Hírstagram január 28 – február 3.

Mit szóltok hozzá, hogy ilyen gyorsan el is telt az év első hónapja? Reméljük elégedettek voltatok a Hírstagram felhozatalunkkal, ígérjük, hogy februárban is igyekezni fogunk elhozni Nektek a legizgalmasabb híreket!

Meghan Markle

Meghan kismama öltözködési stílusáról gyakorlatilag ódákat lehetne zengeni, de szavak helyett beszéljenek inkább a képek!

Forget leopard print! Meghan Markle looks like a fairytale forest in this beautiful @oscardelarenta chiffon dress 😍 📷: @gettyimages

16.3k Likes, 145 Comments – POPSUGAR (@popsugar) on Instagram: “Forget leopard print! Meghan Markle looks like a fairytale forest in this beautiful @oscardelarenta…”

Justin Timberlake

Január 31-én töltötte 38. születésnapját Justin, és a buli előtt töltötte fel ezt a nagyon vicces videót: épp úton vannak a partira, felesége viszont hatalmas alvásban van a kocsiban…Persze felébredt az éneklésre, és megnyugtatta férjét, hogy csak rákészül az óriási esti partira. Justin további képeit megnézve tényleg fergetegesre sikerült a buli és nagyon jól érezte magát az énekes!

Gotta work tomorrow for my bday so wifey really going all out tonight…

583.9k Likes, 15k Comments – Justin Timberlake (@justintimberlake) on Instagram: “Gotta work tomorrow for my bday so wifey really going all out tonight…”

Kylie Jenner

Egy éves lett a kicsi Stormi, anyukája pedig nagyon személyes videókat és képeket posztolt róla ezen alkalomból. Van itt gardróbot kipakolós videó, első lépéseket megtévő videó, de nagyon szép és bensőséges fotók is. Imádjuk!

Tom Brady

Múlt héten volt a Super-Bowl  döntő, ami mellett természetesen nem mehetünk el szó nélkül mi sem! A New England Patriots 13-3-ra győzte le a Los Angeles Rams csapatát, a lelátón pedig ott szurkolt Tom egész családja, Gisele és a gyerekek is.

Kaley Cuoco

A Big Bang Theory című sorozat csapata 12 évig dolgozott együtt, valószínűleg nagyon kevés olyan ember van, aki ne ismerné őket, vagy ne tudná, melyik sorozatról van szó, ha meghallja ezt a címet. Az Ellen show-ban ezt a 12 évet beszélték ki magukból a szereplők, érdemes megnézni, mert nem semmi csapatról van szó!

Amazing being with my cast mates talking all things @bigbangtheory_cbs happy and sad on @theellenshow TODAY! Don’t miss it! 💥 #finalseason we ❤️ you all!

373.8k Likes, 1,335 Comments – Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on Instagram: “Amazing being with my cast mates talking all things @bigbangtheory_cbs happy and sad on…”

Jennifer Lopez

A képek alatti hozzáfűzésből Jennifer egy 10 napos diétába vágott bele férjével, ahol teljesen kizárták a cukrot és a lisztet az étrendjükből. Elnézve ezt a képet, nem is értjük, a tisztuláson kívül mi másért lenne szüksége diétára az énekesnőnek!

Day 9 and feelin’… like I can’t wait for Day 10. 😅 Who’s still with us? @arod #10DayChallenge #NoSugarNoCarbs @niyamasol #niyamasol #jloxniyamasol

3.1m Likes, 37.3k Comments – Jennifer Lopez (@jlo) on Instagram: “Day 9 and feelin’… like I can’t wait for Day 10. 😅 Who’s still with us? @arod #10DayChallenge…”

+ 1 World_record_egg

Képtelenség nem beszélni a világrekorder tojásról. A felhasználó azzal a céllal hozta létre az oldalt, hogy döntsék meg az akkori legtöbbet lájkolt Instagram fotót, ami egyébként Kylie Jenner egy fényképe volt 18 millió lájkkal. Nos, jelen pillanatban a tojás 52 millió lájknál tart, így azt hiszem, jó időre bebetonozta magát az első pozícióra. Hacsak valaki ki nem találja, hogy győzzük le a tojást…

Let’s set a world record together and get the most liked post on Instagram. Beating the current world record held by Kylie Jenner (18 million)! We got this 🙌 #LikeTheEgg #EggSoldiers #EggGang

52.1m Likes, 3m Comments – EGG GANG 🌍 (@world_record_egg) on Instagram: “Let’s set a world record together and get the most liked post on Instagram. Beating the current…”