Hírstagram július 31- augusztus 6.

Augusztus első hete nem csak extrém forróságot, de rengeteg izgalmas eseményt is tartogatott: Vanessa Hudgens extrém dögös frizurára váltott, Nina Dobrev stoppolni kényszerült, és végre megcsodálhattuk Lauren Conrad kisfiát is!

Lauren Conrad

A People Magazinnak adott exkluzív interjúban és fotósorozatban végre megcsodálható Lauren Conrad elsőszülött kisfia. Mi nagyon örülünk neki, hogy ilyen hamar lencsevégre kapták a trónörököst!

Meet #LiamJames! 👶 #LaurenConrad is introducing her little bundle of joy-tap the link in the bio for all the details! |📷: @elizabethmessina

71.3k Likes, 599 Comments – People Magazine (@people) on Instagram: “Meet #LiamJames! 👶 #LaurenConrad is introducing her little bundle of joy-tap the link in the bio…”

Miley Cyrus

Miley ismét a címlapon! Ezúttal viszont nem botrányai miatt, hanem mert őt kérték fel a Cosmopolitan augusztus 8-án megjelenő kiadásának borító oldalára. Az énekesnő láthatólag nagyon büszke erre, amit nem is csodálunk: szuperül sikerültek ezek a fotók!

My @cosmopolitan cover!!!! On stands AUG 8th!!!! You gotttttttta go out and get chyoz!!! I took Cosmo to my childhood home in Nashville , even MY BEDROOM! Spilt some T goin thru all my diaries , song writing journals , & YEAR BOOKS!!! ❤️💙❤️💙

766.4k Likes, 3,368 Comments – Miley Cyrus (@mileycyrus) on Instagram: “My @cosmopolitan cover!!!! On stands AUG 8th!!!! You gotttttttta go out and get chyoz!!! I took…”

Nina Dobrev

Egy esküvőn mindig fel kell készülni a legváratlanabb helyzetekre is. Nináék például lerobbantak a busszal, így stoppal kellett eljutniuk a helyszínre. Természetesen sikerült nekik, na de ki ne venne fel ennyi csinos lányt az út mellett?

Bus problems? No problem. We’ll get there… #HitchHikerBridesmaids #YesWeGotPickedUp #TBT 📸: @derekhough

1.1m Likes, 1,790 Comments – Nina Dobrev (@nina) on Instagram: “Bus problems? No problem. We’ll get there… #HitchHikerBridesmaids #YesWeGotPickedUp #TBT 📸:…”

Hosszú Katinka

Azt hitted, csodálatos magyarországi szereplése után Katinka jól megérdemelt pihenésére vonul majd el? Ugyan! Azóta megjárta Moszkvát, ahol bezsebelt három első, és egy második helyezést, de itt sincs megállás, hiszen a következő megálló Berlin. Elképesztő ez a páros!

🛫Budapest 🛬Moscow #IronNation #IronLady #IronAquatics #HWAPO

28k Likes, 68 Comments – Iron Lady (@hosszukatinka) on Instagram: “🛫Budapest 🛬Moscow #IronNation #IronLady #IronAquatics #HWAPO”

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen és John Legend kislánya annyira aranyos, hogy édesanyja méltán mutogatja őt büszkén az Instagramon. Most éppen Olaszországban nyaralnak, amit a kislány a fotók alapján nagyon élvez! Rengeteget viszik egyébként magukkal a világban mindenfelé, így már egészen pici korától hozzászokott a nagy utazásokhoz. Nézzétek csak, mennyire hasonlít az apukájára!

jellies forever

1.1m Likes, 3,895 Comments – chrissy teigen (@chrissyteigen) on Instagram: “jellies forever”

Debreczeni Zita

Nem elég, hogy folyamatosan csodálatos helyeket fedeznek fel férjével, még a fotók is tökéletesebbnél tökéletesebbek! Hiába…Zita pontosan tudja, hogy kell elkészíteni egy szuper fényképet! Most épp Görögországban nyaralnak, és a jelek szerint nagyon sok időt hajókáznak. Jó nyaralást nekik!

Ciao @gianniannoni 😁😍💙⛵🇬🇷

3,755 Likes, 8 Comments – ZITA ANNONI (@zitadebreczeni) on Instagram: “Ciao @gianniannoni 😁😍💙⛵🇬🇷”

Palvin Barbara

Mind tudjuk, hogy Leonardo Dicaprio a szívén viseli bolygónk sorsát, annyira, hogy saját alapítványa is van, ami a Föld megmentését támogatja fáradhatatlanul. Egy jótékonysági gála keretében elmesélte az eddigi hatalmas sikereket, illetve természetesen adományozni is lehetett a jó cél érdekében. A hihetetlen estére pedig Barbi is hivatalos volt, aki úgy tűnik, nagyon jól érezte magát!

Thank you for having me @leonardodicaprio . what an incredible night. and thank you @rosacha for this beautiful dress 🤗

368.9k Likes, 1,734 Comments – Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Instagram: “Thank you for having me @leonardodicaprio . what an incredible night. and thank you @rosacha for…”

Vanessa Hudgens

Hol van már a High School Musical hosszú hajú, kislányos frizurájú sztárja? Azóta számos stílust kipróbált már, most pedig itt ez a dögös bubi, amiért nem lehet nem odáig lenni!

Bangin😉😂

702.2k Likes, 2,413 Comments – Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on Instagram: “Bangin😉😂”