Hírstagram június 11-17.

Nagyon szeretjük egy csokorba összegyűjteni egy-egy hét legjobb Instagram posztjait, mert mindig találunk olyan képeket vagy izgalmas híreket, amikről úgy gondoljuk, hogy Nektek is látnotok kell. Ki ne lenne most kíváncsi Sydney esküvőjére, vagy éppen Palvin Barbi legújabb sikerére? :)

Kulcsár Edina

Edina gyönyörű kismama és csak úgy sugárzik a boldogságtól! Nagyon szeretjük Csutival alkotott párosukat, mi is azt gondoljuk, hogy megérdemelte szerelmük az elismerést.

Kim Kardashian

Bizony a kis North is cseperedik már, hiszen pénteken lett éppen 5 éves. Kim szívhez szóló sorokkal köszöntötte őt, és viccesen megjegyezte, hogy így öt évesen már elég nagy ahhoz, hogy akár kedvesebb is lehetne fiú testvérével…:)

Sydney van den Bosch

Múlt hétvégén Sydney és Tomi is összekötötték életüket, az esküvőről pedig már itt-ott elcsíphettünk néhány csodálatos fotót. Az ifjú házasok azóta már Mykonos szigetén pihenik ki a buli fáradalmait. Szívből gratulálunk nekik!

When you need to put on the dress… and you simply can not believe… that it’s HAPPENING ✨👰🤵 #bridesquad #bridesmaids #weddingdress #thatfeeling 👭👭👭 Don’t worry the next picture will be about our #honeymoon ❤️

5,212 kedvelés, 6 hozzászólás – Sydney van den Bosch (@sydneyvandenbosch) Instagram-hozzászólása: “When you need to put on the dress… and you simply can not believe… that it’s HAPPENING ✨👰🤵…”

John Legend

Hogy valami igazán cukit is mutassunk nektek, ezt a képet csak úgy itt hagyjuk.

Wild Saturday celebrating #nationalroséday

668.6 ezer kedvelés, 2,349 hozzászólás – John Legend (@johnlegend) Instagram-hozzászólása: “Wild Saturday celebrating #nationalroséday”

Khloe Kardashian

Khloe sem zárkózik el a külvilág elől, ha élete legkisebb szerelmének bemutatásáról van szó. A kislánynak a True keresztnevet választották, és nézzétek, mennyire gyönyörű baba!

💕Baby True 💕

4.3 millió kedvelés, 52.7 ezer hozzászólás – Khloé (@khloekardashian) Instagram-hozzászólása: “💕Baby True 💕”

Palvin Barbara

A legújabb Nina Ricci kampányban Barbit kérték fel harmadik reklámarcnak, így a már meglévő Nina és Luna illatok mellé társul Bella, a lázadó hercegnő. Ez nem csak Barbinak, de nekünk is hatalmas büszkeség!

I’m Bella, the third princess of Les Belles de Nina! Discover my new green apple bottle of @Ninaricciparfums. Don’t wait to smell my fragrance: a touch of rhubarb with a note of rose jelly 🌹 Follow Nina Ricci account to know more✨ #PrincessLife #NinaRicciParfums #BellesdeNina

424.6 ezer kedvelés, 2,301 hozzászólás – Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) Instagram-hozzászólása: “I’m Bella, the third princess of Les Belles de Nina! Discover my new green apple bottle of…”

Rubint Rella

Imádjuk Rella képeit, mert csak úgy sugárzanak a boldogságtól. Az elmúlt hetet szerelmével, Somával Balin töltötték, ahol a képek alapján felejthetetlen egy hétben volt részük, egyszerűen öröm rájuk nézni!

Ez elképesztő (1.)… de a táj se rossz 🙈❤️(2.) * #baturvolcano #baliparadise #balitour #hellosweetie

12 ezer kedvelés, 5 hozzászólás – Rubint Rella (@rellarubint) Instagram-hozzászólása: “Ez elképesztő (1.)… de a táj se rossz 🙈❤️(2.) * #baturvolcano #baliparadise #balitour…”

Chiara Ferragni

Annyira szépek, hogy meg kell mutatnunk nektek, ráadásul az új házuk egy részletébe is bepillantást engedtek. Fedez és Chiara igazi luxus környezetben neveli a pici Leot, akiről mindig nagy rajongással számolnak be közösségi oldalukon. Nézzétek, milyen cuki a kiskutyájuk is! :)

Back together in the new house 💘

630.2 ezer kedvelés, 2,356 hozzászólás – Chiara Ferragni (@chiaraferragni) Instagram-hozzászólása: “Back together in the new house 💘”