Hírstagram november 5-11.

Hűűűű, úgy néz ki, csak utolértek minket az ősz hideg szellői, mert most már érezhető volt, hogy e héttől kezdve búcsút inthetünk a hosszúra nyúlt indián nyárnak…No sebaj, ennek is megvan a maga szépsége, ugye?

Kourtney Kardashian

Nem, Kourtney nem csapott fel Victoria’s Secret angyalnak, ez “csak” egy szimpla Halloween-i jelmez. Azért szívesen néznénk ki sokan így egy átlagosnak mondható éves beöltözős bulin, ugye? Egyébként nagy valószínűséggel Kendallnak is szurkolt, azért is töltötte fel pont a bemutató napján.

can’t wait for tonight

2.4m Likes, 11.5k Comments – Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Instagram: “can’t wait for tonight”

Kendall Jenner

Ha pedig már úgyis megemlítettük, nézzük, micsoda díva volt Kendall a bemutatón!

always an honor ✨ @victoriassecret

5m Likes, 26.8k Comments – Kendall (@kendalljenner) on Instagram: “always an honor ✨ @victoriassecret”

Adriana Lima

Megható és csodás pillanatokat élt át Adriana Lima az utolsó bemutatóján, hiszen majdnem 18 év után a 37 éves modell “nyugdíjazásra” került, ami miatt díjat is kapott a Victoria’s Secrettől. Soha egy modell sem volt még ilyen sokáig arca ennek a márkának, tehát méltán lehet büszke magára a szupermodell.

Dear Victoria, Thank you for showing me the world, sharing your secrets, and most importantly not just giving me wings but teaching me to fly. ❤️ to the best fans in the 🌎! Love, Adriana 💖

1.8m Likes, 45.1k Comments – Adriana Lima (@adrianalima) on Instagram: “Dear Victoria, Thank you for showing me the world, sharing your secrets, and most importantly not…”

Palvin Barbara

Ugye sejtettétek, hogy nem fogjuk kihagyni Barbit sem a felsorolásból? Magyarország büszkesége elképesztő volt a kifutón, hihetetlen!

#New Barbara in the show 📸#VSFS2018 #vsfashionshow2018 #victoriassecret #vsfashionshow2018 #vsfs #backstage #vsbackstage #vsfsbackstage #models #barbarapalvin

1,602 Likes, 16 Comments – Victoria’s Secret Angels (@vsecretnews) on Instagram: “#New Barbara in the show 📸#VSFS2018 #vsfashionshow2018 #victoriassecret #vsfashionshow2018 #vsfs…”

Chrissy Teigen

Mennyire cuki már ez a kisfiú? Egyébként hihetetlen, hogy mennyire hasonlít apukájára. Ti is látjátok ezt az erős hasonlóságot, ugye? Mi lesz itt később…

good morning, nyc!!

1.1m Likes, 10k Comments – chrissy teigen (@chrissyteigen) on Instagram: “good morning, nyc!!”

Katalin hercegné

Hipercuki fotót láthattunk a héten, ahol Lajos herceg kapaszkodik pici kis kezével nagypapájába, Károly hercegbe, a fotó pedig természetesen azonnal körbejárta a világot.

Debreczeni Zita

Zita és Gianni Erdélybe utaztak a napokban, mi pedig alig várjuk a szebbnél szebb képeket erről a gyönyörű helyről!

Erdély ❤️

8,078 Likes, 55 Comments – Annoni Zita 📷 (@zitadebreczeni) on Instagram: “Erdély ❤️”

Rubint Rella

Rellának csodálatos álma válhatott valóra, ugyanis ő a Tezenis új kampányarca! Csodás alakja van, pozitív és természetes kisugárzása, mi egyáltalán nem csodálkozunk rajta, hogy őt választották nagykövetnek. Szívből gratulálunk!

Sometimes our dreams come true. A dream comes true is a wonderful thing, almost too good to be true. ⭐️ #tezenis #tezenisunderwear #dream #partycollection #amazing

7,430 Likes, 56 Comments – Rubint Rella (@rellarubint) on Instagram: “Sometimes our dreams come true. A dream comes true is a wonderful thing, almost too good to be…”