Hírstagram július 16-22.

Mindig jó érzés látni, amikor valaki élete sínen van. Eljegyzés, esküvő, aztán jönnek a babák…Szerencsére az Instagramot sokan fényképalbumnak használják, így történhet meg, hogy egészen intim pillanatokba is betekintést engednek néha még a legnagyobb hírességek is.

Vasvári Vivien

Ilyen csodálatos ruhát viselt kedvenc luxusfeleségünk a templomi esküvőn, ahol egybekelt szerelmével, Fecsóval. Mi csak ámulunk és bámulunk, mennyire szépek együtt!

Kulcsár Edina

Edináéknak már naaagyon közeledik a nagy nap, amikor végre a kezükben tarthatják kisfiukat. Ebben a posztjában Edina a nyári terhességről mesél egy kicsit a kíváncsiskodóknak. Azt azért tegyük hozzá, hogy így is gyönyörű, mint mindig!

Eva Longoria

Bizony van itt valaki, aki pár hete már gyakorolhatja magát az édesanya szerepben. Imádjuk, hogy nem a tip-top anyuka képét akarja formázni a nagyközönség előtt, hanem felvállalja a valós hétköznapok valós kinézetét.

Hey @chrissyteigen is this the official hairstyle of breast feeding? 😂 I feel like I’m always in a messy top bun! Too hard to do anything else! #MomProblems #BabyBaston 👶🏻

425.2k Likes, 3,994 Comments – Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Instagram: “Hey @chrissyteigen is this the official hairstyle of breast feeding? 😂 I feel like I’m always in a…”

Cristiano Ronaldo

Bizony múlt héten még a pihenéséről mutattunk nektek képet, most viszont jöjjenek a dolgos hétköznapok, hiszen egy ekkora sztár nem ülhet ám csak úgy a babérjain! A “CR7 tour” keretében az éves turné egyik állomásán, Kínában reklámoz most Cristiano, természetesen az őt csodáló kis kínai foci reménységek legnagyobb örömére, akiket a Nike kampányával együtt támogat.

Deeply honored and excited to announce the Active Schools CR7 Sports Camp: Providing access to football for kids from remote areas in China. They are the future! 👊 #NikeFootball #CR7 #CR7Tour

2.2 millió kedvelés, 7,167 hozzászólás – Cristiano Ronaldo (@cristiano) Instagram-hozzászólása: “Deeply honored and excited to announce the Active Schools CR7 Sports Camp: Providing access to…”

Kim Kardashian

Hát igen, Kim továbbra sem szégyellős, mi pedig naná, hogy megmutatjuk nektek!

I’m really shy…

1.7 millió kedvelés, 12.5 ezer hozzászólás – Kim Kardashian West (@kimkardashian) Instagram-hozzászólása: “I’m really shy…”

Selena Gomez

A Bieber fiú eljegyzése után természetesen rengetegen Selenán élcelődnek: biztos rosszul esik neki, ő még nem tette túl magát a szakításon, satöbbi…Szerintetek ezen a képen úgy néz ki, mint aki szomorkodik? Mert szerintünk bomba formában jelent meg a Hotel Transylvania 3 bemutatóján!

So excited for everyone to finally see the latest chapter of @hotelt – it’s out now!!! So much fun getting the fam back together

4.9 millió kedvelés, 33.4 ezer hozzászólás – Selena Gomez (@selenagomez) Instagram-hozzászólása: “So excited for everyone to finally see the latest chapter of @hotelt – it’s out now!!! So much fun…”

Kate Middleton

A keresztelőről már hoztunk hírt múlt héten, de szépen lassan jönnek elő a hivatalos fotók is. Ez a kép maga a csoda! Lajos herceg nagyon boldog babának tűnik, Kate pedig csak úgy ragyog…

That smile! 😍 #PrinceLouis is the happiest baby in a newly released picture taken after his royal christening. |📷: Matt Porteous/PA Wire

131.5k Likes, 578 Comments – People Magazine (@people) on Instagram: “That smile! 😍 #PrinceLouis is the happiest baby in a newly released picture taken after his royal…”

Sydney van den Bosch

Sydney épp azt meséli posztjában, hogy ugyan 15 éve már, hogy minden évben ellátogatnak Egyiptomba, még csak most jött el az idő, hogy a piramisokat is meglátogassák. A csodálatos képekből ítélve egyáltalán nem bánta meg, sőt, nagyon úgy tűnik, hogy őt is elragadta ennek az egésznek a varázsa.

After 15 years of travelling each year to #Egypt finally we arrived to #Giza ✨ We had to wait long to feel the power of the #pyramids but it was a wonderfull experience 🙏🌍 #pyramid Have you ever been here?❤️ @calzedonia #italianbeachwear #GirlGang #sealfie

8,070 kedvelés, 24 hozzászólás – Sydney van den Bosch (@sydneyvandenbosch) Instagram-hozzászólása: “After 15 years of travelling each year to #Egypt finally we arrived to #Giza ✨ We had to wait long…”