Hírstagram július 30 – augusztus 5.

Meg is érkeztünk a nyár utolsó hónapjába, ami persze ismét egy szempillantás alatt eljött. Egy kis szerencsével lehet, hogy egy jó kis strandon olvasod ezeket a sorokat, hiszen mi továbbra is rendületlenül hozzuk nektek a sztárhíreket az Insta-posztokból.

Hilary Duff

Rég adtunk már hírt róla, dehát nem szabad elmenni a mellett a tény mellett, hogy bizony Hilary is lassacskán kétgyermekes édesanya lesz. Testét nem szégyellve áll ki amellett, hogy igen, a női test valóban változik a terhesség alatt, és nem feltétlenül tetszik amit a tükörben látunk, de mégis erősek vagyunk és mindez a miénk, csak nekünk adatik meg.

Meghan Markle

A nő, aki egyszerre elegáns és szuper divatos minden egyes megjelenésnél…Így tündökölt Meghan a 37. születésnapján, ami egyébként Harry egy régi barátjának esküvőjére esett. Dupla ünneplés!

Double celebration! #MeghanMarkle stepped out to attend the wedding of one of #PrinceHarry’s oldest friends on her 37th birthday. 🎉 |📷: Karwai Tang/WireImage

90.6k Likes, 1,075 Comments – People Magazine (@people) on Instagram: “Double celebration! #MeghanMarkle stepped out to attend the wedding of one of #PrinceHarry’s oldest…”

Kim Kardashian

Íme az e heti cukiság verseny győztesei!

Best friends for life!!!! 💕

3.6 millió kedvelés, 25.7 ezer hozzászólás – Kim Kardashian West (@kimkardashian) Instagram-hozzászólása: “Best friends for life!!!! 💕”

Blake Lively

Mindenki életében van egy “ciki” korszak, amikor a régi fotókat legszívesebben jó mélyre elásná. Blake persze nem habozik megmutatni követőinek ezt az 1997-ben elkattintott fotót, mikor leginkább Emmára akart hasonlítani a Spice Girlsből…:)

Pretending to be someone else… since 1997 (Thanks @briaaamadrid for the photo of us at the Spice Girls concert. Sorry -not sorry- I tricked you into thinking I was @emmaleebunton)

1.3 millió kedvelés, 4,176 hozzászólás – Blake Lively (@blakelively) Instagram-hozzászólása: “Pretending to be someone else… since 1997 (Thanks @briaaamadrid for the photo of us at the Spice…”

Debreczeni Zita

Zita és Gianni elindított egy közös Instagramot, ahol utazásaikat fogják megosztani velünk, ráadásul készségesen segítenek is azoknak, akiknek tippekre van szükségük ezzel kapcsolatban. Első helyszínnek Olaszországba repítenek el bennünket, mi meg csak ámulunk és bámulunk, hogy milyen csodálatos a braies-i tó környéke…Alig várjuk az újabb fotókat!

💙 #lagodibraies #photo #Italy #italia #traveller #MadeinAnnoni #travel #travelgram #beautiful

1,459 Likes, 11 Comments – Made in Annoni 🇮🇹🇭🇺 (@madeinannoni) on Instagram: “💙 #lagodibraies #photo #Italy #italia #traveller #MadeinAnnoni #travel #travelgram #beautiful”

Dukai Regina

Nagyon boldog 35. születésnapot kívánunk neked, Regi!

Köszönöm mindenkinek, aki ma gondolt rám! 🎈🥂 #birthday #35 #celebration

7,751 Likes, 74 Comments – Regina Dukai (@reginadukai) on Instagram: “Köszönöm mindenkinek, aki ma gondolt rám! 🎈🥂 #birthday #35 #celebration”

David Beckham

Amikor a kislány már alig várja az új frizuráját, de az apukájának még egy kicsit megszakad a szíve, hogy megszabadul pár centitől ez a szép hajkorona…:)

Someone’s happy 😃 & someone’s not so happy ✂️ but I didn’t think it was possible for this little one to look anymore beautiful but ♥️

2.3 millió kedvelés, 8,194 hozzászólás – David Beckham (@davidbeckham) Instagram-hozzászólása: “Someone’s happy 😃 & someone’s not so happy ✂️ but I didn’t think it was possible for this little…”