Hírstagram február 18-24.

Hopp, már megint eltelt egy hónap, jövő héten már márciust írunk. Szerencsére a hírességek mindig gondoskodnak arról, hogy legyen mit hoznunk Nektek az összeállításokba, szóval mutatnánk is, miket gyűjtöttünk össze az elmúlt hétről.

Meghan Markle

Most már tényleg nagyon kíváncsiak vagyunk, mikor is érkezik majd a kis “royal baby”, hiszen Meghan pocakja egyre csak nő és nő. Ezen kívül azonban semmi más nem utal arra, hogy állapotos lenne, mert alakja még így is hibátlan és egyetlen plusz felszedett kilócska sem látszik rajta. Itt egyébként éppen Marokkóban kapták őket lencsevégre, ide már legközelebb csak szülőként fognak visszatérni.

#MeghanMarkle and #PrinceHarry have landed in Morocco for one last royal tour before they become first-time parents! |📷: Tim Rooke/REX/Shutterstock

92.5k Likes, 884 Comments – People Magazine (@people) on Instagram: “#MeghanMarkle and #PrinceHarry have landed in Morocco for one last royal tour before they become…”

Miley Cyrus

Múlt héten az esküvői fotóiba engedett bepillantást, most pedig teleposztolta az Instáját legújabb címlapjának képeivel, amit a Vanity Fair magazinnak fotóztak. Lett köztük jó pár extrém és intim is, csekkoljátok majd a feedjét és meglátjátok!

@vanityfair @ryanmcginleystudios

1.7m Likes, 6,828 Comments – Miley Cyrus (@mileycyrus) on Instagram: “@vanityfair @ryanmcginleystudios”

Victoria Beckham

A divathét után újra együtt a család, és Beckhamék végre minőségi időt tölthetnek együtt a fárasztó és kemény munka után. Síelni mentek, és a többi kép alapján biztosak vagyunk benne, hogy fantasztikus napokat élnek meg közösen!

Special family time after a super busy fashion week x 💙 kisses from all of us x VB

395.8k Likes, 1,047 Comments – Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Instagram: “Special family time after a super busy fashion week x 💙 kisses from all of us x VB”

Chrissy Teigen

A kis Miles már 9 hónapos, és bizony már most nagyon sok minden történt vele: kint van már két fogacska, imád pancsolni, nagyon szereti a nővérét, és mindent kedvel, ami zenével kapcsolatos. Hát nem zabálnivaló?! :)

9 months of this perfect 🐻💕

1.3m Likes, 6,706 Comments – chrissy teigen (@chrissyteigen) on Instagram: “9 months of this perfect 🐻💕”

Kim Kardashian

Ha egy karrier egyszer beindul…Az öt éves kis North bizony címlaplány lett, amit a mami büszkén jelentett be egy posztjában. A WWD Inc című divatlapon pózol a kislány, teljes sminkben, színes ruhácskákban. Hogy ez mennyire fogja kiverni a biztosítékot a rajongók körében, az majd a kommentekből ki fog derülni, mindenesetre döntse el mindenki maga, jót tesz-e ez egy ötéves kislánynak vagy sem.

Lady Gaga

A héten vált teljesen hivatalossá, hogy Gaga és vőlegénye szakítottak. Persze a pletykák folyamatosan keringenek, hogy az énekesnő biztos beleszeretett Bradley Cooper-be, és ezért a szakítás, de azért voltak már bőven árulkodó jelek erre: nem viselte a jegygyűrűt, egyedül jelent meg a Grammy-gálán, és köszönő beszédében sem említette meg a férfit. Néhány új tetkóval is gazdagodott, többek között ezzel a kottával, amiből a GAGA szó olvasható ki.

Musical crisis averted. Too many tequilas forgot the fifth staff line poor thing. Here’s the real deal 😎

596.9k Likes, 4,357 Comments – Lady Gaga (@ladygaga) on Instagram: “Musical crisis averted. Too many tequilas forgot the fifth staff line poor thing. Here’s the real…”

Gigi Hadid

Már egyáltalán nem számít újdonságnak Gigitől, hogy gyakorlatilag bármit be mer vállalni a kifutón a hajával, ez viszont most tényleg elég extrémre sikeredett! A frizurát a divathétre álmodták meg neki, ahol életében először sétálhatott a Burberry show-nak szánt színpadon. Hatalmas megtiszteltetés volt ez számára, ráadásul barátnőjével, Kendall Jennerrel együtt léphetett fel. Állítólag annyira megtetszett neki ez a frizura, hogy még mindig nem vált meg tőle…