Hírstagram november 26-december 2.

Hihetetlen, de elérkeztünk az év utolsó hónapjához. Ez az év is nagyon gyorsan eltelt, ugye? Az év végi hajrán kívül nincs más dolgunk hát, mint elhozni nektek a decemberi legjobb Instagram posztokat. Lássuk, mit tartogatott az elmúlt hét!

Chiara Ferragni

Úgy tűnik, Chiara és Fedez is azok közé tartozik, akik már december elején felállítják a gyönyörű karácsonyfát, és 1 hónapon át ünnepi hangulatban telnek az estéik. Nagyon szép fájuk van, és abban is biztosak vagyunk, hogy ez az év volt számukra a legszebb egész életükben, hiszen volt egy álomesküvőjük, és a kicsi Leo is idén érkezett meg közéjük.

All I want for Christmas is..

472.3k Likes, 1,830 Comments – Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Instagram: “All I want for Christmas is..”

David Beckham

Ilyen egy soha el nem múló apa-lánya szerelem, nem igaz? Az ünnepek közeledtével mi mással is tölthetnék közös szabadidejüket, mint egy jó kis korcsolyázással. Szerintünk fognak még a hónapban pár nagyon szép családi fotót posztolni így karácsony alkalmából!

Christmas is coming 🎅🏼 Let’s go skate ♥️

2.1m Likes, 17.3k Comments – David Beckham (@davidbeckham) on Instagram: “Christmas is coming 🎅🏼 Let’s go skate ♥️”

Chrissy Teigen

A kétgyermekes anyuka és ex-topmodell november 30-án töltötte be 33. évét. Aki követi őt, az tudja, hogy nagyon jó a humora, rengeteget nevet, és valószínűleg egy cseppet sem bánkódik az életkora miatt. Büszke férje egy szuper dögös fotóját posztolta ki, és így kívánt neki a közösségi oldalon  is boldog születésnapot.

It’s Chrissy’s birthday! I love you, my Queen!

409k Likes, 4,035 Comments – John Legend (@johnlegend) on Instagram: “It’s Chrissy’s birthday! I love you, my Queen!”

Kaley Cuoco

Nem csak Chrissy, Kaley is a héten ünnepelte a 33. születésnapját, és szerintünk ő is csak úgy ragyog a boldogságtól! Megmondjuk őszintén, mi már alig várjuk, hogy bejelentsék, kisbabát várnak a férjével, mert biztosak vagyunk benne, hogy nagyon jó fej és vicces szülők lesznek ők is.

❤️33❤️

362.4k Likes, 3,982 Comments – Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on Instagram: “❤️33❤️”

Khloe Kardashian

Khloe kislányával egyszerűen nem lehet betelni, annyira cuki, ugye? Persze a kommentelőknek sem kellett sok, hogy kirobbanjon a balhé, ugyanis a kislány egy “picit” drága, nagyjából 17 millió forintot érő Hermés dizájner táskában csücsül.

♡ Nothing can change this love ♡

2.7m Likes, 21.7k Comments – Khloé (@khloekardashian) on Instagram: “♡ Nothing can change this love ♡”

Palvin Barbara

Mire ezt a cikket olvassátok, már valószínűleg láttátok a Victoria’s Secret bemutatót, és láttátok Barbit is a színpadon. Reméljük, élveztétek a giga műsort és ti is büszkék voltatok rá!

🧡 !!! 1 more day !!! 🧡 @victoriassecret Dec. 2nd 10/9c @abcnetwork

634.8k Likes, 1,724 Comments – Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Instagram: “🧡 !!! 1 more day !!! 🧡 @victoriassecret Dec. 2nd 10/9c @abcnetwork”

Dukai Regina

Aki követi Regit Instagramon, az pontosan tudja, hogy neki is egy várva várt ünnep a karácsonyi időszak, és már egészen korán fel szokta állítani a karácsonyfát ő is. Idén is gyönyörű lett, nekünk nagyon tetszik!

Oh hey December!👋🏼😋🎄❄️

11.4k Likes, 61 Comments – Regina Dukai (@reginadukai) on Instagram: “Oh hey December!👋🏼😋🎄❄️”