Hírstagram február 19-25.

Az Instagram sztárjait nem állítja meg sem a szürke február, sem a hideg! Van, aki elmegy telelni és van, aki a téli sportoknak hódol.

Kulcsár Edina

A hét legnagyobb örömhíre egyértelműen az, hogy Edina és Csuti szülői örömök elé nézhet végre! Gratulálunk és gyönyörű babavárást kívánunk nekik.

A hír IGAZ! 🤰🏻👼🏻 ❤️ Nem igazán tudom leírni nektek, hogy mit is érzek!🙈 Egyelőre még én sem tudom felfogni, hogy kisbabánk lesz!🙊😍 Hihetetlenül boldog vagyok, hogy mi is átélhetjük ezt a csodát. ✨ Az az igazság, hogy még várni szerettünk volna a bejelentéssel, de a hasam rohamosan növekszik, így nem szeretném tovább rejtegetni, illetve SAJNOS már megjelent 1 vagy 2 cikk ezzel kapcsolatban a múlthéten… Szomorúan tapasztaltam, hogy az emberek fittyet hánynak egy kismama kérésére, csak azért, hogy megmutassák a világnak, ők írnak róla először, ezzel belegázolva az érzéseimbe… 😔 Habár még nagyon az elején vagyok, de már most is nagyon szép dologként élem meg ezt az időszakot. Én szerettem volna először megosztani veletek a nagy hírt, de ez most így alakult. 🤷🏻‍♀️ A babám egészsége érdekében hamar túltettem magam ezen, ( hiszen nem szabad idegeskednem☝️ ), de emberi oldalról nagyon csúnya dolognak tartom… Hiszek a sorsban, így azt gondolom ezt majd ,,ő” elrendezi! 😇 Most minden erőmmel az anyaságra szeretnék koncentrálni.☺️👏 Remélem ti is velünk együtt örültök majd a ,,kis Edina” vagy ,,kis Csuti” érkezésének, mert mi már nagyon várjuk! 😍❤️ Ma jelent meg a BEST Magazin, amiből minden apró részletet elvoshattok és megnézhetitek a gömbölyödő pocakomat is.🙈

46.7k Likes, 1,179 Comments – Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) on Instagram: “A hír IGAZ! 🤰🏻👼🏻 ❤️ Nem igazán tudom leírni nektek, hogy mit is érzek!🙈 Egyelőre még én sem tudom…”

Berki Krisztián

Berki már új szerelmét vitte síelni és a képekből úgy tűnik, hogy nagyon boldogok együtt, bármit is írjon róluk  bulvár. Nos, mi drukkolunk nekik!

 

Kylie Jenner

Az újdonsült anyuka mindent az irányítása alatt tart, hiszen a smink márkája is jó pár újdonsággal állt elő. A kollekciót a kislánya, Stormi ihlette és a termékek szebbek, mint előttük bármelyik másik kollekció darabjai.

a few of my favorites 💛 #WeatherCollection launching Feb.28th inspired by my Stormi. @kyliecosmetics

1.6m Likes, 505.3k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “a few of my favorites 💛 #WeatherCollection launching Feb.28th inspired by my Stormi. @kyliecosmetics”

 

Rita Ora

A gyönyörű énekesnő ezerrel pörög, turnézik önállóan és Liam Paynnel is, akivel magukénak tudhatják a a Fify Shades Freed főcímdalát. Rita kirobbanó formában van! ITT pedig meg is hallgathatod közös lágerüket.

I can’t control the tooth! The face of pure excitement or I might just need to use the toilet 🤘🏻📸: @iamkaj

250.5k Likes, 706 Comments – RITA ORA (@ritaora) on Instagram: “I can’t control the tooth! The face of pure excitement or I might just need to use the toilet 🤘🏻📸:…”

 

Dua Lipa

A 22 éves énekesnő rögtön két díjat is bezsebelt az idei Brit Awards díjátadón! Szép kezdés!

I can’t believe last night! So beyond honoured and grateful to have been awarded Best British Female and British Breakthrough Artist. Thank you forever for the best night of my life. ❤️❤️❤️❤️❤️

1.2m Likes, 8,653 Comments – DUA LIPA (@dualipa) on Instagram: “I can’t believe last night! So beyond honoured and grateful to have been awarded Best British…”

 

Chloe Grace Moretz

A színésznő kicsattanó formában van, mióta kibékült Brooklynnal és a divatérzéke is szárnyal. Biztosan imponál a divattervező anyósának, Victoria Beckhamnek, hogy ilyen remekül öltözködik.

#fisforfamily #fendi

212.3k Likes, 614 Comments – Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz) on Instagram: “#fisforfamily #fendi”

 

Szilágyi Szilvi

Éppen a lábát lógatja a családdal és ezt szívesen meg is osztja velünk. Boldog és kiegyensúlyozott családanya, fantasztikus nő és nem régiben elindította a Youtube csatornáját is! Hogy tud ennyi mindent egyszerre, ennyire jól csinálni?

Boldogság és lábcsavarodás 🙈😄🚤 #sylviszilagyi #dubai #holiday #travel #happiness #blessed #szofifotó #boldogvagyok

3,263 Likes, 4 Comments – Szilvia Szilágyi Molnár (@sylviszilagyi) on Instagram: “Boldogság és lábcsavarodás 🙈😄🚤 #sylviszilagyi #dubai #holiday #travel #happiness #blessed…”