Hírstagram január 22-28.

Így január végén sokan még mindig a téli pihenésüket töltik, de szerencsére nem volt hiány eljegyzésből, és babavárós posztokból sem a héten! Instagram híreket összefoglaló cikkünkben meg is mutatjuk nektek, kikről van szó.

Nyári Diána

A csodaszép Dia hatalmas meglepetést okozott követőinek, ugyanis pénteken ezzel a gyönyörű fotóval jelentette be, hogy áldott állapotban van, és első közös gyermeküket várják Kovács Dániellel. Szívből gratulálunk nekik!

Minden bizonnyal életünk legnagyobb kalandja veszi kezdetét 2018 nyarán, érkezik az első kisbabánk👼🏼🐣 @danielkovacs5 Kép: @gl_renzo

19.9k Likes, 192 Comments – Nyári Diána (@nyaridia) on Instagram: “Minden bizonnyal életünk legnagyobb kalandja veszi kezdetét 2018 nyarán, érkezik az első…”

Ed Sheeran

Az egyik kedvenc énekesünk a hét elején bejelentette, hogy Szilveszterkor nem csak az új év kezdetét, hanem eljegyzésük napját is ünnepelték kedvesével.

Got myself a fiancé just before new year. We are very happy and in love, and our cats are chuffed as well xx

5.1 millió kedvelés, 158.2 ezer hozzászólás – Ed Sheeran (@teddysphotos) Instagram-hozzászólása: “Got myself a fiancé just before new year. We are very happy and in love, and our cats are chuffed…”

Dukai Regina

Idén nem csak Thaiföld, de a Maldív-szigetek is nagy népszerűségnek örvend a celebek körében. Regi is ezt a célpontot választotta, és a “szokásos” csodaszép fotókkal örvendeztet meg bennünket!

#FSexperience 🐠🐚😊 #maldives #fourseasons #travel #traveller #travelling

20 ezer kedvelés, 128 hozzászólás – Regina Dukai (@reginadukai) Instagram-hozzászólása: “#FSexperience 🐠🐚😊 #maldives #fourseasons #travel #traveller #travelling”

Reese Witherspoon

Sokak kedvenc sorozata, a Big Little Lies nagy hírrel rukkolt elő a héten: a második évadra nem mást, mint Meryl Streepet szerződtették le magukhoz! Witherspoon kisasszony csupa-csupa izgalmat ígér a következő felvonásra.

Beyond thrilled to have the one, the only, Meryl Streep joining the cast of #BLL for season 2. Get ready for more wine, secrets, and #BigLittleLies. Monterey better watch out!!!

666k Likes, 16.6k Comments – Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on Instagram: “Beyond thrilled to have the one, the only, Meryl Streep joining the cast of #BLL for season 2. Get…”

Istenes Bence

Bencéék fotóit nagyon szeretjük, mert gyakran osztanak meg olyan kis intim pillanatokat családi életükből, mint amilyen ez is.

Közös vasárnapi fürdés ❤️❤️ Az új vlog a kölni hétköznapjainkról pedig a Bioban!! | Gemeinsames Sonntagsbad… 🛁🛁🛁#sundaymood #familytime #bath #baby #mylove #myson #natan #sunday #fun #smile #happy

38.6 ezer kedvelés, 142 hozzászólás – Istenes Bence (@benistenes) Instagram-hozzászólása: “Közös vasárnapi fürdés ❤️❤️ Az új vlog a kölni hétköznapjainkról pedig a Bioban!! | Gemeinsames…”

Kim Kardashian

Azt tudjuk, hogy Kim nem szégyenlős, szóval egyáltalán nem lepett meg minket, mikor ezt a nem túl visszafogott képet posztolta magáról!

📸

4.3 millió kedvelés, 74.7 ezer hozzászólás – Kim Kardashian West (@kimkardashian) Instagram-hozzászólása: “📸”

Debreczeni Zita

Zita annyira gyönyörű, hogy egyszerűen nem hagyhattuk ki ezt a képet.

💭 #monday #studio #studioz

6,085 kedvelés, 15 hozzászólás – ZITA ANNONI 📷 (@zitadebreczeni) Instagram-hozzászólása: “💭 #monday #studio #studioz”

Ördög Nóri

Nóriék ismét utaznak, most viszont nem teljes létszámban, mert amíg ő Ausztriában síel a gyerekekkel, addig férje, Nánási Pál édesapjával tölt el egy kis értékes időt Dubaiban. Alig várjuk, hogy ismét olyan útra induljanak, ahol vlogolni is fognak!

⛷💙 #vencikém #laza #megügyes #lejtőnvagyunk #nórivagyok

12.8 ezer kedvelés, 14 hozzászólás – Ördög Nóra (@ordognora) Instagram-hozzászólása: “⛷💙 #vencikém #laza #megügyes #lejtőnvagyunk #nórivagyok”