Hírstagram november 13-19.

Lassan beköszönt a tél, közeledik a karácsony, kedvenc sztárjaink pedig vagy a munkának, vagy pedig családjuknak szentelik az idejüket. Ennek mi nagyon örülünk, tekintve, hogy érdekes és kedves képeket osztanak meg velünk.

Cristiano Ronaldo

Gyermekáldásról hírt adni nagyon szuper dolog, pláne, ha az egyik kedvenc focistánkról van szó. A hét elején érkezett a hír, hogy megszületett Cristiano negyedik gyermeke, aki kislány lett! Reméljük, a futballista sok cuki családi fotóval fog még megörvendeztetni bennünket.

A Alana Martina acaba de nascer! Tanto a Geo como a Alana estão muito bem! Estamos todos muito felizes! ❤️

10.8 millió kedvelés, 144.7 ezer hozzászólás – Cristiano Ronaldo (@cristiano) Instagram-hozzászólása: “A Alana Martina acaba de nascer! Tanto a Geo como a Alana estão muito bem! Estamos todos muito…”

Dukai Regina

Lassan már nem tudjuk eldönteni, hogy ilyen jól áll Párizs Reginek, vagy Párizsnak áll jól Regi? Mindenesetre ezt a stílust lépten-nyomon megirigyelhetné mindenki, nem tudjuk, van-e nála nagyobb stílusikon az országban.

Goodbye Paris!❤️🇫🇷

8,013 kedvelés, 31 hozzászólás – Regina Dukai (@reginadukai) Instagram-hozzászólása: “Goodbye Paris!❤️🇫🇷”

Miley Cyrus

A The Voice 13. évada óriási sikerrel tarol Amerikában, a zsűritagok egyike pedig Miley, aki nagy lelkesedéssel vette szárnyai alá a csapatát. Lehet, hogy közülük kerül ki majd Amerika új pop ikonja?

When you remember @nbcthevoice is on tonight and tomorrow! ❤️ #TeamMiley

717.6 ezer kedvelés, 1,953 hozzászólás – Miley Cyrus (@mileycyrus) Instagram-hozzászólása: “When you remember @nbcthevoice is on tonight and tomorrow! ❤️ #TeamMiley”

Ördög Nóra

A Nánázsia vlog berobbant a köztudatba, és rabul ejtette a nézők szívét. A TV2-n futó műsorral egy időben hozták létre, és Nóra férjével együtt szerkeszti a részeket. Az első videót már több, mint 570 ezren megnézték. Annyira okos és cuki gyerekeik vannak, hogy minden részt látni akarsz majd – reméljük, folytatni fogják a vlogot az ázsiai kalandok után is!

@lindaholdampf valami unikornisos sztorival szédíti a gyerekeimet…🦄🙈💝 #fotózgatunk #kistigrisek #anyavagyok #nórivagyok

10.2 ezer kedvelés, 18 hozzászólás – Ördög Nóra (@ordognora) Instagram-hozzászólása: “@lindaholdampf valami unikornisos sztorival szédíti a gyerekeimet…🦄🙈💝 #fotózgatunk #kistigrisek…”

Kim Kardashian

Nem csak Kim, de a rajongók is igazán örülhetnek, hiszen a héten végre elindult Kim saját parfüm webshopja, amit ezen a linken meg is nézhettek. Nagyon várta már ezt a napot, hiszen az elmúlt időszakban több posztja is erről szólt. Szerencsére nem is vészesek az árak, így bárki számára elérhető egy Kim által megálmodott parfüm.

Today’s the day!!! Go to kkwfragrance.com at 10am PST to get all 3 fragrances. Crystal Gardenia, Crystal Gardenia Citrus & Crystal Gardenia OUD

417.8 ezer kedvelés, 3,748 hozzászólás – Kim Kardashian West (@kimkardashian) Instagram-hozzászólása: “Today’s the day!!! Go to kkwfragrance.com at 10am PST to get all 3 fragrances. Crystal Gardenia,…”

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen és John Legend kislánya rendszeresen kimaxolja a cukiság faktort, mi pedig örömmel meg is mutatjuk nektek, ha látunk róla egy ilyen aranyos fotót. Már a nézésén is látszik, hogy nagyon huncut lehet ez a leányzó!

Oh you cheeky face with my same squinty eye!!

1m Likes, 4,163 Comments – chrissy teigen (@chrissyteigen) on Instagram: “Oh you cheeky face with my same squinty eye!!”

Mandy Moore

A This is us függők jelenleg hétről hétre a képernyő elé tapadva nézik, hogyan alakul a szereplők élete. Nem titok, hogy nem csak az egész sorozat szeretteljes és érzelmekkel teli, hanem a valóságban is jó barátságot ápolnak a színészek egymással. Mandy és Milo és nagyon jóban lettek, a képernyőn pedig annyira fantasztikus párost alkotnak, hogy egyszerűen öröm nézni őket.

Hódi Pamela

Pamela egy szokatlanul bevállalós fotósorozat részese lehetett, amit Borzi Vivien készített róla. Az biztos, hogy ilyen alakkal és ilyen gyönyörű képekkel igazi önbizalom növelő fotók ezek, amikre büszkén tekinthet majd vissza később. Reméljük, a szerelem is hamarosan újra rátalál majd!

Mondtam Én, hogy extrém lesz😅 #fotozas #kicsitnociskedtem #kellilyenis

27.8 ezer kedvelés, 92 hozzászólás – ✨Hódi Pamela✨ (@hodipamela_official) Instagram-hozzászólása: “Mondtam Én, hogy extrém lesz😅 #fotozas #kicsitnociskedtem #kellilyenis”