Hírstagram március 6-12.

Nina Dobrev nosztalgiázott, J Lo pedig új pasival állt elő, csak hogy a legérdekesebb heti híreket említsük az Instagramról.

Rihanna

Tavaly már megismerhettük Riri tervezői vénáját is, idén pedig még tovább kamatoztatja a tehetségét a Fenty Puma kollekcióval. Nézzétek csak például ezt a különleges magassarkút!

Available now at PUMA.com/rihanna #FENTYXPUMA

411.4k Likes, 3,528 Comments – @badgalriri on Instagram: “Available now at PUMA.com/rihanna #FENTYXPUMA”

Nina Dobrev

A fiatal színésznőt a Vámpírnaplóknak köszönhetően ismertük meg, amely ezennel hivatalosan is véget ért. Nina több poszton keresztül is nosztalgiázott, így mi is visszatekinthettünk arra, mennyire fiatalok voltak az első forgatásokkor.

Chiarra Ferragni

A világhírű blogger egy olyan fotót posztolt Instagramján a napokban, amely bebizonyítja, hogy nem csak ő, de a testvére is jócskán kapott a szépségért felelős génekből. Hát nem bájos ez a fotó?

Family 💘 @valentinaferragni @marinadiguardo #ItalianDays

99k Likes, 375 Comments – Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Instagram: “Family 💘 @valentinaferragni @marinadiguardo #ItalianDays”

Jennifer Lopez

J Lo már nem szingli! Drake után egy újabb jóképű pasit cserkészett be – reméljük, ez tovább tart majd!

The Real… #dontmissout #shadesofblue #worldofdance #Jlovegas #allihave

750.1k Likes, 5,467 Comments – Jennifer Lopez (@jlo) on Instagram: “The Real… #dontmissout #shadesofblue #worldofdance #Jlovegas #allihave”

Blake Lively

Eddig is mindenki irigyelte tökéletes alakjáért, szőke tincseiért, na meg mert megfogta a főnyereményt Ryan Reynolds-szal. Hogy még inkább szerethessük, közösen részt vett a L’Oréal világmárkával egy adománygyűjtésben.

Thank you @lorealmakeup for celebrating these 10 amazing female volunteers in Canada and for giving them $110,000 for their charities. That. Is. Awesome. You make me proud to be in your family. Xox #womenofworth

660.6k Likes, 1,045 Comments – Blake Lively (@blakelively) on Instagram: “Thank you @lorealmakeup for celebrating these 10 amazing female volunteers in Canada and for giving…”

Pink

Bár az énekesnőről nem sokat hallani manapság, az insta fiókja azért elég aktív, így kaphattunk tőle egy gyönyörű fotót, amihez nincs is mit hozzáfűznünk. Tökéletes.