Hírstagram december 31-január 6.

Először is nagyon boldog új évet kívánunk nektek, drága Fashionfave olvasók! Azt tudjuk nektek ígérni az új évre, hogy igyekezni fogunk továbbra is izgalmas cikkekkel és hasznos tanácsokkal ellátni titeket, és természetesen a heti Instagram összefoglalók sem fognak elmaradni. Vágjunk is bele egyből az első heti összeállításba!

Chrissy Teigen

Az egyik kedvenc kis családunk ismét együtt nyaral, és folyamatosan ellátják a rajongókat a cukibbnál cukibb családi fotókkal. A kép alá rengeteg komment érkezett, hogy vajon Chrissy megint babát vár-e, mert úgy tűnik, mintha lenne egy kis cuki pocak a lepel alatt. Szerintünk teljesen mindegy, mi a igazság, mert ha így is van, azt biztos tudatni fogják akkor, amikor ők is úgy érzik. Addig pedig egyáltalán nem tapintatos dolog ilyet firtatni valaki közösségi oldalán, ti is így gondoljátok?

these are my kids. honestly so tired of thinking of captions

2.1m Likes, 10.6k Comments – chrissy teigen (@chrissyteigen) on Instagram: “these are my kids. honestly so tired of thinking of captions”

Chiara Ferragni

Szinte kötelező jelleggel hozzuk az új álom-szerű képet Chiara és Fedez életéből, hiszen épp nászútjukat töltik a Maldív-szigeteken. A kép pedig a világ legnagyobb víz alatti éttermében készült, ahol minden bizonnyal egy nagyon romantikus vacsorában lehetett részük.

Biggest underwater restaurant in the world 💘

724.1k Likes, 2,384 Comments – Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Instagram: “Biggest underwater restaurant in the world 💘”

Cristiano Ronaldo

Nem véletlenül ér meg közel 10 millió lájkot, ha Cristiano Ronaldo feltölt magáról az FÉLMEZTELEN fotót, ahol gyakorlatilag minden szögből megcsodálhatja izmait az ember lánya, ugye?

Sem filtro 😎

10.4m Likes, 85.5k Comments – Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Instagram: “Sem filtro 😎”

Eva Longoria

No nem csak a pasik vannak ám jó formában…hanem bizony Eva Longoria is! Az egyik kedvenc született feleségünkből nemcsak a boldogság, hanem a magabiztosság is árad, hiszen nem fél megmutatni szülés utáni alakját a nagyvilágnak – nem csodáljuk, mert nagyon büszke lehet rá!

Ready for a dip in the pool!! 💦💦💦 Thank you @mott50 for Santi’s super cute swimsuit!! 🏊🏼‍♂️

281.1k Likes, 851 Comments – Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Instagram: “Ready for a dip in the pool!! 💦💦💦 Thank you @mott50 for Santi’s super cute swimsuit!! 🏊🏼‍♂️”

Kim Kardashian

Ezen a héten vált hivatalossá, hogy úton van a negyedik West baba. Mivel a kis Chicago-t is már béranya hordta ki, ezért ez most sem lesz másképp, és ismét ezt az utat választották. A felreppent hírek szerint még egy kisfiú érkezik a családba, ezt a szülők még nem erősítették meg. Ezzel a képpel kívántak boldog új évet a követőknek – nekik már biztosan az lesz!

Happy New Year

5.2m Likes, 26.8k Comments – Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: “Happy New Year”

Victoria Beckham

Mindig megakad a szemünk azon, hogy hogy lehet egy pár ennyire tökéletes együtt, mint amilyenek ők: az időtlen elegancia abszolút jellemző rájuk, nem tudnak mellényúlni semmivel, ha az öltözködésről van szó. Victorián egyébként egy kis ízelítőt láthatunk a 2019-es kollekciójából.

Wearing my favourite suit from my next Pre collection! #VBPreAW19 So proud of @davidbeckham and @daniel.kearns at the @kentandcurwen #LFWM #AW19 presentation this morning x @brooklynbeckham kisses VB

862.5k Likes, 2,932 Comments – Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Instagram: “Wearing my favourite suit from my next Pre collection! #VBPreAW19 So proud of @davidbeckham and…”

Brooklyn Beckham

Ha már úgyis róluk volt szó, akkor íme egy kis betekintés a Beckham család szilveszterébe, ami a jelek szerint családi körben és nagyon önfeledten telt. Azért mi csekkoltuk ám Brooklyn barátnőjének feed-jét is, és láttuk, hogy ő is velük ünnepelt. ;)

Happy new year ❤️

805.1k Likes, 6,813 Comments – bb🌷 (@brooklynbeckham) on Instagram: “Happy new year ❤️”