Hírstagram január 1-7.

Már el is telt az első hét az évből, a kedvenc sztárjaink pedig nem is tétlenkedtek és továbbra is előszeretettel posztolnak az Instagramra. Nézzük hát, mit rakott ki a napokban Kulcsár Edina, Selena Gomez és a többiek!

Kulcsár Edina

Szeretjük, amikor nem csak a tip-top oldalát mutatja. Ez a vicces kép is jól áll neki!

 

Horváth Cinco

A Sugarbird csinos modellje és tervezője mindig stílusosan mutat. Ez a szilveszteri outfit pedig maga a tökéletesség!

Sparkly New Year’s Eve look✨ Hope you all have a lovely start of 2018 with your nearest ones!😘💕🥂🎉

3,117 Likes, 19 Comments – Horváth Cintia (@horvathcinco) on Instagram: “Sparkly New Year’s Eve look✨ Hope you all have a lovely start of 2018 with your nearest ones!😘💕🥂🎉”

 

Chrissy Teigen

Lassan ő is állandó szereplője a Hírstagram cikkeknek, de nem tudunk betelni a képeivel. Főleg azokkal, amelyeken Luna is rajta van!

weeeee are very skeptical of slides right now

590.8k Likes, 2,050 Comments – chrissy teigen (@chrissyteigen) on Instagram: “weeeee are very skeptical of slides right now”

 

Molnár-Szilágyi Szilvi

Caramel kedvese igazán jó ízléssel rendelkezik (nem csak a pasik terén). A napsütést kihasználva meg is örökítette a napi szettjét, ami egyszerű és nagyszerű!

Igazán jó kedvem lett 10 perc napsütéstől… ✨🙈☀️ @individualbudapest #sylviszilagyi #ootd #saturday #sun #budapest #happiness

2,991 Likes, 3 Comments – Szilvia Szilágyi Molnár (@sylviszilagyi) on Instagram: “Igazán jó kedvem lett 10 perc napsütéstől… ✨🙈☀️ @individualbudapest #sylviszilagyi #ootd…”

 

Shay Mitchell

Kedvenc kis hazudozónk is csak egy átlagos ember, akinek néha el kell mennie bevásárolnia. Szeretjük az ilyen hétköznapi képeket!

HAPPY NEW YEAR!!! Starting 2018 off on the right foot 😜 #notanadijustlovepopcorn #adultingwithmycrocpot

643.2k Likes, 1,904 Comments – Shay Mitchell (@shaymitchell) on Instagram: “HAPPY NEW YEAR!!! Starting 2018 off on the right foot 😜 #notanadijustlovepopcorn…”

 

Palvin Barbi

Szépséges modellünk nem lustálkodik és az edzőteremben kezdte az évet.

Night session 🏃🏻‍♀️ Horizontal running…

374.9k Likes, 1,452 Comments – Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Instagram: “Night session 🏃🏻‍♀️ Horizontal running…”

 

Nikki Reed

Mrs. Somerhalder sem lustálkodik, mindent megtesz az egészségéért és az alakjáért!

Good morning from the air!

85.6k Likes, 211 Comments – Nikki Reed (@nikkireed) on Instagram: “Good morning from the air!”

 

Selena Gomez

Kicsit nosztalgiázott és meglátogatta gyerekkori otthonát. Biztosan édes volt, amikor 3-4 évesen ülhetett ezen a lépcsőn!

 

Majka

A népszerű rapper és műsorvezető nagyon büszke a családjára, mi pedig imádjuk az ilyen édes fotókat Olivérről.

Mennyire aranyos ez a kis manó:))??? #majorosoliver

20.9k Likes, 48 Comments – Peter Majoros (@majesz187) on Instagram: “Mennyire aranyos ez a kis manó:))??? #majorosoliver”