Hírstagram november 12-18.

Tagadhatatlanul itt van már a nyakunkban a tél, nem tudunk hát mást tenni, mint elfogadni az ezzel járó “következményeket”: korcsolyázunk a szerelmünkkel, forralt borozunk a barátainkkal, karácsonyi ajándék ötletek után kutakodunk a családdal…no és persze követjük a legjobb Insta-híreket!

Justin Bieber

Állandóan csak a találgatás ment, hogy összeházasodtak-e már titokban, vagy még csak a jegyes időszak boldog perceit élik-e vajon…hát, most már minden kétséget eloszlattak, nem csak e miatt a poszt miatt, hanem azért is, mert Hailey már át is írta a nevét Instagramon Hailey Bieberre. Egyéb kérdés?

My wife is awesome

6.3m Likes, 56k Comments – Justin Bieber (@justinbieber) on Instagram: “My wife is awesome”

Ellie Goulding

A héten debütált Ellie Close to me c. számának klipje, amit az énekesnő Budapesten forgatott. Négy nap alatt már több, mint négy millión látták, ráadásul olyan csodaszép helyeket fedezhetsz fel benne mint a Várkert Bazár, a Gellért fürdő, vagy a Halászbástya. Ráadásul a dal is nagyon fülbemászó, szerintünk nagy siker lesz!

The video for ‘Close To Me’ with @diplo feat. @swaelee is out now (link in bio)

147.3k Likes, 2,086 Comments – @elliegoulding on Instagram: “The video for ‘Close To Me’ with @diplo feat. @swaelee is out now (link in bio)”

Kylie Jenner

November 19-től lehet beszerezni Kylie legújabb téli kollekcióját, amit természetesen rengeteg csillám és erős színek fog jellemezni. Úgy tűnik, a rajongók már nagyon várják, hiszen több, mint 5 millió lájkkal biztatták őt. Vagy lehet, hogy ez inkább a szuper dögös fotónak volt köszönhető?

Kylie on Instagram: “My 3rd annual HOLIDAY COLLECTION is around the corner.. thank you for the love and continuous support i feel so blessed ❄️ #November19th…”

5.3m Likes, 107.9k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “My 3rd annual HOLIDAY COLLECTION is around the corner.. thank you for the love and continuous…”

Kiss Ramóna

Rami pocija gyönyörűen kerekedik, a kismamaság pedig pont olyan tökéletesen áll neki, mint ahogy azt elképzeltük, mikor bejelentette a nagy hírt. Alig várjuk, hogy bővüljön a kis családjuk, és láthassuk az első fotókat a babájukról!

Kezdüüüüünk‼️‼️‼️‼️‼️ #xfaktor #rtlklub @xfaktorhun

22k Likes, 116 Comments – Kiss Ramóna (@ramona_kiss) on Instagram: “Kezdüüüüünk‼️‼️‼️‼️‼️ #xfaktor #rtlklub @xfaktorhun”

Palvin Barbara

Ugye, milyen jó Barbit ilyen boldognak látni? Úgy tűnik, a hamburgeres dologból pedig nagyon jó kis poén született, Dylan ugyanis a Victoria’s Secret bemutató után mini hamburgerekkel ajándékozta meg szerelmét. Ötletes és figyelmes, nem igaz? :)

Better than Burgers 🍔

637.3k Likes, 6,099 Comments – Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Instagram: “Better than Burgers 🍔”

Chiara Ferragni

Felkapcsolták a karácsonyfa fényeit Disneylandben, és az ünnepi nyitóbuli is megvolt…Chiara ruhája mellett viszont nem lehet szó nélkül elmenni, mert elképesztő! Ugye nem csak mi gondoljuk úgy, hogy ennek a lánynak az élete olyan, mint egy tündérmese? Említettük, hogy egyben ő lett Mickey egér hivatalos keresztanyja a 90. évforduló alkalmából?

Before the Christmas parade in a @giambattistavalliparis haute couture dress ❤️ #SuppliedByGiambattistaValli

912.9k Likes, 5,904 Comments – Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Instagram: “Before the Christmas parade in a @giambattistavalliparis haute couture dress ❤️…”

Eva Longoria

Mennyire cuki már Eva kisfia? Szerintünk NAGYON! :)

Lazy Sunday! #SundayFunday

40.2k Likes, 184 Comments – Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Instagram: “Lazy Sunday! #SundayFunday”