Hírstagram május 28 – június 3.

Beléptünk a júniusba, és már alig várjuk, hogy milyen izgalmas híreket tartogat majd nekünk a nyár első hónapja. Ami biztos, hogy mindenképpen meg fogjuk veletek osztani a legjobbakat ezekben az összefoglalókban, hiszen a mi olvasóink nem maradhatnak le semmiről!

David Beckham

Nos, ezért is imádjuk annyira az Instagramot: olyan pillanatokba engednek betekintést kedvenc hírességeink, amit a folyton nyomukban lévő paparazzik soha nem tudnának megmutatni. Szerintünk nagyon jól áll a horgász szerkó a Beckham család legidősebb férfi tagjainak!

Lovely day fishing with the boys today 🎣 ♥️ @brooklynbeckham @romeobeckham

2.2 millió kedvelés, 10.9 ezer hozzászólás – David Beckham (@davidbeckham) Instagram-hozzászólása: “Lovely day fishing with the boys today 🎣 ♥️ @brooklynbeckham @romeobeckham”

Blake Lively

Egyszerűen imádjuk Blake és Ryan szarkasztikus humorát. Folyamatosan viccet csinálnak vagy saját magukból, vagy egymásból, vagy úgy nagyjából bármiből a közösségi oldalukon. El tudjuk képzelni, milyen jó fejek lehetnek a való életben, és mennyire élvezhetik egymás szórakoztató társaságát! Nézzétek, milyen csodálatos macaroonokat készített a csodaszép színésznő!

I may not know how to make a macaron to save my life. But dang gurl, mama knows how to decorate them!! (Give me a piping bag and some petals and my ego is unmanageable.)

1.9 millió kedvelés, 5,521 hozzászólás – Blake Lively (@blakelively) Instagram-hozzászólása: “I may not know how to make a macaron to save my life. But dang gurl, mama knows how to decorate…”

Ryan Reynolds

Ez idő alatt természetesen Ryan sem tétlenkedik, hiszen éppen Japánban népszerűsíti a Deadpool 2-t, amit remélünk, ti is megnéztetek már a mozikban! Ha lehet, akkor ez a rész talán még az elsőnél is viccesebb, és nincsenek kétségeink afelől, hogy Ryan erre a szerepre született. Teljes mértékben látszik, hogy szíve csücske ez az egész.

Holy shit, Japan! Best cosplayers on earth. Best place to end the #deadpool2 tour. I’m buying an apartment in Tokyo and starting a secret life immediately. Thank you 🇯🇵🇯🇵🇯🇵 #デッドプール

1.7 millió kedvelés, 5,237 hozzászólás – Ryan Reynolds (@vancityreynolds) Instagram-hozzászólása: “Holy shit, Japan! Best cosplayers on earth. Best place to end the #deadpool2 tour. I’m buying an…”

Kim Kardashian

Hölgyeim és uraim, íme Chi, Kim és Kanye legkisebb szerelme!

My baby Chi 💕

4.1 millió kedvelés, 25.2 ezer hozzászólás – Kim Kardashian West (@kimkardashian) Instagram-hozzászólása: “My baby Chi 💕”

Nina Dobrev

A Vámpírnaplókban kialakított kislányos imázsát Nina mára már teljesen átalakította egy dögös, életrevaló és belevaló nővé, akinek mindezek mellett ilyen tökéletes alakja van mostanság.

Completely Candid photos

1.4 millió kedvelés, 7,525 hozzászólás – Nina Dobrev (@nina) Instagram-hozzászólása: “Completely Candid photos”

Darai Andrea

Ugyan a baba nemét még nem tudja a pár, de Andinak már ilyen édes pocakja van. Mi nagy örömmel fogunk nektek beszámolni kerekedő pocakjáról, hiszen a jövevény nagyon szerencsés, hogy ilyen jó fej szülei lesznek!

Jó ha a gyerekünk előre felkészül,hogy az apja is egy nagy gyerek! 😅❤️🍼🤰🏻

43.1k Likes, 144 Comments – KASZA-DARAI ANDREA (@darai_andrea) on Instagram: “Jó ha a gyerekünk előre felkészül,hogy az apja is egy nagy gyerek! 😅❤️🍼🤰🏻”

Chrissy Teigen

Ilyen egy igazi, gondoskodó nővér, aki vigyáz a kistesójára!

❤️ / 📷: @bumper3077

2.4 millió kedvelés, 11.8 ezer hozzászólás – chrissy teigen (@chrissyteigen) Instagram-hozzászólása: “❤️ / 📷: @bumper3077″

Nagy Adri

Nem lehet elmenni szó nélkül amellett, hogy Adrinak mennyire jól áll a kismamaság! Gyönyörűen kerek pocakja van, és szebbnél szebb fotókat mutat meg magáról Instagramon. Most már nincs sok hátra, mi is nagyon várjuk, hogy megmutassa kisbabájukat a nagyvilágnak!

“Érik a szőlő ….. 🍇🍁🍂🍃” 😂 👗+📸: @lindaholdampf 💄: @nagyandimakeup 💇🏽‍♀️: @lazlo_lallo / @zsidrosalon

7,048 kedvelés, 21 hozzászólás – @nagyadrimusic Instagram-bejegyzésének megtekintése: „”Érik a szőlő ….. 🍇🍁🍂🍃” 😂 👗+📸: @lindaholdampf 💄: @nagyandimakeup 💇🏽‍♀️: @lazlo_lallo /…”