alba (@jessicaalba) Instagram-hozzászólása: “Hit the ground running #firenze #italy #motherdaughtertrip”