Hírstagram december 4-10.

Az év vége felé közeledve sem fogyunk ki az Insta-hírekből, sőt! Egyre izgalmasabbakat tudunk hozni nektek, mint ahogyan azt majd lentebb olvashatjátok. Baba hírekből nincs hiány!

Szabó Zsófi

Folyamatosan beszámoltunk nektek Zsófi babavárásáról és ma végre arról tudósíthatunk, hogy a napokban megszületett kisfia, aki a Mendel nevet kapta. Sok egészséget nekik!

Megszületett Kis Mendel 🙏🏼💙 3335 grammal és 53 cm-rel! 🤗 Életünk legszebb és legmeghatározóbb napja. Köszönjük, hogy gondoltatok ránk! ❤️

56.8k Likes, 1,169 Comments – Szabo Zsofi (@szabozsofi) on Instagram: “Megszületett Kis Mendel 🙏🏼💙 3335 grammal és 53 cm-rel! 🤗 Életünk legszebb és legmeghatározóbb…”

Chiara és Fedez

Továbbra sem tudunk betelni ezzel a blogger&énekes párossal, gyönyörűek együtt és alig várjuk már, hogy Chiara pocakja igazán kerekedni kezdjen! Szinte naponta engednek bepillantást a mindennapjaikba egy-egy kedves képpel, mint ez is itt.

Buongiorno!

206.6k Likes, 530 Comments – Fedez (@fedez) on Instagram: “Buongiorno!”

Chrissy Teigen és John Legend

Ha még nem ők a kedvenc párosod, akkor ideje őket bekövetned Instagramon! Chrissy babát vár és egyre több lesz a pocakos fotó is, amit mi alig várunk, de szerencsére Luna is egyre többet szerepel a képeken. Annyira cuki!

cute noodles

904.1k Likes, 3,713 Comments – chrissy teigen (@chrissyteigen) on Instagram: “cute noodles”

 

Alfie Deyes

Az ő neve talán nem cseng túl ismerősen, de ha azt mondjuk, hogy ő Zoella párja és  a PointlessBlog csatorna is az övé, biztosan rögtön beugrik! A napokban feltöltöttek néhány babás fotót és mondhatjuk, nem győzzük kivárni, hogy ők is gólyahírt kiáltsanak!

Finally got to cuddle my cousins little baby Olivia ❤️

287.8k Likes, 1,021 Comments – Alfie Deyes (@pointlessblog) on Instagram: “Finally got to cuddle my cousins little baby Olivia ❤️”

Jenna Dewan-Tatum

Ha nem lenne elég szerencsés, amiért övé Channing Tatum, még a kislánya is imádni való, akit éppen lekapott, amint a fánál tevékenykedik. Szép családjuk van, ebben mindannyian egyetérthetünk.

I spy a little elf 😍🎄

111.4k Likes, 168 Comments – Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) on Instagram: “I spy a little elf 😍🎄”

Hódi Pamela

A szépséges anyuka tegnap Szegeden zsűrizett egy szépségversenyen, ahol szerintünk simán indulhatott volna! Egyszerűen ragyog az utóbbi hetekben.

Szeged szépével ☺️

10.3k Likes, 17 Comments – Hódi Pamela (@hodipamela_official) on Instagram: “Szeged szépével ☺️”

Ördög Nóri

A Nánási család abszolút szerethető, akik az elmúlt héten Lappföldön jártak, hogy a gyerekek megnézzék az igazi Télapót! Vlog is készül belőle, mi biztosan megnézzük majd!

Lappföld☃️🎅♥️ #rovaniemi #gyerekvagyok #nórivagyok

24.7k Likes, 36 Comments – Ördög Nóra (@ordognora) on Instagram: “Lappföld☃️🎅♥️ #rovaniemi #gyerekvagyok #nórivagyok”

 

Dukai Regi

Igen, ő decemberben valószínűleg minden Hírstagram cikkünkben szerepel majd, ő a legnagyobb karácsony-mániás celeb hazánkban. Ezt szereti is megosztani velünk, nézzétek ezt a gyönyörű képet!

 

Let’s talk about Christmas! 👫🤣🎄🎁👫

7,327 Likes, 10 Comments – Regina Dukai (@reginadukai) on Instagram: “Let’s talk about Christmas! 👫🤣🎄🎁👫”

Kylie Jenner

Azért ő sem semmi, egy 6 méter magas fát állíttatott fel a nappalijában! Gyönyörű egyébként, ettől biztosan megvan a lakásban az igazi, karácsonyi hangulat.

thank you @jeffleatham & team for making my XMAS dreams come true! 20 feet of magic! Even more perfect in real life … 🎀

4.4m Likes, 384.1k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “thank you @jeffleatham & team for making my XMAS dreams come true! 20 feet of magic! Even more…”