Hírstagram október 15-21.

Nem gondoltuk volna, hogy a múlt heti királyi esküvő után egy egészen elképesztő hírrel fogjuk majd indítani a hetet, és lássatok csodát, mégis! Mindig történik valami érdekes a sztárvilágban, ami miatt érdemes végigpörgetni az Instát – ha pedig mindez egy helyen is van, azért az nem olyan rossz, ugye?

Meghan Markle és Harry herceg

Bizony-bizony, Meghan és Harry nem késlekedett a családalapítással, ugyanis 2019 tavaszán fog megszületni első közös gyermekük. Egészen elképesztő hír, úgy tűnik, az esküvő után szinte azonnal belevágtak a baba-projektbe. Biztosan állítjuk, hogy Meghan gyönyörű kismama lesz, alig várjuk, hogy hétről hétre megosszuk veletek a legfrissebb képeket.

Chrissy Teigen

Nemcsak mi, hanem a Vogue szerkesztői is imádják Chrissyt és családját, ugyanis lányával ők is szerepelni fognak a novemberi lapszámban, ami online is elérhető lesz. Mivel Chrissy mindig önmagát adja, biztosak vagyunk benne, hogy a válaszai is fergetegesek lettek az interjúban!

Momma and Lu in @voguemagazine!!!! Loved everything about this shoot. Thank you thank you @voguemagazine @sarahtannomakeup @tonnegood @gigilaub @nikkiprovidence @jilldemling. Read the full article in The November issue or online!

1.1 millió kedvelés, 4,455 hozzászólás – chrissy teigen (@chrissyteigen) Instagram-hozzászólása: “Momma and Lu in @voguemagazine!!!! Loved everything about this shoot. Thank you thank you…”

Dukai Regina

Regi tökéletességére egyszerűen szavak sincsenek! A képek pedig mindig szuperek, hihetetlen szépérzéke van a szebbnél szebb fotók posztolásához.

Lady In Red 💋 #reklam #myloveshop #newyork #timessquare #red #dress #style #usa #travel #traveller #ladyinred

11k Likes, 58 Comments – Regina Dukai (@reginadukai) on Instagram: “Lady In Red 💋 #reklam #myloveshop #newyork #timessquare #red #dress #style #usa #travel #traveller…”

Kate Hudson

Aki követi Kate-et, az pontosan tudja, hogy ő is egy olyan híresség, aki nem fél megmutatni a valóságot, és mindig őszinte a rajongókkal. Kislánya születése után nagyon rövid időn belül, őszintén felvállalta szülés utáni alakját, amit azt hiszem, most nagyon sok nő jogosan irigyel…hihetetlen, hogy ennyire fitt és ilyen szuper alakja van!

Work out and…pose! @nicolestuartla @fabletics #fbf #FlashbackFableticsFriday #MyFabletics 🏋️‍♀️🧘‍♀️ #CantWaitToGetBackInTheRing 💪

160.3 ezer kedvelés, 1,253 hozzászólás – Kate Hudson (@katehudson) Instagram-hozzászólása: “Work out and…pose! @nicolestuartla @fabletics #fbf #FlashbackFableticsFriday #MyFabletics…”

Eva Longoria

Pontosan ezek az őszinte, meghitt pillanatok azok, amiért hálásak lehetünk az Instagram létrejöttének. Eva egy mesekönyv lapozgatása közbeni édes, intim pillanatot mutatott meg a követőinek, amit a kisfiú bizony komoly, hozzáértő pillantásokkal “hálált meg” az anyukájának. Az ilyen dolgok sokkal többet érnek, mint bármilyen tökéletesen megkomponált, csilli-villi fotó.

Story time with Santi📚 #SetLife #LaCatrina @pattyrodriguez @lil_libros

277.8k Likes, 1,178 Comments – Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Instagram: “Story time with Santi📚 #SetLife #LaCatrina @pattyrodriguez @lil_libros”

Katy Perry és Orlando Bloom

Ja, hogy te még nem hallottad a hírt? Pedig igaz, Kate és Orlando egy pár, ez pedig itt az első “igazi”, nyilvános megjelenésük volt együtt. Elég jól állnak egymásnak, ugye?

 

@KatyPerry and @orlandobloom made a rare but super glam appearance together at the #amfargala to support HIV/AIDS research! 💙✨ 📷: @gettyimages

2,462 kedvelés, 13 hozzászólás – POPSUGAR (@popsugar) Instagram-hozzászólása: “@KatyPerry and @orlandobloom made a rare but super glam appearance together at the #amfargala to…”

Bella Hadid

Bella & The Weeknd egy párként? Igen! Úgy tűnik, nagyon jól megvannak, hiszen Bella egyértelműen kijelenti a posztjában, hogy az ő karjaiban érzi otthon magát.

Home

2.7 millió kedvelés, 33.1 ezer hozzászólás – 🦋 (@bellahadid) Instagram-hozzászólása: “Home”