Hírstagram augusztus 7-13.

A héten sem kellett szűkölködnünk az érdekes Insta posztokban, kétségkívül Rihanna photoshop bakija az egyik legfelkavaróbb, de Pink koncertjéről is érdemes pár szót ejteni.

Rihanna

Mi magunk is posztoltuk ezt a fotóját a napokban, hiszen valljuk be, bámulatosan fest. A mindenre elszánt, alaposan eljáró rajongók viszont kiszúrták, hogy ez a kép is meg van szerkesztve, ugyanis Riri hüvelykujjából rögtön két köröm is kinőtt. Elég feltűnő!

the @aura_experience caught by @dennisleupold #BARBADOS #cropover2017 #culture

4.4m Likes, 91.2k Comments – @badgalriri on Instagram: “the @aura_experience caught by @dennisleupold #BARBADOS #cropover2017 #culture”

Tolvai Reni

Az énekesnő mindig is sokat ad külsejére, ha egy-egy megjelenésről van szó, ám ezt a frizurát nem csak mi, de a rajongók sem értik. A fonat és a két copf nagyon trendi lenne, ám a homlokán, mintába fésült babahajszálak már kevésbé. Nektek tetszik? Szerintünk ezt kihagyhatta volna a fodrásza.

SZIUS 👋🏼

1,251 Likes, 16 Comments – RENI TOLVAI (@tolvaireni) on Instagram: “SZIUS 👋🏼”

Luis Fonsi

Mr. Despacito Budapesten járt és megmutatta, hogy akkor is tud őrületes bulit csapni, ha a közönség csak egyetlen számát ismeri. Aki pedig látta a Kasza Taxi adását, amelyben szerepel Fonsi, arra is rájöhetett, hogy egy végtelenül laza pasi. Még jobban imádjuk!

Happy to sing for you Budapest! See you in a little bit. Alig várom, hogy találkozzunk! #loveanddanceworldtour 🇭🇺 🇵🇷

78k Likes, 635 Comments – Luis Fonsi (@luisfonsi) on Instagram: “Happy to sing for you Budapest! See you in a little bit. Alig várom, hogy találkozzunk!…”

Pink

Ha már budapesti koncert, muszáj megemlítenünk, hogy Pink mindenki elmondása szerint olyan koncertet nyomott le a Sziget Fesztivál -1. napján, hogy mindenki elfelejtette Rihanna tavalyi csúnya lebőgését. A kétgyermekes anyuka megmutatta, hogyan kell alázattal teljesíteni a színpadon. Fave!

Budapest I ❤️ you’s

103k Likes, 731 Comments – P!NK (@pink) on Instagram: “Budapest I ❤️ you’s”

Tanya Burr

A világ egyik legnépszerűbb vloggere néhány napja tért haza férjével, Jimmel közös nyaralásáról, ám Instagram feedje még mindig a nosztalgikus fotókkal van tele. Szívesen nézegetjük, hiszen süt róluk a boldogság és mesés helyen jártak.

Had such an amazing few days here ❤️

134.5k Likes, 208 Comments – Tanya Burr (@tanyaburr) on Instagram: “Had such an amazing few days here ❤️”

Szabó Zsófi

Nem régiben számoltunk be arról, hogy a bájos szőkeség állapotos és most azt is elárulta, hogy kisfiuk születik majd!

💙🙏🏼💙🙏🏼 Kisfiam lesz! 💙🙏🏼💙🙏🏼 #babyboy #cantwait Best magazin @vivienborziphotography @janoshaller @anitaheizer_makeup_artist @pumpkinparadiseblog

12.5k Likes, 69 Comments – Szabo Zsofi (@szabozsofi) on Instagram: “💙🙏🏼💙🙏🏼 Kisfiam lesz! 💙🙏🏼💙🙏🏼 #babyboy #cantwait Best magazin @vivienborziphotography @janoshaller…”

Lilly Collins

A tehetséges színésznő egy Disneylandben készült fotót osztott meg velünk, amelyen egyértelműen süt róla a gondtalan vidámság. Remekül áll neki!

#TBT to yesterday feeling like the happiest girl in the happiest place. This never gets old and apparently neither do I…

596.2k Likes, 1,019 Comments – Lily Collins (@lilyjcollins) on Instagram: “#TBT to yesterday feeling like the happiest girl in the happiest place. This never gets old and…”