Hírstagram január 21-27.

Nemrég még karácsonyi összefoglalónkat írtuk Nektek, most pedig tessék, eltelt 1 hónap és legközelebb már februárban hozunk nektek összeállítást. Ahogy mindig, most is igyekeztünk a legérdekesebb híreket hozni, csapjunk is bele!

Kylie Jenner

Kylie férjhez ment volna? Semmi nem erősíti meg egyelőre ezt a hírt, az mindenesetre tény, hogy ehhez a képhez csak ennyit fűzött hozzá: ” Hiányzik a férjem.”  Az igazság az, hogy azért nem biztosak a rajongók abban, hogy ez valóban így lehet, mert Kylie mindig is így becézte Travist, de hát ki tudja?

extraño a mi esposo

4.2m Likes, 92.9k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “extraño a mi esposo”

Selena Gomez

Hónapokig tartó hallgatás után visszatért Selena, aki betegsége miatt kényszerpihenőn volt az egészsége érdekében. A nagy bejelentés után nem sokkal pedig kiderült, hogy Julia Michaels-szel egy közös számmal rukkolnak elő, amit a cikk olvasásakor Ti már biztosan hallhattok. A szám címe Anxiety, vagyis Szorongás, feltehetőleg saját tapasztalataiból merített Selena, így arra számítunk, hogy nagyon személyes dal lett.

Eva Longoria

Mindenképpen meg szeretnénk nektek mutatni, hogy bizony vannak olyan szupersztárok, akik igenis ki mernek állni a nagyvilág elé, és smink nélkül, zilált hajjal is meg tudják ajándékozni csodás képekkel a rajongóikat.

Will he always hold me like this?? 🥰👶🏻#NaptimeIsTheBestTime 😴

280.4k Likes, 1,894 Comments – Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Instagram: “Will he always hold me like this?? 🥰👶🏻#NaptimeIsTheBestTime 😴”

Sydney van den Bosch

Még mindig ábrándozva gondolunk vissza a tavalyi nyárra, mikor Sydney menyasszonyi ruháját végre először láthattuk. Ugye te se tudtál volna ennél tökéletesebbet elképzelni? Most pedig posztolt egy szintén csodálatos képet a modell, hogy ha most kellene választania, melyik lenne a szerencsés darab a 2019-es Bélavári Zita kollekcióból. Tényleg elképesztő ez a ruha is, szerintem azonnal meggyőzött mindenkit!

Ha idén is elvenne Tomi, ebben mondanám ki újra az IGEN-t 😍❤️👰 #csodálatosdarab #gyertekmohacsra #gyertekzitahoz @belavarizita_couture

3,699 Likes, 20 Comments – Sydney van den Bosch (@sydneyvandenbosch) on Instagram: “Ha idén is elvenne Tomi, ebben mondanám ki újra az IGEN-t 😍❤️👰 #csodálatosdarab #gyertekmohacsra…”

Kate Hudson

Kate csak úgy sugárzik a boldogságtól, ráadásul tökéletes alakját is egy szempillantás alatt visszanyerte. Nagyon édesek kislányával ezen a fotón, ki nem hagytuk volna, hogy ez is bekerüljön az összeállításba.

We love a onesie 💕💚💕

711k Likes, 3,804 Comments – Kate Hudson (@katehudson) on Instagram: “We love a onesie 💕💚💕”

Miley Cyrus

Bizony nem egy újság cikkezett arról a héten, hogy Miley ismét polgárpukkasztó dologgal sokkolta az embereket, ugyanis bokájára az angol “pussy” szót varratta fel, amit ugye nem kell magyaráznunk, mit jelent…A képen úgy tűnik, mintha alkarjára tetováltatott volna, de a szalon közzétette a folyamatot és ott egyértelműen mutatják, hova is került a felirat.

Instagram post by Miley Cyrus * Jan 22, 2019 at 6:45pm UTC

963.1k Likes, 3,907 Comments – Miley Cyrus (@mileycyrus) on Instagram

Justin Hartley

Szerencsére Justin mindig emlékeztet minket, hogy a téli szünet után bizony folytatódott a This is us harmadik évada, és január 15 óta újra láthatjuk az egyik legjobb sorozatot…

You ready to meet Nicky? #ThisIsUs

56.3k Likes, 980 Comments – Justin Hartley (@justinhartley) on Instagram: “You ready to meet Nicky? #ThisIsUs”