Hírstagram február 4-10.

Sorra érik egymást év elején a különféle díjátadók, így természetes, hogy mindig becsempészünk 1-2 érdekességet Nektek ezekből is az Instagram összeállításokba. Most sem volt ez másképp, hiszen Grammy gála és BAFTA-díjátadó is volt a napokban.

Lady Gaga és JLo

Az ezüst szín nagyon hódított most a sztárok körében a Grammy-díjátadón, így kihagyhatatlan volt a közös kép, nem igaz? Gaga egyébként tarolt a díjátadón, többek között a legjobb popszólóért járó elismerés is őt illette. Ugye te is rengetegszer meghallgattad már a Shallow-t?

#JLo and #LadyGaga are BFF (and style!) goals at the #GRAMMYs. 💕 | 📷: Steve Granitz/WireImage

52.7k Likes, 325 Comments – People Magazine (@people) on Instagram: “#JLo and #LadyGaga are BFF (and style!) goals at the #GRAMMYs. 💕 | 📷: Steve Granitz/WireImage”

Katalin hercegné

Február 10-én tartották a Brit Film-és Televíziós Akadémia díjátadóját, amin Vilmos herceg és Katalin olyan elképesztően festett, hogy mindenkinek leesett az álla. A hercegné hosszú fehér ruhát, Vilmos pedig szmokingot viselt, gyakorlatilag úgy néztek ki, mint egy házasulandó pár, mégis a lehető legjobb értelemben.

Hailey Bieber

Íme a Vogue magazin márciusi címlapja! Bizony, Hailey és Justin szerepel rajta, ráadásul a Vogue videókat is tartalmazó honlapján megnézhetitek az interjút, ahol Hailey 73 kérdésre válaszol: eljegyzésről, esküvőről, kedvenc sorozatáról, és gyakorlatilag mindenről, amit 73 kérdésbe bele lehetett sűríteni. Nagyon jó kis anyag lett, egészen más képet ad Hailey-ről, mint amikor csak a képeken látod őt.

so excited to cover @voguemagazine’s March issue with my loveeeeeee shot by #AnnieLeibovitz Read our full cover story in the link in my bio 💕💕💕

2.4m Likes, 21k Comments – Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on Instagram: “so excited to cover @voguemagazine’s March issue with my loveeeeeee shot by #AnnieLeibovitz Read…”

Priyanka Chopra

Hoppá, most akkor melyik is az igazi? Bizony, nem olyan egyszerű eldönteni, hiszen rendkívül élethűre sikerült Priyanka mása a new york-i Madame Tussauds kiállításon, ráadásul nem is ez lesz az egyetlen viaszbábu, mert Angliába, Ausztráliába és Ázsiába is érkezni fog belőlük!

🤯 <-- Me when I saw my new wax figure at Madame Tussauds in NYC @nycwax (Coming to other locations soon!!) 4 figures. UK, Australia, Asia coming up! Thank you to the Madame Tussaud's team.

2.1m Likes, 9,560 Comments – Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on Instagram: “🤯 <-- Me when I saw my new wax figure at Madame Tussauds in NYC @nycwax (Coming to other locations..."

Palvin Barbara

Nagyon szexi fotósorozat készült Barbiról és Dylanről a W magazin számára, szerencsére Barbi jó párat meg is mutatott a rajongóknak az Instagramján. Nekünk nagyon bejönnek a képek, Ti mit szóltok hozzájuk?

A traditional Hungarian-American romance. Come on in, our home is your home, so long as you take your shoes off by the bar cart. @wmag

1.8m Likes, 10.9k Comments – Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Instagram: “A traditional Hungarian-American romance. Come on in, our home is your home, so long as you take…”

Csobot Adél

A Story-gálára is pár nappal ezelőtt került sor, és nem lehet nem megemlíteni, milyen gyönyörű volt Adél ebben a ruhában! Bence ráadásul az Év műsorvezetője díjat is elnyerte, így minden bizonnyal fantasztikus estéje volt a gyönyörű párnak.

Imádtam minden percet 💕✨💕ebben a gyönyörű @monikfashiondesign ruhában, @fanniflo csodasminkjében😻@katasari76 vagány frizurájában😇 köszönöm lányok a csodát!✨🙏🏼💖 #storygala #loveyou @nlcafe

29.7k Likes, 42 Comments – Csobot Adél (@adelcsobot) on Instagram: “Imádtam minden percet 💕✨💕ebben a gyönyörű @monikfashiondesign ruhában, @fanniflo…”

Miley Cyrus

Vagy inkább Miley Ray Hemsworth, ugyanis Liam egy interjújában elmesélte, hogy Miley teljesen természetesnek gondolta, hogy felveszi férje nevét, ami neki persze nagyon jól esett, főleg, hogy egyáltalán nem várta el ezt szerelmétől.

archival

793.9k Likes, 4,351 Comments – Miley Cyrus (@mileycyrus) on Instagram: “archival”