Hírstagram július 3-9.

Július első hetében sokan ünnepelték házassági évfordulójukat, új sztárcsemetét is üdvözölhettünk a nagyvilágban, no és persze sok-sok romantikus csók csattant el a világ különböző pontjain, hiszen a csók világnapja is most volt!

Lauren Conrad

Július 5-én megszületett Lauren és férje első gyermeke, Liam! Alig várjuk, hogy láthassuk az első képeket a babáról, aki minden bizonnyal szülei tökéletes génjét örökölve csodaszép lehet!

He’s here! We’re so excited to welcome Liam James Tell into the world!

430.5k Likes, 6,184 Comments – Lauren Conrad (@laurenconrad) on Instagram: “He’s here! We’re so excited to welcome Liam James Tell into the world!”

Cristiano Ronaldo

Ezzel a képpel nem lehet betelni! Nemrég hírt adtunk már az ikrek érkezéséről, most pedig itt van ez a gyönyörű családi fotó, amiről már csak Cristiano barátnője hiányzik, aki a hírek szerint várandós, tehát máris úton van a negyedik utód!

Blessed

5.5m Likes, 43.3k Comments – Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Instagram: “Blessed”

David Beckham

Akár minta párként is be lehetne mutatni Beckham-éket, akik július 4-én ünnepelték 18. évfordulójukat! Mindketten retro fotóval örvendeztették meg a rajongóikat, nekünk ez a kedvencünk!

Wow we really did this ☺️ Happy Anniversary to an amazing wife , mummy and strong business woman 🙏 ❤️ @victoriabeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #Harpernotoninstagram Love you x

1.3m Likes, 4,973 Comments – David Beckham (@davidbeckham) on Instagram: “Wow we really did this ☺️ Happy Anniversary to an amazing wife , mummy and strong business woman 🙏…”

Zimány Linda

Linda rengeteg gyönyörű helyen jár a világban, de Görögországról feltöltött képeitől egyszerűen leesik az állunk! Ezek a hófehér házak a csodaszép kék tengerrel párosítva hihetetlen nyugalmat árasztanak, Lindának pedig nagyon jó érzéke van a tökéletes fotók posztolásához. Innen is nagyon jó nyaralást kívánunk neki!

Good morning Santorini😍🇬🇷🥂 #santorini#santorinigreece#ducatodioia#islandlife#islandgirl#lovesantorini

7,558 Likes, 27 Comments – Linda Zimany (@lindazimany) on Instagram: “Good morning Santorini😍🇬🇷🥂…”

Miley Cyrus

A csók világnapja alkalmából többen is ihletet kaptak, és fotót osztottak meg a nagyközönséggel, hogy mi is osztozzunk egy kicsit a felhőtlen boldogságban. Személyes kedvencünk Miley és Liam 8 évvel ezelőtti, első közös csókja az “Az utolsó dal” című filmből. Nézzétek csak, milyen aranyosak!

Happy #InternationalKissingDay! 💋💋💋 Our first smooch 8 years ago! ❤️❤️❤️

2.3m Likes, 24.7k Comments – Miley Cyrus (@mileycyrus) on Instagram: “Happy #InternationalKissingDay! 💋💋💋 Our first smooch 8 years ago! ❤️❤️❤️”

Kiss Ramóna

Rami mindig vidám képeket posztol oldalára, amit mi nagyon szeretünk. Nyár elején kérték meg a kezét, most pedig Amerikát fedezi fel párjával. Ez az ikonikus, Hollywood felirat alatti szerelmes fotó pedig egyszerűen csodaszép!

És az elmaradhatatlan…🙈! #hollywoodfelirat #mezesmazas🙊

14.8k Likes, 23 Comments – Kiss Ramóna (@ramona_kiss) on Instagram: “És az elmaradhatatlan…🙈! #hollywoodfelirat #mezesmazas🙊”

 

Ciara

Azért legyünk őszinték, valami hasonló élményt minden nő dédelget magában, mikor a legromantikusabb álom pillanatokat képzeli maga elé…Ciara és férje, Russell Wilson, ezen a héten ünnepelte első házassági évfordulóját, melyre Russell egy “Boldog egy évet, baby!’ felirattal örvendeztette meg szerelmét, amit egy repülőgép húzott maga után. Wow!

Happy 1 Year Anniversary @DangeRussWilson! 1 Year Down… #ForeverTogether ❤️

292.8k Likes, 4,904 Comments – Ciara (@ciara) on Instagram: “Happy 1 Year Anniversary @DangeRussWilson! 1 Year Down… #ForeverTogether ❤️”

Hosszú Katinka

Már csak 1 hét, és kezdetét veszi a FINA Budapest 2017! A kemény edzések mellett Katinka mindig szakít egy kis időt a bohóckodásra, többek között ezért is imádjuk ennyire. Eredményeiről pedig biztos, hogy be fogunk majd számolni itt is!

Végre nekem is van végre unikornisos képem ;) Én és az unikornisom készülünk a vbre ;) Finally I have a unicorn picture too ;) Me and my unicorn are getting ready for Worlds ;) #IronNation #IronLady #IronAquatics #HWAPO

25.3k Likes, 92 Comments – Iron Lady (@hosszukatinka) on Instagram: “Végre nekem is van végre unikornisos képem ;) Én és az unikornisom készülünk a vbre ;) Finally I…”