Hírstagram május 21-27.

Mindig nagy öröm, ha babavárásról, közös családi szelfikről, vagy bármilyen fontos családi eseményről adhatunk tudomást nektek. Ezen a héten ezekből abszolút nem volt hiány, így a teljesség igénye nélkül lássuk, mi minden történt!

Kasza Tibi és Darai Andrea

Máris egy fantasztikus örömhírrel kezdhetünk, hiszen Tibi és Andi bejelentették, hogy úton van a kisbabájuk! Nagyon megható és kreatív módon közölték a rajongókkal, az biztos, hogy szem nem maradt ezek után szárazon.

Szeretnénk veletek megosztani egy hatalmas örömhírt 👼❤️

42.9 ezer kedvelés, 1,466 hozzászólás – Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) Instagram-hozzászólása: “Szeretnénk veletek megosztani egy hatalmas örömhírt 👼❤️”

Kim Kardashian

Ezekkel a megható sorokkal köszöntötte férjét Kim a 4. házassági évfordulójukon. “Köszönöm, hogy minden nap inspirálsz, annyira szerencsés vagyok! Alig várom az örökkévalóságot veled.”

4 years down and forever to go…. Thank you babe for giving me our family and caring so much about us. Thank you for inspiring me on a daily, I’m so lucky. I can’t wait for forever… Happy Anniversary

4.5 millió kedvelés, 22.9 ezer hozzászólás – Kim Kardashian West (@kimkardashian) Instagram-hozzászólása: “4 years down and forever to go…. Thank you babe for giving me our family and caring so much about…”

Eva Longoria

Már nem sokáig mutathatunk nektek pocakos képet Eváról, így ezt a fotót semmiképpen sem hagyhattuk ki. Ők is házassági évfordulót ünnepeltek, egészen pontosan a másodikat. Már nagyon közeleg az idő, amikor végre képet mutathatunk az apróságról!

Meghan Markle & Harry herceg

Mielőtt elutaznának a nászútra, az újdonsült házaspár máris megejtette az első hivatalos eseményét házaspárként, mégpedig Károly herceg 70. születésnapját! Meghan nagyon elegáns volt, és láthatóan jól kijön apósával is.

The Duchess of Sussex with The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall – during today’s celebrations marking The Prince of Wales’ 70th birthday alongside representatives of his charities, Patronages and military affiliations.

488.6 ezer kedvelés, 2,430 hozzászólás – Kensington Palace (@kensingtonroyal) Instagram-hozzászólása: “The Duchess of Sussex with The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall – during today’s…”

John Legend

Az irtó cuki kislányuk mellé most egy kisfiú is megérkezett John Legend és Chrissy Teigen életébe, ugyanis május 16-án Chrissy életet adott egy újabb csodának. Szerintünk már most nagyon hasonlít az apukájára!

Our new love, Miles Theodore Stephens

1.1 millió kedvelés, 11.2 ezer hozzászólás – John Legend (@johnlegend) Instagram-hozzászólása: “Our new love, Miles Theodore Stephens”

Tokár Tomi

Tominak nagyon jó humora van, szinte az összes Instagram fotója alá olyan kommentárt fűz, amivel játszi könnyedséggel megnevetteti az embereket. Az ő életében is eljött most egy nagy pillanat, hiszen amerikai útjuk alatt megkérte szerelme, Dóri kezét! Mi nagyon gratulálunk nekik, egy ilyen fotóra pedig tényleg záporozzanak azok a lájkok!

IGENT mondott!!! Ezzel a fotóval szeretném megosztani veletek az óriási boldogságunkat. Nagyon imádjuk egymást és a gyűrű is sokba volt, szóval záporozzanak a lájkok!👫💍😍

7,194 Likes, 136 Comments – Tokár Tomi (@tokartomi) on Instagram: “IGENT mondott!!! Ezzel a fotóval szeretném megosztani veletek az óriási boldogságunkat. Nagyon…”

Cristiano Ronaldo

A legjobb fotók mindig azok, amiket a világsztárok saját maguk készítenek, és önszántukból osztják meg a rajongókkal. Így készült el ez a reggeli szelfi is a legkisebb Ronaldo utódokkal…akik egyre csak nőnek, mint a gomba!

Good morning ☀️ ☀️ ☀️ ☀️

6.4 millió kedvelés, 42.3 ezer hozzászólás – Cristiano Ronaldo (@cristiano) Instagram-hozzászólása: “Good morning ☀️ ☀️ ☀️ ☀️”

Istenes Bence

Most már tényleg nem kell sokat várni, és Bence hazautazik Fülöp-szigeteki munkájáról Adélékhoz, akik biztos, hogy már nagyon várják  őt haza!

Elindultam motorral haza… de a stábnak ne szóljatok, ők reggel nagyon fognak keresni 😜😜😂😂😂😈😈 #philippines #survivor #host #imgone #motorcycle #14daysleft

16.7 ezer kedvelés, 17 hozzászólás – Istenes Bence (@benistenes) Instagram-hozzászólása: “Elindultam motorral haza… de a stábnak ne szóljatok, ők reggel nagyon fognak keresni 😜😜😂😂😂😈😈…”