Hírstagram: június 25 – július 2.

Bár a nagy díjátadók már lecsengtek, máris itt van helyettük a fesztivál-szezon, ahol Palvin Barbi is megmutatta magát, de újabb sztárcsemete is napvilágot látott a héten!

Rosie Huntington-Whiteley

Csinos szőkeségünk a héten életet adott kisfiának, aki a Jack Oscar Statham nevet kapta! Ha csak fele olyan sármos lesz, mint édesapja, Jason Statham, akkor nem lesz gondja a csajozással, az biztos!

Our little man arrived! Jack Oscar Statham – 8.8lbs on Saturday June 24th. 👼🏼❤️

557.5k Likes, 11.2k Comments – Rosie HW (@rosiehw) on Instagram: “Our little man arrived! Jack Oscar Statham – 8.8lbs on Saturday June 24th. 👼🏼❤️”

Palvin Barbi

Nincs hírstagram Barbi nélkül! A bájos modell éppen Magyarországon tartózkodik és mivel kedveli a fesztiválokat, a VOLT-ra is ellátogatott sőt még egy díjat is ő adott át a Halott Pénz frontemberének.

Thank you so much for this oppurtunity @voltfesztival !!! ❤️and thank you for everyone coming out today. congarts once again @dedmani & @vikilabas 🤗

298.5k Likes, 998 Comments – Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Instagram: “Thank you so much for this oppurtunity @voltfesztival !!! ❤️and thank you for everyone coming out…”

Nina Dobrev

Tőlünk megkapja a hét legcukibb fotója díjat! Cicája elvesztése után újabb négylábú költözött be hozzá, akinek nyomon is követhetjük mindennapjait. Nina most egy olyan szelfit posztolt a kutyussal, ami hamar az insta-felhasználók kedvence lett. Mi is imádjuk!

It’s all in the tag. #Found

834.4k Likes, 2,609 Comments – Nina Dobrev (@nina) on Instagram: “It’s all in the tag. #Found”

Ellie Goulding

A népszerű énekesnő hatalmas koncertet adott a VOLT Fesztiválon és ahelyett, hogy nagy ívben elkerülte volna az embereket, akivel tudott, azzal szóba állt és türelmesen fotózkodott vele. Ez ám a hozzáállás, köszönjük!

These wonderful people came from all across Europe to come and hang yesterday at Volt. I really do have the best fans 💚Thank you Deichmann for making it happen! #deichmann

126.1k Likes, 295 Comments – @elliegoulding on Instagram: “These wonderful people came from all across Europe to come and hang yesterday at Volt. I really do…”

Zac Efron

A dögös szívtipró Instagramját milliók követik, sokak azért, hogy elsőként láthassák Zac legújabb, ellenállhatatlan fotóit. A napokban viszont nosztalgiázott és egy fiatal kori fotóját tette közzé, amelyben egy kedves, édesapjával közös emlékét osztotta meg velünk. Mi azért örülünk, hogy frizurát váltott!

Throwing it back old school to wish this guy a happy birthday! Love you Dad, thanks for raising me from a cub to a lion.

1.5m Likes, 6,564 Comments – Zac Efron (@zacefron) on Instagram: “Throwing it back old school to wish this guy a happy birthday! Love you Dad, thanks for raising me…”

Hódi Pamela

Nem csak közszereplő, hanem édesanya is, nekünk pedig sokat megmutat ebből az oldalából is. A héten több fotót is megosztott profilján, amelyeken Natasa Zselykével pózol és mindannyian egyetérthetünk, hogy tündéri párosról van szó.

Egyre jobban hasonlít Rám🤔🙄❤️ Fotó: @orsolyahajasphotography

17.7k Likes, 33 Comments – ✨Hódi Pamela✨ (@hodipamela_official) on Instagram: “Egyre jobban hasonlít Rám🤔🙄❤️ Fotó: @orsolyahajasphotography”

Zendaya

Az egykori Disney-sztár most nagy dobásra készül, idén egy remeknek ígérkező filmben láthatjuk majd, ahol ismételten megmutatja nekünk elképesztő mozgását. Az A legnagyobb showman című filmben egyébként olyan nagy nevekkel játszik majd együtt, mint Zac Efron, Hugh Jackman vagy Rebecca Ferguson. Mi tűkön ülve várjuk a filmet!

Got it, @thehughjackman! @GreatestShowman #TrailerTrapeze, coming your way, @ZacEfron!

573.4k Likes, 4,515 Comments – Zendaya (@zendaya) on Instagram: “Got it, @thehughjackman! @GreatestShowman #TrailerTrapeze, coming your way, @ZacEfron!”

Brooklyn Beckham

A világ egyik leghíresebb párosának csemetéje nem csak ül a babérjain és élvezi a szüleinek megadatott rivaldafényt, hanem megharcol a sajátjáért! Brooklyn tehetséges fotós és a napokban került megrendezésre az első hivatalos kiállítása. Csak így tovább!

Thank you so much! @christiesinc @poloralphlauren #whatiseebrooklynbeckham

709.9k Likes, 1,508 Comments – bb (@brooklynbeckham) on Instagram: “Thank you so much! @christiesinc @poloralphlauren #whatiseebrooklynbeckham”

Pink

A szőkeségnek gyönyörű családja van és rengeteg időt is töltenek együtt, de ügyel arra, hogy férjével néha kettesben is eltölthessenek némi időt. Így néz ki egy randi Carey Harttal, avagy éljen a bringa!

 

Date night with my burn victim 🔥

110.7k Likes, 339 Comments – P!NK (@pink) on Instagram: “Date night with my burn victim 🔥”