Hírstagram június 12-18.

Gigi Hadid egy Vogue kollaboráció keretében napszemüvegeket tervezett, Hosszú Katinka sorra nyeri az érmeket, Cristiano Ronaldo pedig ismét apuka lett – ráadásul ikreik születtek. Lássuk, mi minden történt június harmadik hetében a sztárvilág Instagram fiókjaiban!

Dakota Fanning

Mindannyiunk kedvenc volt gyerekszínésze, Dakota Fanning épp Magyarországon forgatja legújabb filmjét, így aztán ne lepődj meg, ha valahol belebotlasz a város utcáin! Barátnői társaságában most épp a Rudas fürdőből jelentkeztek be ezen a héten. Kellemes kikapcsolódást kívánunk neki gyönyörű kis országunkban!

👑BATH KWEENS👑

61.9k Likes, 249 Comments – Dakota Fanning (@dakotafanning) on Instagram: “👑BATH KWEENS👑”

Cristiano Ronaldo

Sokak kedvenc focistája igyekszik kikapcsolódni és értékes időt eltölteni fiával, akiről rendszeres posztol képeket is a profilján. A kisfiú most már testvéreinek is örülhet, ugyanis a napokban megszülettek Ronaldo ikrei, akiket állítólag béranya hordott ki. Az ikrek nevelésében édesanyja és kedvese fognak segédkezni.

👏❤️️

5.4m Likes, 38k Comments – Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Instagram: “👏❤️️”

David Beckham

Ha már a focistáknál tartunk…David Beckham szerepel az olasz L’Uomo Vogue címlapján, amit a híres David Bailey fotózott. A júliusi/augusztusi kiadás méltán büszke mind a modellre, mind pedig a fotósra, ugyanis fantasztikus képek születtek. Nézzétek csak, mennyire életszerű a fotó! Még több képet találhattok David profilján.

Palvin Barbara

Valószínűleg rengeteg férfi össze tenné a két kezét, ha ilyen nő ülne vele szemben egy vacsora során… Hogy ki volt a szerencsés, azt nem tudjuk, viszont Barbi a héten Rómában járt a Piaget új kollekciójának bemutatóján, így ez a kép is ebben a csodás városban készült.

Dinner is served 🤗 #piagetsociety #sunlightjourney

465.3k Likes, 2,586 Comments – Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Instagram: “Dinner is served 🤗 #piagetsociety #sunlightjourney”

Rubint Réka

Réka számára tényleg nincs lehetetlen! Eddig is gyönyörű helyeken tartotta az Alakreform táborokat, de a héten kiderült, hogy az őszi tábor helyszíne elképesztő helyszínen lesz: Balin! Mi már alig várjuk a csodás fotókat onnan, hisz Réka mindig figyel arra, hogy otthon maradt követői is figyelemmel kísérhessék a tábor minden egyes pillanatát.

Gigi Hadid

Ezekkel a lányokkal bármit el lehet adni! Gigi most már nem csak a ruhák, de a kiegészítők fényét is emeli nevével. A héten több posztja is született ezzel kapcsolatban, de a lényeg: a Vogue Eyewear szemüvegeinek tervezésében vesz részt, négy különböző stílusban, mindegyik hat féle színben lesz kapható. Gigi nagy függője a szép napszemüvegeknek, így ez a projekt igazán közel áll a szívéhez.

Hosszú Katinka

Már csak 1 hónap a vizes VB-ig Budapesten, de Katinka addig is sorra gyűjti az érmeket. A héten került megrendezésre Barcelonában a Mare Nostrum elnevezésű nemzetközi úszóverseny, ahol máris szép eredményeket zsebelt be magának. Mi már alig várjuk, hogy itthon szurkolhassunk neki a lelátókról!

Kim Kardashian

Kim és Kanye egyik szeme fénye, North 4 éves lett pénteken! Az biztos, hogy a kislány minden szülinapját emlékezetessé fogják tenni a szerető szülők, és csodálatos gyermekkora lesz majd. Boldog születetésnapot kívánunk!

My baby girl turned 4 years old today! She’s my light & my everything!!! I love you to the moon & back North

2.6m Likes, 13.3k Comments – Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: “My baby girl turned 4 years old today! She’s my light & my everything!!! I love you to the moon &…”