Hírstagram november 19-25.

Már csak egy hét, és át is lépünk a decemberi hónapba. Hihetetlen, ugye? Most már nagyon várjuk a karácsonyra készülődős posztokat is kedvenc celebjeinktől, reméljük, lassan őket is elkapja az ünnepi lázas készülődés, és nem csak mi leszünk ilyen izgatottak!

Mihalik Enikő

Enikő és Katinka az első Cosmopolitan Teszter címlapján! A csajok videót is forgattak együtt az úszás rejtelmeiről, amit Enikő fel is töltött a csatornájára, csekkoljátok!

Mandy Moore

November 18-án férjhez ment a csodaszép színésznő, most pedig már lassacskán jönnek a hivatalos fotók is az esküvőről. A This is us Rebeccája nagyon különleges, rózsaszín menyasszonyi ruhát viselt a nagy napján. Szerintünk csodaszépek voltak! Úgy látszik, a “valós” életben is megtalálta az ő Jackét. :)

Instagram post by Mandy Moore * Nov 20, 2018 at 10:40pm UTC

717.1k Likes, 9,667 Comments – Mandy Moore (@mandymooremm) on Instagram

Jessica Alba

Hát így néz ki Jessica Alba gyönyörű családja Hálaadás idején. A képet elnézve egyáltalán nem csodálkozunk, hogy a színésznő köszönetet mond az életéért és szeretteiért, mert egyszerűen gyönyörűek!

Fam -Thankful for our given family and chosen family. Life is complicated and wonderful and magical and filled with so much of all the things- high and low- I’m so grateful to have my fam, gets me through it all. #rideordie #fam #thanksgiving #blessed #mywholeheart

313.9k Likes, 1,241 Comments – Jessica Alba (@jessicaalba) on Instagram: “Fam -Thankful for our given family and chosen family. Life is complicated and wonderful and magical…”

Kylie Jenner

Úgy tűnik, az egész világ kiéhezve várta tőlük az első közös családi szelfit, ugyanis pillanatok alatt felkerült a TOP20 legtöbbet lájkolt Instagram fotók közé ez a kép. Szerintünk igazán meghitt és szeretetteljes lett, mi a véleményetek?

thankful.

10.5m Likes, 61.3k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “thankful.”

Cristiano Ronaldo

A magán gépeken már csak így lazulgat az ember, nem igaz?

Moments ❤️

9.3m Likes, 67.9k Comments – Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Instagram: “Moments ❤️”

Louis herceg

Meg sem próbálunk ennél cukibb képet keresni ezen a héten, mert teljesen felesleges!

Prince Louis is such a cutie! 😍 This new royal photo may just be our favorite! 👑 📷: @gettyimages

10.3k Likes, 50 Comments – POPSUGAR (@popsugar) on Instagram: “Prince Louis is such a cutie! 😍 This new royal photo may just be our favorite! 👑 📷: @gettyimages”

Meghan Markle

Meghant nézve mindig az jut eszembe, hogy ez a nő hercegnének született. Annyira kifinomult, finom és nőies, hogy szinte megnyugtató ránézni. Az pedig különösen szimpatikus, ahogy egyre kerekedő pocakját óvja és védelmezi majdnem minden fényképen. Ugye ti is alig várjátok a többi fotót róla?

Meghan Markle couldn’t hide her excitement as she caught up with friends today! Click the 🔗 in the bio to see all the pictures of her latest outing! 📷: @gettyimages

4,633 Likes, 13 Comments – POPSUGAR (@popsugar) on Instagram: “Meghan Markle couldn’t hide her excitement as she caught up with friends today! Click the 🔗 in the…”