Hírstagram június 12-18.

Gigi Hadid egy Vogue kollaboráció keretében napszemüvegeket tervezett, Hosszú Katinka sorra nyeri az érmeket, Cristiano Ronaldo pedig ismét apuka lett – ráadásul ikreik születtek. Lássuk, mi minden történt június harmadik hetében a sztárvilág Instagram fiókjaiban!

Dakota Fanning

Mindannyiunk kedvenc volt gyerekszínésze, Dakota Fanning épp Magyarországon forgatja legújabb filmjét, így aztán ne lepődj meg, ha valahol belebotlasz a város utcáin! Barátnői társaságában most épp a Rudas fürdőből jelentkeztek be ezen a héten. Kellemes kikapcsolódást kívánunk neki gyönyörű kis országunkban!

👑BATH KWEENS👑

61.9k Likes, 249 Comments – Dakota Fanning (@dakotafanning) on Instagram: “👑BATH KWEENS👑”

Cristiano Ronaldo

Sokak kedvenc focistája igyekszik kikapcsolódni és értékes időt eltölteni fiával, akiről rendszeres posztol képeket is a profilján. A kisfiú most már testvéreinek is örülhet, ugyanis a napokban megszülettek Ronaldo ikrei, akiket állítólag béranya hordott ki. Az ikrek nevelésében édesanyja és kedvese fognak segédkezni.

👏❤️️

5.4m Likes, 38k Comments – Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Instagram: “👏❤️️”

David Beckham

Ha már a focistáknál tartunk…David Beckham szerepel az olasz L’Uomo Vogue címlapján, amit a híres David Bailey fotózott. A júliusi/augusztusi kiadás méltán büszke mind a modellre, mind pedig a fotósra, ugyanis fantasztikus képek születtek. Nézzétek csak, mennyire életszerű a fotó! Még több képet találhattok David profilján.

David Beckham @davidbeckham. Facing the future🚀 The cover star of L’Uomo Vogue July/August Issue. Out tomorrow! Photo by David Bailey @bailey_studio. Fashion Editor Cathy Kasterine @cathykasterine. Text by Luke Leitch @luke_leitch. @victoriabeckham #davidbeckham wearing @driesvannoten #driesvannoten #davidbailey #cathykasterine #luomovogue

1,157 Likes, 15 Comments – L’Uomo Vogue (@luomovogue) on Instagram: “David Beckham @davidbeckham. Facing the future🚀 The cover star of L’Uomo Vogue July/August Issue….”

Palvin Barbara

Valószínűleg rengeteg férfi össze tenné a két kezét, ha ilyen nő ülne vele szemben egy vacsora során… Hogy ki volt a szerencsés, azt nem tudjuk, viszont Barbi a héten Rómában járt a Piaget új kollekciójának bemutatóján, így ez a kép is ebben a csodás városban készült.

Dinner is served 🤗 #piagetsociety #sunlightjourney

465.3k Likes, 2,586 Comments – Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Instagram: “Dinner is served 🤗 #piagetsociety #sunlightjourney”

Rubint Réka

Réka számára tényleg nincs lehetetlen! Eddig is gyönyörű helyeken tartotta az Alakreform táborokat, de a héten kiderült, hogy az őszi tábor helyszíne elképesztő helyszínen lesz: Balin! Mi már alig várjuk a csodás fotókat onnan, hisz Réka mindig figyel arra, hogy otthon maradt követői is figyelemmel kísérhessék a tábor minden egyes pillanatát.

Tegnap véglegesítettük az okt.26-nov.5-ig megrendezésre kerülő, KÜLFÖLDI Alakreform tábor részleteit❤️ A tábor helyszíne: BALI További informáciòk, ma délután❤️❤️❤️ #alakreform #alakreformtábor #alakreformtabor #bali #beautifulplace #together #camp

3,985 Likes, 21 Comments – Réka Schobert (@rekarubint) on Instagram: “Tegnap véglegesítettük az okt.26-nov.5-ig megrendezésre kerülő, KÜLFÖLDI Alakreform tábor…”

Gigi Hadid

Ezekkel a lányokkal bármit el lehet adni! Gigi most már nem csak a ruhák, de a kiegészítők fényét is emeli nevével. A héten több posztja is született ezzel kapcsolatban, de a lényeg: a Vogue Eyewear szemüvegeinek tervezésében vesz részt, négy különböző stílusban, mindegyik hat féle színben lesz kapható. Gigi nagy függője a szép napszemüvegeknek, így ez a projekt igazán közel áll a szívéhez.

SURPRISE ! I designed a capsule collection for @VogueEyewear ft. 4 styles (each in 6 color/lens options!!!) !!!!! If you know my obsession (and collection) with glasses, you know how much this means to me! Thank you to everyone involved :) Available for preorder now at Sunglasses Hut! x #showyourvogue #gigiforvogueeyewear #ad

1.6m Likes, 4,323 Comments – Gigi Hadid (@gigihadid) on Instagram: “SURPRISE ! I designed a capsule collection for @VogueEyewear ft. 4 styles (each in 6 color/lens…”

Hosszú Katinka

Már csak 1 hónap a vizes VB-ig Budapesten, de Katinka addig is sorra gyűjti az érmeket. A héten került megrendezésre Barcelonában a Mare Nostrum elnevezésű nemzetközi úszóverseny, ahol máris szép eredményeket zsebelt be magának. Mi már alig várjuk, hogy itthon szurkolhassunk neki a lelátókról!

Tegnap későn végeztünk, úgyhogy csak most tudtam írni Nektek. Nagyon meleg volt tegnap a versenyen, nem csak a napon még a vízben is 😬 már csak egy hónap és kezdődik a VB Budapesten! 200 hát 2:11 4. 200 vegyes 2:10,1 1. 400 gyors 4:28 8. Yesterday we finished I late so I can only write you guys now. It as super hot yesterday not only on the sun but even in the water 😬 only a month to go til Worlds in Budapest! 200 back 2:11 4. 200 IM 2:10,1 1. 400 free 4:28 8. #IronNation #IronLady #IronAquatics #HWAPO

13.3k Likes, 22 Comments – Iron Lady (@hosszukatinka) on Instagram: “Tegnap későn végeztünk, úgyhogy csak most tudtam írni Nektek. Nagyon meleg volt tegnap a versenyen,…”

Kim Kardashian

Kim és Kanye egyik szeme fénye, North 4 éves lett pénteken! Az biztos, hogy a kislány minden szülinapját emlékezetessé fogják tenni a szerető szülők, és csodálatos gyermekkora lesz majd. Boldog születetésnapot kívánunk!

My baby girl turned 4 years old today! She’s my light & my everything!!! I love you to the moon & back North

2.6m Likes, 13.3k Comments – Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: “My baby girl turned 4 years old today! She’s my light & my everything!!! I love you to the moon &…”