Hírstagram december 10-16.

Hull a pelyhes fehér hó… bizony bizony, ezen a héten megérkezett a várva várt hóesés, és végre gyönyörködhetünk a csodaszép tájban. Elő is kaphatjuk a forró csokit és a kedvenc online magazinunkat, ami ezen a héten is elhozta Nektek a legjobb Insta-híreket!

Katalin hercegné és Vilmos herceg

Minden évben az ünnepek előtt osztja meg a királyi család a hivatalos fotóját, ami természetesen idén sem maradhatott el. A fotózás helyszínéül az Anmer Hall-i otthonuk kertjét választották, gyönyörű őszi tájjal a háttérben. Hatalmasat nőttek a gyerekek, és végre a kis Lajos herceget is láthattuk közelebbről!

The Duke and Duchess of Cambridge are pleased to share a new photograph of their family. The photograph, taken by Matt Porteous, shows The Duke and Duchess with their three children at Anmer Hall. This photograph features on Their Royal Highnesses’ Christmas card this year.

1.8m Likes, 21.6k Comments – Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Instagram: “The Duke and Duchess of Cambridge are pleased to share a new photograph of their family. The…”

Meghan és Harry

Ugyanezen a napon a palota nagyon bőkezű volt a rajongókkal, mert egy eddig soha nem látott fotót mutattak meg Harry és Meghan nagy napjáról, ahol leendő otthonuk, a Frogmore House előtt állva csodálták a tűzijátékot.

The Duke and Duchess of Sussex are delighted to share a new photograph from their Wedding Reception at Frogmore House on 19th May. The photograph, which was taken by photographer Chris Allerton, features on Their Royal Highnesses’ Christmas card this year.

819.3k Likes, 5,555 Comments – Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Instagram: “The Duke and Duchess of Sussex are delighted to share a new photograph from their Wedding Reception…”

Jennifer Lopez

Erről a ruháról még biztos, hogy nagyon sokáig beszélni fognak, mert valami álom! Csak úgy, mint JLo legújabb filmje, ami az Álommeló címet viseli, és ennek premierjére bújt ebbe a varázslatos, hercegnős, Giambattista Valli által tervezett költeménybe. WOW faktor!

“Sit Ready…” #SecondAct premiere night!!! Out December 21st!!

2m Likes, 19.2k Comments – Jennifer Lopez (@jlo) on Instagram: “”Sit Ready…” #SecondAct premiere night!!! Out December 21st!!”

Nick Jonas

Már két hete, hogy megvolt az esküvő, de ezt a videó jelenetet egyszerűen nem lehet megunni. Láttatok már ennyire gyönyörű menyasszonyt? Egyszerűen újra és újra leesik az állunk, Priyanka tényleg lélegzetelállító volt!

This was truly magical. @priyankachopra Link in bio @people

5m Likes, 92k Comments – Nick Jonas (@nickjonas) on Instagram: “This was truly magical. @priyankachopra Link in bio @people”

Kaley Cuoco

Úgy tűnik, Kaley és férje most már tényleg eljutott a hőn áhított nászútra. Ha emlékeztek, az esküvő után a lány sérült válla miatt a sürgősségin kötöttek ki, így a mézeshetek sem úgy alakultak, ahogy elképzelték. Most viszont a csodaszép Svájcban bepótolják a jól megérdemelt pihenést, a hatalmas boldogságot pedig le sem lehet vakarni az arcukról!

The Honeymooners ❄️ ⛄️💑 @mrtankcook

329.2k Likes, 2,062 Comments – Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on Instagram: “The Honeymooners ❄️ ⛄️💑 @mrtankcook”

Victoria Beckham

Ilyen szépek voltak az idei Fashion Awards díjátadón Beckhamék, ahol Victoria természetesen a saját kollekciója egyik 2019-es darabját viselte.

Night out with my boys x Kisses Wearing my #VBSS19 wrap front dress x #FashionAwards

606k Likes, 2,635 Comments – Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Instagram: “Night out with my boys x Kisses Wearing my #VBSS19 wrap front dress x #FashionAwards”

Hosszú Katinka

A cikk írásakor zajlik Kínában a rövidpályás úszó-világbajnokság, amin Katinka ismét kiválóan szerepel. A 100 méteres vegyesúszáson címvédőként állt a rajtkőre, és senki nem tudta megállítani a győzelemig. Szívből gratulálunk, Katinka!