Hírstagram október 23-29.

Október utolsó hetén végre megtudhattuk, hogy Jessica Albáék harmadik trónörököse milyen nemű lesz, ráadásul ismét egy nagyon aranyos poszt által – reméljük, nektek is tetszeni fog, ha még nem láttátok!

Lássuk, milyen képeket osztottak még meg velünk a héten!

Cristiano Ronaldo

A FIFA hétfőn tartotta meg éves gáláját Londonban, ahol az év férfi játékosa nem mást, mint Cristiano Ronaldo lett, maga mögé utasítva ezzel Neymart és Messit. Egyáltalán nem meglepő, mert szuper tehetséges férfiról van szó, aki kőkemény munkával jutott el oda, ahol jelenleg tart. Mi drukkoltunk neki!

Not bad 11 😉😉😉😉😂😂

3.8 millió kedvelés, 18.6 ezer hozzászólás – Cristiano Ronaldo (@cristiano) Instagram-hozzászólása: “Not bad 11 😉😉😉😉😂😂”

Nina Dobrev

Imádjuk, hogy árad az őszinte, tiszta szeretet minden olyan képen, ahol Nina kutyusa látható. Ezt most csak így itthagynánk, minden egyéb magyarázat nélkül.

Sleeping next to my sleeping beauty 😴❤️

720.7 ezer kedvelés, 1,838 hozzászólás – Nina Dobrev (@nina) Instagram-hozzászólása: “Sleeping next to my sleeping beauty 😴❤️”

Jessica Alba

Annyira édes volt, ahogy Jessica már a babavárását is bejelentette! Most ismét a Boomerang alkalmazást vette segítségül a nagy bejelentéshez, hogy kisfiú lesz a harmadik trónörökös! Szívből gratulálunk!

@cash_warren and I couldn’t be more thrilled to announce… 👶💙 #officiallyoutnumbered #babyboy #cantwaittospoilhim #hugsandkissesforlife #soontobemamaofthree

331 ezer kedvelés, 3,347 hozzászólás – Jessica Alba (@jessicaalba) Instagram-hozzászólása: “@cash_warren and I couldn’t be more thrilled to announce… 👶💙 #officiallyoutnumbered #babyboy…”

Palvin Barbara

Nincs mese, Barbi alakja tökéletes! A kép alá írt kommentből úgy tűnik, sokat dolgozhatott mostanában, mert elég kimerültnek érzi magát – azért reméljük, akad idő a pihenésre is!

My battery is about to die 😴

562.6 ezer kedvelés, 13.7 ezer hozzászólás – Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) Instagram-hozzászólása: “My battery is about to die 😴”

Rubint Rella

Rella tökéletes példakép! Imád edzeni, odafigyel az étkezésére, ennek pedig meg is van az eredménye, hiszen mi is láthatjuk, milyen irigylésre méltó alakja van. E mellett karrierjét is folyamatosan építgeti, egyre csak növekszenek hivatalos megjelenései.

Starve your doubts ♡ Feed your goals ♡ Find your motivation ♡

5,470 Likes, 6 Comments – Rubint Rella (@rellarubint) on Instagram: “Starve your doubts ♡ Feed your goals ♡ Find your motivation ♡”

Serena Williams

Azért nem sok sztár csemete mondhatja el magáról, hogy már bébi korában saját Instagram oldallal rendelkezik…Nos, Serena kislányával, Olympiával ez pontosan így van, ugyanis mama és papa büszkén mutogatja őt a nagyvilágnak, de ezt nem csodáljuk: gyönyörű ez a kislány!

Making moves.

27.6k Likes, 2 Comments – Alexis Olympia Ohanian, Jr. (@olympiaohanian) on Instagram: “Making moves.”

Van Den Bosch Sydney

A gyönyörű modell nagyon sok helyen járt már a világban, most épp Prágát fedezték fel focista szerelmével. Egyébként érdemes követni a blogját és a Youtube csatornáját is, nagyon igényes mindkettő.

Must see #charlesbridge 😍 First time in #prague ☺️✨ #escapedfor2days 👫

2,236 kedvelés, 10 hozzászólás – Sydney van den Bosch (@sydneyvandenbosch) Instagram-hozzászólása: “Must see #charlesbridge 😍 First time in #prague ☺️✨ #escapedfor2days 👫”

Kim Kardashian

Meg nem mondanánk Kimről, hogy alig másfél hete töltötte be a 37. életévét. Mindenesetre tényleg így van, de azt ki lehet jelenteni, hogy dögösebb, mint valaha! Egyébként bőszen népszerűsíti új illatának kampányát, ami november 15-én kerül a nagyvilág elé.

KKW FRAGRANCE campaign by Mert & Marcus launching November 15 kkwfragrance.com

1.5 millió kedvelés, 18.3 ezer hozzászólás – Kim Kardashian West (@kimkardashian) Instagram-hozzászólása: “KKW FRAGRANCE campaign by Mert & Marcus launching November 15 kkwfragrance.com”