Hírstagram június 18-24.

Annyi minden történt az előző héten, hogy még felsorolni is hosszadalmas lenne. Mivel nem szeretnénk előre elárulni semmit, ezért inkább görgessetek lejjebb, hogy ti is lássátok a legjobb híreket!

Kárpáti Rebeka

Bizony, a gyönyörű Rebeka is eladó sorba került, ugyanis szerelme Dani megkérte a kezét Mallorcán, amire a szépség természetesen igent mondott. Nagyon sok boldogságot kívánunk nekik!

Hűha… hát nem gondoltam volna, hogy ez Kárpáti Rebekával is megtörténik valaha a világtörténelemben… 🙃 De Neki sikerült…😛❤️ Nagyon-nagyon Szeretlek Dani…❤️ #szeretlek #volegenyemvan #nagyonkomoly

33.1 ezer kedvelés, 408 hozzászólás – Rebeka Karpati (@rebekarpati) Instagram-hozzászólása: “Hűha… hát nem gondoltam volna, hogy ez Kárpáti Rebekával is megtörténik valaha a…”

Csobot Adél

Adélnak annyira cuki pocija van, hogy muszáj megmutatnunk nektek is! :)

✨🤰🏻✨#pregnantlife #momlife #glamour #hungary #fashion #covergirl #pejkogergo #secondpregnancy #babyboy #coverstory #happyme

39 ezer kedvelés, 93 hozzászólás – Csobot Adél (@adelcsobot) Instagram-hozzászólása: “✨🤰🏻✨#pregnantlife #momlife #glamour #hungary #fashion #covergirl #pejkogergo #secondpregnancy…”

Blake Lively

Egy ősszel debütáló közös filmjük kedvéért készült ez a plakát, ami alá Blake a szokásos humorral kommentelt: “Anna a szexibb és nőiesebb változata a férjemnek…szóóóval ez akkor így is megcsalásnak számítana??”

@annakendrick47 is the hotter, female(r) version of my husband… so, would it reaaaally count as cheating?? 🔪👗🍸🎀🖤

1 millió kedvelés, 3,431 hozzászólás – Blake Lively (@blakelively) Instagram-hozzászólása: “@annakendrick47 is the hotter, female(r) version of my husband… so, would it reaaaally count as…”

Eva Longoria

Végre végre végre! Megszületett az egyik kedvenc volt született feleségünk pici babája, aki a Santiago Enrique Baston nevet kapta. Alig várjuk a többi képet!

 

Will Smith

Meg kell mutatnunk, hogy mennyire cool párost alkot még mindig Will és felesége. Ráadásul mindezt Budapesten teszik! :)

You can take the girl to Budapest… but you can’t take the Baltimore outta the Girl. @jadapinkettsmith. Thanx @ariahotelbudapest

1.9 millió kedvelés, 29 ezer hozzászólás – Will Smith (@willsmith) Instagram-hozzászólása: “You can take the girl to Budapest… but you can’t take the Baltimore outta the Girl….”

 

Cristiano Ronaldo

Mindamellett, hogy természetesen a foci VB-n is hozza a szokásos formáját, Cristiano apaként is mindig helytáll. Instagramon is felköszöntötte 8 éves fiát, akivel mindig nagyon büszkén pózol a képeken. Ki tudja, lehet, hogy a jövő nagy focistájáról van szó. :)

 

Parabéns meu querido filho! Estas a ficar um homem!👏🏽8️⃣🎂❤️

9.2 millió kedvelés, 92.5 ezer hozzászólás – Cristiano Ronaldo (@cristiano) Instagram-hozzászólása: “Parabéns meu querido filho! Estas a ficar um homem!👏🏽8️⃣🎂❤️”

John Legend

A John és Chrissy párost lehetetlen nem imádni. Hihetetlen humoruk van, megfelelő helyen van az öniróniájuk és nagyon szórakoztatóak. Az énekes apák napján posztolta ezt a képet, ahol Chrissy épp vacsorázni vitte, de nem feledkezett meg anyai kötelességeiről sem…:)

I know it’s Father’s Day and all but my wife is pretty awesome. She’s taking me to dinner but still on mommy duty

1.3 millió kedvelés, 18.5 ezer hozzászólás – John Legend (@johnlegend) Instagram-hozzászólása: “I know it’s Father’s Day and all but my wife is pretty awesome. She’s taking me to dinner but…”

Ördög Nóra

Az az egyik legjobb dolog Nórában, hogy egy kicsit mindenki szeretne “Nóra” lenni: ilyen anyuka, ilyen feleség, és ilyen nő is egyszerre. Életüknek egy újabb izgalmas utazását ismét nyomon követhetitek a legújabb vlog sorozatukban, ami az A France-ba címet kapta…:)

🌅 #nofilter #nincsszebbennél #balcsi #itthonvagyok #nórivagyok

15.8 ezer kedvelés, 22 hozzászólás – Ördög Nóra (@ordognora) Instagram-hozzászólása: “🌅 #nofilter #nincsszebbennél #balcsi #itthonvagyok #nórivagyok”