Hírstagram március 4- 10.

Hogy bírjátok ezt a szeles, hideg időt a napokban? Mi egyre nehezebben, szóval már nagyon várjuk a napsütéses órák növekedését, hogy jobbnál jobb tavaszi tippeket hozhassunk Nektek. Az ilyen idő viszont tökéletes egy kis Hírstagram összesítésre, ugye?

Jennifer Lopez

Mi mással is kezdhetnénk az összefoglalót, mint az elmúlt hét legszuperebb Insta-hírével, mely szerint JLo-t eljegyezte kedvese, Alex? Elképesztő, majdnem 300 millió forintot érő gyémánt gyűrűvel térdelt le az énekesnő elé, aki természetesen boldogan igent mondott. Reméljük, negyedik házassága most már örök életre szóló boldogságot jelent majd neki!

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

5.3m Likes, 148.4k Comments – Jennifer Lopez (@jlo) on Instagram: “♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️”

Eva Longoria

Ezekért a közös pillanatokért érdemes élni, ugye?

Snuggle time in Toronto! #FavoriteTimeOfDay 🥰👶🏻

289k Likes, 1,592 Comments – Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Instagram: “Snuggle time in Toronto! #FavoriteTimeOfDay 🥰👶🏻”

Annoni Zita

A 2019-es Glamour Women of the Year gálán Zita lett az Év közösségimédia szereplője, melyhez ezúton is gratulálunk neki! Zita láthatóan nagyon boldog volt, és biztosak vagyunk benne, hogy nagyon büszke erre a díjra.

Mihalik Enikő

Elképesztően szexi képet posztolt magáról Enikő, amit mindenképpen látnotok kell Nektek is!

🦁

8,035 Likes, 47 Comments – Eniko Mihalik (@eniko) on Instagram: “🦁”

Palvin Barbi

Már múltkor megígértük nektek, hogy hozunk még Barbi új frizurájáról képeket, szóval itt is van a legfrissebb poszt! Mi már eldönteni se tudjuk, hogy a rövid, vagy a hosszabb haj állt-e neki jobban, mert szerintünk mindkettővel extra dögös.

What’s on your mind 💭

1.3m Likes, 6,956 Comments – Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Instagram: “What’s on your mind 💭”

Erzsébet királyné

Általában mindig olyan hírességeket hozunk nektek, akik fiatalosak, érdekesek, és tényleg igazi Insta-celebek. Most viszont úgy gondoltuk, hogy mindenképpen meg kell mutatnunk ezt a rövidke, jópofa kis videót, ahol Erzsébet királyné 92 éves korában élete első Instagram-posztját hajtotta végre. Egyébként a brit királyi család hivatalos oldalára posztolt, azon apropó kapcsán, hogy a londoni Tudományos Múzeumban egy ükapjának íródott levelet szeretett volna megnézni.

📽 Watch the moment Her Majesty The Queen posted on @theroyalfamily Instagram for the very first time.

286.8k Likes, 6,734 Comments – The Royal Family (@theroyalfamily) on Instagram: “📽 Watch the moment Her Majesty The Queen posted on @theroyalfamily Instagram for the very first…”

Justin Bieber

Pár nappal ezelőtt Justin meglepő posztot tett ki magáról, melyben követőinek üzent. Itt igazából bevallotta, hogy komoly lelki gondokkal küzd, és arra kér mindenkit, hogy imádkozzon érte. Ezzel persze jól megijesztette rajongóit, de természetesen mindenki bizakodik benne, hogy sikerül kimásznia ebből a lelki válságból, és tovább tudja élvezni az életét és nemrég kötött házasságát Hailey-vel.