Hírstagram november 6-12.

Lecsengett a halloween és a szerepet máris átvette a karácsony az Instagramon is. Nincs is jobb, mint kedvenceinkkel hangolódni az ünnepekre, de történt azért néhány dolog ezen kívül, nézzük is!

Tanya Burr

Az egyik legnépszerűbb vlogger a világon és saját, karácsonyi receptekkel teli szakácskönyve is van már! A napokban megmutatta, milyen istenien kivitelezhető belőle egy torta receptje. Hát, fincsinek tűnik!

Who is going to be making delicious food from #tanyaschristmas this weekend? If I were you, I’d make the Baileys Cheesecake, it has a chocolate cookie base and is DEVINE. Order your copy half price now on amazon to arrive tomorrow! Link in my bio 🎄

49k Likes, 194 Comments – Tanya Burr (@tanyaburr) on Instagram: “Who is going to be making delicious food from #tanyaschristmas this weekend? If I were you, I’d…”

Dukai Regina

Regi köztudottan odavan az ünnepi időszakért, így aki szintén, az mindenképpen kövesse őt! Egy csodás adventi koszorút kapott a minap, elrejtve rajta néhány csillogó MAC szépséget. Mindenkinek járna egy ilyen koszorú!

It is the season to sparkle! ✨🎄❄️🎁🎅🏽 Thank you for this beautiful gift @maccosmetics !!❤️ #maccosmetics #christmas #snowball #snowballcollection #makeup #gift #holiday #xmas #macsnowball

9,030 Likes, 27 Comments – Regina Dukai (@reginadukai) on Instagram: “It is the season to sparkle! ✨🎄❄️🎁🎅🏽 Thank you for this beautiful gift @maccosmetics !!❤️…”

Ed Sheeran

A romantikus dalok mestere ezúttal is kitett magáért Perfect című számával. Ha nem lenne elég, hogy a dal azonnal megragadja az ember szívet, akkor eláruljuk, hogy a klip szívmelengető és igazán ünnepi!

Very soon….

901.1k Likes, 2,260 Comments – Ed Sheeran (@teddysphotos) on Instagram: “Very soon….”

Vasvári Vivien

A luxus életét bemutató reality szőkeség ezzel a nagyon édes képpel jelentette be, hogy ismét kisbabát vár. Gratulálunk neki!

❤️👧🏼👦🏼❤️ #lovemylife💕👨‍👩‍👧‍👦

6,470 Likes, 21 Comments – Wiwkoo (@vasvarivivien) on Instagram: “❤️👧🏼👦🏼❤️ #lovemylife💕👨‍👩‍👧‍👦”

Vanessa Hudgens

A szépséges színész-és énekesnő régóta egy párt alkot már a szintén színész Austin Butlerrel, amit rendre meg is oszt velünk egy-egy cuki képpel. Nézzétek csak a kép alatti leírást!

Wishing I was back In Tuscany with this view

1.3m Likes, 5,382 Comments – Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on Instagram: “Wishing I was back In Tuscany with this view”

Selena Gomez

Miss Gomez legújabb klipjét reklámozza, ám mi sem tudunk elmenni amellett, hogy napok óta azt találgatja a fél világ, hogy vajon mennyire kerültek ismét közel Justin Bieberrel. Mi egyértelműen drukkolunk, hogy ismét egy pár legyenek! Team #jelena!

Wolves is out now! 🐺🐺

4.8m Likes, 90.4k Comments – Selena Gomez (@selenagomez) on Instagram: “Wolves is out now! 🐺🐺”

Ed Westwick

Mindenki kedvenc rosszfiúját bizony csúnya vádak érték a Hollywoodban kirobbant zaklatási botrány miatt! Nemrég két színésznő is előállt azzal, hogy a brit színész megerőszakolta őket. Ed tagadja a vádakat és reméljük, a való életben tényleg nem hasonlít Chuck Bass ezen oldalára!

Instagram post by Ed Westwick * Nov 7, 2017 at 4:46pm UTC

218.7k Likes, 0 Comments – Ed Westwick (@edwestwick) on Instagram

Cristiano Ronaldo

Gyermeke máris a nyomdokaiba, de legalábbis a rivaldafénybe lépett Cristiano legújabb, gyermek farmerkollekciójának ugyanis ő a reklámarca. Az biztos, hogy jól mutatnak együtt! Na jó, Cristiano teste miatt is érdemes vetni rá egy pillantást!

Like father like son 😜 We are excited to launch our CR7 Junior denim collection. Now available on 👉 CR7.com #PressPlay #CR7Junior @cr7junior

4.4m Likes, 21.9k Comments – Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Instagram: “Like father like son 😜 We are excited to launch our CR7 Junior denim collection. Now available on 👉…”

Jennifer Lopez

J. Lo is új klippel rukkolt elő, akárcsak Selena és nem győzünk ámulni azon, hogy ennyi idősen ilyen kirobbanó és tökéletes formában van! Egy igazi istennő még 48 évesen is!

💋💋💋 #AMORAMORAMOR Dance with me!!! Watch video now!! Song available now!!

19k Likes, 268 Comments – Jennifer Lopez (@jlo) on Instagram: “💋💋💋 #AMORAMORAMOR Dance with me!!! Watch video now!! Song available now!!”