Hírstagram február 25 – március 3.

Imádjuk a tavasz minden egyes rezdülését, és most már egyre többször élvezhetjük ezeket az apróságokat: melegebb szellők lengedeznek, a nap egyre többet süt, eltesszük a vastag téli bakancsokat, és valahogy a kedvünk is sokkal jobb lesz. Vajon hány kedvencünk fog új külsőt, új szerelmet bemutatni ezekben a hónapokban nekünk Instagramon?

Palvin Barbara

Mindjárt itt is az első példánk, hiszen Barbi is újított azzal, hogy levágatta a haját. Irtó dögös lett, alig várjuk, hogy még több képet lássunk róla az új frizurával.

💇🏻‍♀️

1m Likes, 4,608 Comments – Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Instagram: “💇🏻‍♀️”

Lady Gaga

Természetesen Gaga sem mehetett el szó nélkül amellett, hogy micsoda megtiszteltetés érhette őt azzal, hogy a Tiffany & Co. felajánlotta, hogy viselje ezt a gyémántot a nyakában. Az utolsó ember aki viselhette eddig, az Audrey Hepburn volt. Az énekesnő mindenféle cicoma nélkül, sminktelen arccal mutatta meg a világnak ezt a felejthetetlen darabot a nyakában.

Victoria & Brooklyn Beckham

20 éves lett Brooklyn, aki egyre jóképűbb lesz. Szerintünk a 20-as évek még nagyon sokat fognak formálni rajta, és bár bizony magas a mérce, lehet, hogy simán meg fogja ütni, ha ez így megy tovább…:)

Can’t believe he is 20 today!!!!! Special day for all the Beckhams today!! X kisses @brooklynbeckham @davidbeckham x

576.6k Likes, 2,351 Comments – Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Instagram: “Can’t believe he is 20 today!!!!! Special day for all the Beckhams today!! X kisses…”

Ariana Grande

Megható és őszinte posztot tett ki az énekesnő még az előtt, hogy elindult volna a világ körüli turnéjára. Állítólag mostanában amúgy is nagyon érzelmes és sokat sír, de nem tud elégszer hálás lenni az életének és a rajongóinak, no meg persze a legfontosabb dolognak az életében: a zenének. Ariana komoly szorongásos betegséggel küzdött a manchester-i koncertjén történő terrortámadás miatt, amit nagyon nehezen tudott feldolgozni. Szerencsére most már könnyebben beszél erről, és megtalálta azt, ami a gyógyírt jelenti a szörnyű emlékek ellen.

mmmmk …. about to embark on my third tour and am for sure deep as fuck in my feelings. and getting my period so…. this is probably gonna be too much. but i just want to say how grateful i am for my life, for the people in it, for the ups and challenges, for the laughter and the pain, for this music and for the lifelong friendships i’ve made thru making it (that includes my friendship with y’all)… maaaaaaaan… i cant really fathom all that has happened over the past few years. i don’t even really know where i’m going with this post but i’m just grateful to be here still. and excited to see you. i’m prolly gonna cry a lot. a few months ago i told my team i wasn’t even in an okay enough place to tour or work at all and my friends, you guys and this music really saved my life and turned everything around. i’m still healing but i feel a lot lighter as of late and i think this is really going to be such a beautiful time. thank god we are doing this. i can’t imagine what else i’d do and i want you to know how thankful i am…… anyway. i’m gonna go focus on finishing this show for y’all and put my phone away for a little (how much u wanna bet i don’t last a day) so i don’t ruin all the surprises. thank you. for everything. i am so deeply and eternally grateful. life is wild. but your love and this music make it feel so sweet. love u. 🌑

3.2m Likes, 38.9k Comments – Ariana Grande (@arianagrande) on Instagram: “mmmmk …. about to embark on my third tour and am for sure deep as fuck in my feelings. and…”

Selena Gomez

A rajongók mindig mindent kiszúrnak: így történt ez Selena egyik legújabb képe esetében is, ahol a lábfején villantott egy új tetoválást, mégpedig “sunshine” felirattal. Persze azonnal elindultak a találgatások, hogy mit is jelenthet, és mivel egy régebbi posztjában nagymamáját “napsugaram“-nak nevezte, így nagy valószínűséggel miatta készült el az újabb tetoválás.

I Can’t Get Enough is out now! Link in bio @itsbennyblanco @tainy @jbalvin

8.6m Likes, 84.6k Comments – Selena Gomez (@selenagomez) on Instagram: “I Can’t Get Enough is out now! Link in bio @itsbennyblanco @tainy @jbalvin”

Katalin hercegné

Csapoltál már valaha sört méregdrága ruhában? Hát Katalin hercegné most már elmondhatja magáról, hogy ő igen! Egy nagyon jeles partin vettek részt Belfastban, ahol a résztvevők feltörekvő fiatalokat támogatták, a buli pedig odáig “fajult”, hogy Katalin hercegnő még a pultba is beállt, természetesen csak poénból. Csekkoljátok a videót!

Chrissy Teigen

A kis Luna irtó cuki, ahogy az első balerina óráján próbálgatja a különféle gyakorlatokat. :) A büszke anyuka persze mindent felvett videóra, és szerencsére meg is osztotta követőivel az első élményeket.

First dance class!!

1m Likes, 9,589 Comments – chrissy teigen (@chrissyteigen) on Instagram: “First dance class!!”