Hírstagram június 5-11.

A héten sem kellett izgalmas posztok nélkül maradnunk az Instagramon! Itthon megrendezték a Joy Social Media Díjátadót, Jessica Simpsont letámadták, külföldön pedig Abodi Dóra tarolt!

Hódi Pamela

A napokban került megrendezésre hazánkban a Joy Social Media díjátadó, ahol az #anyavagyok kategóriában nem más, mint Hódi Pamela vihette haza a díjat. Ezzel az eredménnyel mi is egyetértünk, hiszen Instagram profilján rengeteg a boldog, családi kép, ezúton gratulálunk neki!

Megnyerteeeem!❤️ nagyon köszönöm Mindenkinek, aki szavazott Rám❤️ Soha nem jelöltek még díjra Engem, igazán jól esik😍 minden Anyuka díjat érdemelne ❤️❤️❤️ Joy díjátadó gála😍

16.5k Likes, 54 Comments – ✨Hódi Pamela✨ (@hodipamela_official) on Instagram: “Megnyerteeeem!❤️ nagyon köszönöm Mindenkinek, aki szavazott Rám❤️ Soha nem jelöltek még díjra…”

Jessica Simpson

Az egykori énekesnőnek kijutott a rosszból erre a hétre, pedig csak egy édes fotót posztolt a bikiniben rollerező kislányáról. Ezt sokak túlzott mutogatásnak vélték és azonnal elárasztották negatív kommentekkel a profilját. Szerintünk semmi kivetnivaló nincs ebben a fotóban, sőt igazán imádni való!

Instagram post by Jessica Simpson * Jun 5, 2017 at 8:39pm UTC

52.8k Likes, 1,280 Comments – Jessica Simpson (@jessicasimpson) on Instagram: “Safety first 😂 #MAXIDREW”

Abodi Dóra

Az ABODI magyar márka tulajdonosa óriási sikert könyvelhetett el magának és mindannyian büszkék lehetünk rá. Carrie Underwood ugyanis egy ABODI ruhában vette át a héten a legjobb videónak járó díjat a CMT Zenei Díjátadón, nem mellesleg remekül állt neki ez a darab!

Katy Perry

A kétségtelenül tehetséges énekesnő (ismét) meghökkentette a világot és legújabb, sláger-gyanús számához, a Bon Appetit-hez olyan klipet körített, amin sokan elborzadtak. Valami mondanivalója biztosan van, aki megfejti, az ossza meg velünk is! Érdekes, az biztos, de legalább emlékezetes és nem tucat.

Does yoga once #SNL #BonAppetit

560.6k Likes, 3,068 Comments – KATY PERRY (@katyperry) on Instagram: “Does yoga once #SNL #BonAppetit”

Sarah Hyland

A fiatal színésznő egyre inkább kibontakozik a közösségi médiában, így gyakran posztol Insta-profiljára. Most megnézhettük, hogyan mulat Vanessa Hudgens-szel! Nem tudjuk eldönteni, melyikük csinosabb a fotókon, egyszerűen ragyognak! Egyébként a Moschino bemutatóján jártak és maguk is remek outfiteket választottak, mindkét szettet elfogadnánk.

Instagram post by Sarah Hyland * Jun 9, 2017 at 5:06pm UTC

256.1k Likes, 792 Comments – Sarah Hyland (@therealsarahhyland) on Instagram: “#Moschino with my Ladies 🔥#firstmultiplepicturething”

David Guetta

A DJ-k koronázatlan királya most is magasra tette a lécet és nem mással, mint Justin Bieberrel készített közös számot nekünk a nyárra! A 2U című slágerhez természetesen videóklipet is forgattak, amelyben 6 Victoria’s Secret modell is szerepel, tehát eléggé dögös a látványvilág.

We re number one on 48 countries including the US. Thank you so much Justin for your trust !

68.1k Likes, 749 Comments – David Guetta (@davidguetta) on Instagram: “We re number one on 48 countries including the US. Thank you so much Justin for your trust !”

Blake Lively

Mrs. Reynolds legújabb fotójára öröm ránézni! Hogy miért? Mert annyira nyári hangulatot kelt a hatalmas napszemüveg, a szalmakalap na és Blake védjegye, a szőke tincsei! Észreveszitek a napszemüveg lencséjében az óriáskereket?

Life can be so sweet😍🌈 …even when your face is covered in clumpy sunscreen and you have no idea but are still feelin good. 🌸💪😁 😎🍭🍦🎪🎈

804.7k Likes, 1,947 Comments – Blake Lively (@blakelively) on Instagram: “Life can be so sweet😍🌈 …even when your face is covered in clumpy sunscreen and you have no idea…”

Mádai Vivien

Igaz, hogy a Nagy Duett végén csak a 2. helyre sikerül eljutnia partnerével, Csipával, de mióta véget ért a műsor, azóta ragyog! Rengeteg időt tölt a családjával, a vidám pillanatokat pedig velünk is megosztja!

 

#myboy❤️ #lamomeweekend @lozar.style 👗

1,675 Likes, 2 Comments – v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) on Instagram: “#myboy❤️ #lamomeweekend @lozar.style 👗”