Hírstagram március 13-19.

Ezen a héten sem maradtunk sztáresemények nélkül, hiszen kedvenceinkkel soha nem áll meg az élet.  2017 pedig hivatalosan is a sztárcsemeték éve lesz!

Palvin Barbi

Tudjuk, tudjuk, a heti Hírsatagramunk már meg sem jelenhet Palvin Barbi nélkül! Nem tehetünk róla, úgy tűnik minden héten felrobbantja valamivel az internetet, ezen a héten  ezzel a merész “összeállítással” vonta magára a figyelmet. Csak remélni tudjuk, hogy az utcára azért magára öltött bár egy topot!

miss those late night fittings w @marc.e and @owengould 😈💜

308.3k Likes, 3,566 Comments – Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Instagram: “miss those late night fittings w @marc.e and @owengould 😈💜”

Candice Swanepoel

Egyik kedvenc újdonsült anyukánk pedig babát villantott a héten! A Swanepoel-Nicoli baba már most lenyűgözött bennünket, nézzétek mennyire édes ebben a füles kezeslábasban!

Snow and bear snuggles ❄️

556.1k Likes, 2,277 Comments – Candice Swanepoel (@angelcandices) on Instagram: “Snow and bear snuggles ❄️”

Yanita Yancheva

Pár hete robbant a hír, hogy az ismert fitness páros Yanita Yancheva és Tavi Castro babát várnak! Yanitának már láthatóan gömbölyödik a pocakja, ám még ígyis kirobbanó formában van! Szeretnénk egyszer mi is ilyen fitt anyukák lenni!

Wishing you all a healthy week ahead!! 🌱 @fittea 🍶 #Mondaymotivation 💓 Swimsuit: @megliz.swim

43.4k Likes, 198 Comments – Yanita Yancheva (@yanitayancheva) on Instagram: “Wishing you all a healthy week ahead!! 🌱 @fittea 🍶 #Mondaymotivation 💓 Swimsuit: @megliz.swim”

Gigi Hadid

Valami készül, mi már nagyon várjuk a végeredményt!

today 🎥 @maybelline @laurentchanez @erinparsonsmakeup @kennalandny @charlesvarenne @nailsbymarysoul ❤❤💄❤

60.5k Likes, 281 Comments – Gigi Hadid (@gigihadid) on Instagram: “today 🎥 @maybelline @laurentchanez @erinparsonsmakeup @kennalandny @charlesvarenne @nailsbymarysoul…”

Kendall Jenner x Daniel Wellington

Gigi öribarija az Instán jelentette be, hogy a DW legújabb csodájának, a Classic Petite-nek lett az arca. Mi már eddig is szerelmesek voltunk a DW órákba, az új vonal pedig egyszerűen varázslatos, igazán nőiesre sikeredett. Nézzétek milyen jól mutat Kendall karján!

so happy to be the face of the new #DWClassicPetite from @danielwellington! Enter KENDALL for 15% off on Danielwellington.com link in bio #ad

2.8m Likes, 141.8k Comments – Kendall (@kendalljenner) on Instagram: “so happy to be the face of the new #DWClassicPetite from @danielwellington! Enter KENDALL for 15%…”

David és Brooklyn Beckham

Apja fia! Beckhamék így ünnepelték Szent Patrik napját. Lassan már nem tudjuk eldönteni melyikük a dögösebb…

Happy St Patrick’s day from the Cow @brooklynbeckham @shamrocksocialclub 🍀

735.7k Likes, 1,358 Comments – David Beckham (@davidbeckham) on Instagram: “Happy St Patrick’s day from the Cow @brooklynbeckham @shamrocksocialclub 🍀”

Ashley Benson

Aki követi Ashley Instagramját azt már tudja, hogy néha igazán meg tud bolondulni a csinos kis hazudozónk. Ám reméljük ezt a pink hajat ő sem gondolta túlságosan komolyan és csak egy hirtelen fellángolás volt..

Instagram post by Ashley Benson * Mar 16, 2017 at 4:01pm UTC

377.1k Likes, 1,072 Comments – Ashley Benson (@itsashbenzo) on Instagram

Beyoncé

Beyoncé is villantott a héten: pocakot. Első várandósága idején is fantasztikusan öltözködött, mi már alig várjuk a további összeállításait! Nagyon FAVE!

Instagram post by Beyoncé * Mar 14, 2017 at 11:05pm UTC

3.7m Likes, 36.2k Comments – Beyoncé (@beyonce) on Instagram

Lady Gaga

Lady Gaga legújabb selfie-jét Gigi Hadid is repostolta, ugyanis ez a kabát a Gigi Hadid x Tommy Hilfiger kollekcióból való! A kép egy kissé furcsa, mint ahogyan a kabát is.

Can’t wait for COACHELLA! Until then studio studio studio✌️🌈💋

521.2k Likes, 5,138 Comments – xoxo, Joanne (@ladygaga) on Instagram: “Can’t wait for COACHELLA! Until then studio studio studio✌️🌈💋”