Hírstagram július 23-29.

Múlt héten elkezdődött az igazi nyár, ugyan rekkenő hőséggel, de annál több nyaralós sztárfotóval. Természetesen most is, mint mindig, elhoztuk nektek a legjobbakat!

Weisz Fanni

Bizony ám, a gyönyörű Fanninak is hamarosan bekötik a fejét, és feleség lesz! Annak rendje és módja szerint barátnői elrabolták egy igazi csajos hétvégére, ahol a képek és videók alapján tisztességesen elbúcsúztatták a hajadon éveket. Már nagyon kíváncsiak vagyunk, milyen ruhát választott a nagy napra!

Bride to Be!💞💞💞 #origamibikini

11.1 ezer kedvelés, 18 hozzászólás – Weisz Fanni (@realweiszfanni) Instagram-hozzászólása: “Bride to Be!💞💞💞 #origamibikini”

Chrissy Teigen

Szia szépségem! Most Balin nyaralok a családommal, de ha hazaérek, szívesen elhívlak egy vacsira! Anyukám is ott lesz, de tekintve, hogy teljesen ugyanúgy nézek ki mint az apukám, gondolom ez nem fog zavarni!

hello ladies

2.7 millió kedvelés, 30.3 ezer hozzászólás – chrissy teigen (@chrissyteigen) Instagram-hozzászólása: “hello ladies”

Eva Longoria

Nemrég adott életet gyönyörű kisfiának, most pedig máris az első közös családi vakációjukat töltheti együtt a Baston család ezen a lélegzetelállító helyen. Azt hiszem, nem lehet okuk panaszra!

Surf’s Up! #VacationVibes 🏄🏻‍♀️🌴☀️

128.6k Likes, 380 Comments – Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Instagram: “Surf’s Up! #VacationVibes 🏄🏻‍♀️🌴☀️”

Jennifer Lopez

Hát igen, van, akinek nem kell takargatnia magát a strandon, mert még 49 évesen is így néz ki…(neked is az volt az első gondolatod, hogy ma edzeni kellene menni?)

Island vibezzz… 🏝 #vacaciones

2.5m Likes, 20k Comments – Jennifer Lopez (@jlo) on Instagram: “Island vibezzz… 🏝 #vacaciones”

Cristiano Ronaldo

Így néz ki egy vakációját töltő Ronaldo család!

Holidays with Love!😍

10.7 millió kedvelés, 72 ezer hozzászólás – Cristiano Ronaldo (@cristiano) Instagram-hozzászólása: “Holidays with Love!😍”

Debreczeni Zita

Nyaralni bizony nem csak tengerparton lehet, sőt…nagyon sokak számára az igazi természeti értéket a csodálatos hegyek, dombok és természeti képződmények jelentik. Zitáék kilátása pedig ezen az olaszországi pihenésen valami elképesztő…

Buongiorno… 💙🏞️ #summer #mountains #travel #travelgram #traveller #beautiful #morning

6,168 kedvelés, 25 hozzászólás – Annoni Zita 📷 (@zitadebreczeni) Instagram-hozzászólása: “Buongiorno… 💙🏞️ #summer #mountains #travel #travelgram #traveller #beautiful #morning”

Chiara Ferragni

Chiara most már nem Ibizát, hanem Szardíniát hódítja családjával. Talán ez az utolsó nagy közös pihenésük az esküvő előtt, hiszen szeptember elseje már nagyon közeleg, így hát a teendők egyre sűrűbbek lesznek majd a nagy nap körül. A szerelem pedig továbbra is a legmagasabb fokon ég köztük!

😘 #ChiaraTakesSardinia

697.7k Likes, 2,128 Comments – Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Instagram: “😘 #ChiaraTakesSardinia”