Hírstagram november 27 – december 3.

Vége a novembernek, így hát az év utolsó hónapjában mindenki egy kicsit kieresztheti a gyeplőt és élheti az álmait: eljegyzések, bébi bummok, és sikerek voltak a héten a levegőben!

Chiara Ferragni

Decemberben nagyon sokan kerekedünk a finom falatoktól, az egyik kedvenc bloggerünk viszont valami egészen mástól… Nézzétek, milyen cuki pocakja van már Chiarának!

Third time Leo is in New York 😍 #TheBlondeSaladGoesToNewYork

660.1 ezer kedvelés, 7,390 hozzászólás – Chiara Ferragni (@chiaraferragni) Instagram-hozzászólása: “Third time Leo is in New York 😍 #TheBlondeSaladGoesToNewYork”

Harry herceg

Ezen a héten kétségtelenül Harry herceg és Meghan Markle eljegyzésétől volt hangos a sajtó. A pár csak úgy sugárzik a boldogságtól, mi pedig epekedve várjuk az újabb királyi esküvőt!

Here comes the bride! 👰 #PrinceHarry and #MeghanMarkle have announced their wedding date and location. Tap the link in the bio for all the details. |📷: Doug Peters/PA Images/INSTARimages

66.3k Likes, 361 Comments – People Magazine (@people) on Instagram: “Here comes the bride! 👰 #PrinceHarry and #MeghanMarkle have announced their wedding date and…”

Sydney van den Bosch

A világutazó csodaszép lánynak volt kitől örökölnie a szépségét: ki gondolta volna, hogy a képen látható hölgy az édesanyja, és nem a nővére?

#christmasmarket 🎄❤️ Szerintem tesok is lehetnénk 👭 #mama #🐶❤️ #family

1,823 Likes, 4 Comments – Sydney van den Bosch (@sydneyvandenbosch) on Instagram: “#christmasmarket 🎄❤️ Szerintem tesok is lehetnénk 👭 #mama #🐶❤️ #family”

Dukai Regina

Ha már a magyar szépségeknél tartunk, nem hagyhatjuk ki Regit sem, akinek hatamas álma teljesült a héten: bemutatásra került közös kollekciója a Cango&Rinaldival. A kiegészítők gyönyörűek, Reginek pedig nagyon gratulálunk!

Vasvári Vivien

A tökéletes testű lány a Maldív-szigeteken piheni ki a Luxusfeleségek első évadának fáradalmait. Áldott állapotának felénél jár, pocakja pedig szép lassan, de biztosan kerekedik!

Lassan a terhesség felénél…👶🏼 Imádom a @vivienvance bikiniket…🤗 Hamarosan kerekedni fog a pocakom 😍😇#happymommy#mom#18weekspregnant#babyboy#love#family🌴☀️

8,541 Likes, 63 Comments – Wiwkoo (@vasvarivivien) on Instagram: “Lassan a terhesség felénél…👶🏼 Imádom a @vivienvance bikiniket…🤗 Hamarosan kerekedni fog a…”

David Beckham

Ahogy beköszöntött a december, David máris felöltötte magára a vicces karácsonyi pulóverét! Egyébként nagyon nagy Trónok harca rajongó, így nem csoda, hogy idén ezt választotta.

It’s official it’s December … Let it snow Let it snow Let it snow ❄️

2.1 millió kedvelés, 10.4 ezer hozzászólás – David Beckham (@davidbeckham) Instagram-hozzászólása: “It’s official it’s December … Let it snow Let it snow Let it snow ❄️”

Cristiano Ronaldo

Imádjuk a szexi sportoló apukákat, és oda vagyunk a cuki gyerekeikért, szóval ezt a fotót most csak így itt hagyjuk nektek.

❤️

6 millió kedvelés, 50.8 ezer hozzászólás – Cristiano Ronaldo (@cristiano) Instagram-hozzászólása: “❤️”

Kaley Couco

A Big Bang Theory sztárja csodálatos születésnapi meglepetésben részesült, ugyanis szerelme megkérte a kezét, amire természetesen a legnagyobb boldogsággal igent mondott.

Still crying 💍 every part of this night has been perfection just like you @mrtankcook I love you forever!

655.1k Likes, 17.9k Comments – @normancook on Instagram: “Still crying 💍 every part of this night has been perfection just like you @mrtankcook I love you…”