Hírstagram január 7-13.

Remélem mindannyian ki tudtátok élvezni a gyönyörű hópelyheket, mert szerencsére bőven volt benne részünk múlt héten, és kaptunk egy kis igazi telet a nyakunkba. Nem is szaporítjuk tovább a szót, nézzük miket válogattunk nektek össze a múlt hét eseményeiből!

Nick Jonas

Ugye mennyire cuki a friss házaspár? Biztos, hogy nagyon boldogan indult az új évük, hiszen ilyen álom esküvőt csakis egy igazi, felhőtlen házasság követhet.

Mr. & Mrs. Jonas

3.3m Likes, 11.3k Comments – Nick Jonas (@nickjonas) on Instagram: “Mr. & Mrs. Jonas”

Nina Dobrev

Nem semmi 30. születésnapot tudhat maga mögött Nina, aki január 9-én töltötte be a 30. életévét. Ezt pedig nem máshol, mint a csodálatos Dél-Afrikában töltötte barátaival – ugyanúgy, ahogy a szilvesztert is. A születésnapot úgy tűnik szafarival és ünnepléssel töltötték, ami biztos méltó búcsúja lehetett a 20-as éveinek. Reméljük ti is követitek őt és nem maradtatok le az elképesztő Insta-sztorikról, amiket feltett a kalandról!

Justin Hartley

Magyar idő szerint január 7-én hajnalban került sor a 76. Golden Globe – gálára, ahol természetesen szebbnél szebb párokat és ruhákat láthattunk felvonulni. A gálán a This is us fantasztikus színészei is jelen voltak, de nem tudjuk nem kiemelni Justint, aki nálunk elnyerte a “leglovagiasabb férj” kategória díját. Pörgessétek a képeket és nézzétek meg, milyen gondosan megigazította élete párjának ruháját.

Wonderful evening last night presenting at @goldenglobes. Thanks for the invitation and for everyone who helped put me together.

159.1k Likes, 783 Comments – Justin Hartley (@justinhartley) on Instagram: “Wonderful evening last night presenting at @goldenglobes. Thanks for the invitation and for…”

Ryan Reynolds

Mary Poppins visszatér! Bizony, ráadásul Emily Blunt főszereplésével, a filmet pedig már ti is láthatjátok a magyar mozikban. A filmet ki nem hagyta volna Blake és Ryan sem, hiszen nagyon jóban vannak a színésznővel, és maximálisan elismerik a munkásságát. Elég jól mutatnak együtt, ugye?

Mary Poppins Returns. Emily Blunt is a master at work. She is brilliant. She must be stopped.

3.1m Likes, 4,644 Comments – Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on Instagram: “Mary Poppins Returns. Emily Blunt is a master at work. She is brilliant. She must be stopped.”

Chiara Ferragni

Véget ért az álom nászút, és most már újra Milánóban vannak a fiatal házasok a kicsi Leóval. A képek alapján fantasztikus élményekkel gazdagodtak, ráadásul kettesben romantikázhattak egy egész héten át. Mindezt a Maldív-szigeteken. Kell ennél több? :)

Back home and I’ll never forget this holiday 😍 Thanks @dreamsteamtravel @andreadreamsteam for organizing such an epic honeymoon ❤️ #TheFerragnez

814.2k Likes, 1,949 Comments – Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Instagram: “Back home and I’ll never forget this holiday 😍 Thanks @dreamsteamtravel @andreadreamsteam for…”

Rihanna

Ilyen az, amikor Riri saját maga reklámozza Savage X Fenty elnevezésű fehérnemű kollekcióját. Egyáltalán nem csodáljuk, hogy közel 5 millióan lájkolták: a fehérneműk dögösek, Rihanna pedig még annál is jobban néz ki…Szóval csajok, ebben is lehet hódítani Valentin-napon!

This Valentine’s Day is all about you! Fall in 💗 with my newest @savagexfenty’s vday collection – out now!! savagex.com

4.8m Likes, 55.9k Comments – @badgalriri on Instagram: “This Valentine’s Day is all about you! Fall in 💗 with my newest @savagexfenty’s vday collection -…”

Cristiano Ronaldo

Mindig hozunk nektek Ronaldóról híreket, de ugye miért is ne tennénk, ha egyszer neki van a legtöbb Instagram követője az egész világon? Szerintünk nagyon hasonlítanak egymásra fiával, és nagyon bízunk benne, hogy a kissrác is olyan tiszta szívű és jólelkű lesz felnőtt korára, mint amilyen az apukája. Az biztos, hogy minden lehetősége megvan rá, hogy maradandót alkosson, hiszen a biztos alapok egy életre meg vannak teremtve számára.

Estilo 👌

10.4m Likes, 78.6k Comments – Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Instagram: “Estilo 👌”