Hírstagram május 7-13.

Így lassan május közepén járva nem győzzük kapkodni a fejünket a jobbnál jobb sztárhírektől: van aki babát vár, van aki luxus otthont épít, és bizony van egy szülinaposunk is a héten!

Ryan Reynolds

Jó érzés egyből az ő nevével találkozni, ugye csajok? Nem is lehet ez másképp, hiszen jövő héten startol a mozikban a Deadpool 2, ami már rengeteg rajongót tart lázban. Egy mókás kis promóciós film erejéig pedig Beckham is beszállt az őrületbe, érdemes megnézni azt is!

This legend is truly one of the greats. Thank you @davidbeckham for coming out to play. #deadpool2

3.3 millió kedvelés, 13.2 ezer hozzászólás – Ryan Reynolds (@vancityreynolds) Instagram-hozzászólása: “This legend is truly one of the greats. Thank you @davidbeckham for coming out to play. #deadpool2″

Chiara Ferragni

A szánk is tátva maradt ettől a luxustól: hamarosan elkészül Fedez és Chiara milánói házikója, ami bizony nem mentes a pompától és fényűzéstől. Hiába, megdolgoztak érte!

Our new house in Milan is coming together 🤗 #ItalianDays

470.8 ezer kedvelés, 1,454 hozzászólás – Chiara Ferragni (@chiaraferragni) Instagram-hozzászólása: “Our new house in Milan is coming together 🤗 #ItalianDays”

Palvin Barbara

Pár nappal ezelőtt Barbi csodaszép szelfit posztolt magáról, ahol úgy nyilatkozott, hogy ha még csak 24 órát is tölt itthon, utána mindig kipihentnek és frissnek érzi magát. Ennek mi nagyon örülünk, hiszen újra és újra megfordul kicsiny országunkban.

I always feel fresh after being home. Even if it was for 24h only. 👼🏼

627.4 ezer kedvelés, 3,665 hozzászólás – Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) Instagram-hozzászólása: “I always feel fresh after being home. Even if it was for 24h only. 👼🏼”

Blake Lively

Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy ez a nő egy papucsban és egy szakadt mackónadrágban is tökéletes, de…Minden idők legcsodálatosabb Versace ruháját viselte a MET gálán, a fotósok és a parti résztvevői pedig alig győzték visszatenni az állukat a helyére! Ezzel mi is így vagyunk! Blake lenyűgözően szép, a ruha pedig olyan tökéletesen áll rajta, mintha ráöntötték volna!

Winter is coming 🏰🐉❄️🐺🏰

3.1m Likes, 25.3k Comments – Blake Lively (@blakelively) on Instagram: “Winter is coming 🏰🐉❄️🐺🏰”

Sydney van den Bosch

Legszívesebben azonnal megölelnénk ezt a kis mackót, aki olyan szerencsés, hogy Sydney és Tomi családjába kerülhetett be. Biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg öröme lesz ebben a gyönyörű kutyusban a hamarosan házasodó ifjú párnak!

Egerszegi – Van den Bosch Lió 🐶 #sziasztokskacok #üdvacsaládban 👪

5,640 kedvelés, 57 hozzászólás – Sydney van den Bosch (@sydneyvandenbosch) Instagram-hozzászólása: “Egerszegi – Van den Bosch Lió 🐶 #sziasztokskacok #üdvacsaládban 👪”

Eva Longoria

Nem akármilyen babaváró bulija lehetett Evának! Most már valószínűleg minden készen áll a pici érkezésére, és a szülők is alig várják, hogy személyesen találkozhassanak kicsiny csodájukkal.

#tbt to an amazing shower with even more amazing company #BabyBaston

70k Likes, 199 Comments – Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Instagram: “#tbt to an amazing shower with even more amazing company #BabyBaston”

Csobot Adél

Nézzétek, mennyire cuki módon lepte meg Bence várandós menyasszonyát a távolból! Ha követitek őket, biztos tudjátok, hogy a fiú épp a Fülöp-szigeteken forgat, így a visszaszámlálás már egy ideje tart náluk. Nem is akármilyen módon, ugyanis Adél és kisfiuk, Nátán különleges, saját készítésű, színezős, nyomdázós naptárral számolnak vissza, míg Bence a centit vágja. Kitartást és boldog születésnapot kívánunk mi is Adélnak!

Chrissy Teigen

A végére egy édes fotót hagytunk nektek John Legend és Chrissy Teigen kislányáról. Most már értjük, miért ír ilyen jó dalokat ez a pasi…:) Mi lesz, ha megszületik hamarosan az öcsike?

TOONS 📷: @bumper3077

1.2 millió kedvelés, 5,076 hozzászólás – chrissy teigen (@chrissyteigen) Instagram-hozzászólása: “TOONS 📷: @bumper3077″