Hírstagram július 10-16.

Így a nyár kellős közepén is izgalmas dolgok történnek kedvenc hírességeinkkel: Beyoncé bemutatta 1 hónapos ikreit a rajongóknak, Harper Beckham 6 éves lett, Palvin Barbi pedig ismét Dzsudzsák Balázzsal posztolt közös fotót!

David Beckham

A kis Harpernek nem mindennapi születésnapban volt része, ugyanis iskolai barátaival együtt meghívást kapott egy igazi, hercegnős teadélutánra! Aki pedig a jeles eseményt tartotta, nem más volt, mint Erzsébet királynő unokája, Eugénia yorki hercegnő. Ez aztán az emlékezetes hatodik születésnap!

Palvin Barbara

A VOLT fesztiválon készült fotók miatt már így is hírbe hozták őket, most pedig ismét közös fotót posztolt Barbi, ami kicsit úgy tűnik, mint egy négyes randi. Tavaly Hamiltonnal való kapcsolatát találgatták hónapokig az emberek, idén úgy tűnik, Balázs az, akire a rajongók gyanakodnak. Szerintünk egyébként szép pár lennének!

Living the Swiss life 🧀🥖

259.8k Likes, 1,043 Comments – Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Instagram: “Living the Swiss life 🧀🥖”

Liam Hemsworth

Ugyan a komment alapján Miley nem örült neki annyira, de szerintünk nagyon cuki ez a közös fotó, amit Liam posztolt Instagramra, melynek címe csupán ennyi volt: “Az angyalkám és én.”

My little angel and I.

1.4m Likes, 15.6k Comments – Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on Instagram: “My little angel and I.”

Jennifer Lopez

A több, mint 67 millió Instagram követővel rendelkező JLo legnagyobb örömünkre privát, intim fotókat is szokott megosztani mindennapjairól. Nem lehet szó nélkül elmenni e mellett a meghitt családi fotó mellett sem, ahol két gyermekével ébredezik az álmos reggelen.

Best start to the day… #coconutsandwich #yummiestfeelingever #twinstagram #twinslove #luckyme❤️

614k Likes, 3,241 Comments – Jennifer Lopez (@jlo) on Instagram: “Best start to the day… #coconutsandwich #yummiestfeelingever #twinstagram #twinslove #luckyme❤️”

Beyoncé

Ugyan a héten már továbbítottuk nektek a hírt, semmiképpen sem maradhat ki az e heti Hírstagram összeállításból az, hogy Beyoncé posztolta az első fotót ikreiről, ráadásul nem is akármilyet! Sir Carter és Rumi első bemutatkozása a nagyvilág előtt csodálatosra sikeredett!

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

9.5m Likes, 300.9k Comments – Beyoncé (@beyonce) on Instagram: “Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾”

Dukai Regina

Imádunk utazgatós fotókat nézegetni, Regi pedig annyi gyönyörű helyen jár a nagyvilágban, hogy minden Fashionfavernek látnia kell. Most épp Korfu gyönyörű szigetét fedezi fel, amiről már mi is beszámoltunk nektek itt!

Minden nap sült feta! 🙈💕🇬🇷 #corfu #goldenfox #restaurant #greece #paleokastritsa #view #sugarbird #myloveshop #feta #bakedfeta #gastronomy #travel #traveling #traveller #fashion #style

12.1k Likes, 38 Comments – Regina Dukai (@reginadukai) on Instagram: “Minden nap sült feta! 🙈💕🇬🇷 #corfu #goldenfox #restaurant #greece #paleokastritsa #view #sugarbird…”

Nina Dobrev

Imádjuk Nina cuki kutyáját, aki most belekóstolt a hajókázás szépségeibe, és Nina kommentje szerint nagyon is élvezi! Mi pedig az ilyen állatbarát, szeretettel teli fotókat kedveljük nagyon!

She learned about lake life. Now she’s addicted. 📸: @coryt

873.9k Likes, 2,684 Comments – Nina Dobrev (@nina) on Instagram: “She learned about lake life. Now she’s addicted. 📸: @coryt”

Cristiano Ronaldo

Ilyen képet is ritkán látni, de Ronaldo most megosztotta velünk: íme a teljes család együtt! Ha jól megnézitek, a pici ikrek is rajta vannak a fotón, és bizony barátnője pocakja is szépen kerekedik!

Big family with love ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

4.7m Likes, 28.3k Comments – Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Instagram: “Big family with love ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤”