Hírstagram október 30.- november 5.

Rendkívül izgalmas dolgok történtek ezen a héten: több gólyahír, újra összemelegedő világsztárok, és még egy házasságkötés is, hiszen így teljes a kép.

Hogy ne süssük el mindjárt az első bekezdésben, kikről is van szó, görgess tovább a legfrissebb Instagram posztokért!

Selena Gomez és Justin Bieber

Mi sem gondoltuk, hogy le fogjuk még írni ezt a két nevet így együtt, de valami történt ezen a héten: hatalmas robbanással láttak napvilágot a paparazzi fotók, ahol több meghitt pillanatot is lencsevégre kaptak a fiatalokról. Boldogan bicikliztek, egymáshoz bújtak, látszik, hogy jól érezték magukat együtt. Még nem tudjuk, mi áll a háttérben, de az biztos, hogy meg fogjuk majd írni nektek. Nézzétek végig a képeket!

Justin Bieber et Selena Gomez sont quand même trop mignons ensemble 😭❤️ #justinbieber #selenagomez #goals #cute #sweet #aww #outandabout #losangeles #jelena

72.8k Likes, 2,171 Comments – Gossip Room (@gossiproomoff) on Instagram: “Justin Bieber et Selena Gomez sont quand même trop mignons ensemble 😭❤️ #justinbieber #selenagomez…”

Cséffalvay Dorka

Az Éjjel-Nappal Budapest Majája igazán örömteli hírt jelentett be: első gyermekét hordja szíve alatt, aki februárban fog megszületni. Férjével egy nagyon édes pocak-és ultrahang fotót posztoltak Instagramra a rajongók legnagyobb örömére. Szívből gratulálunk nekik!

2018. FEBRUÁR

13.7k Likes, 187 Comments – Dr. Párkai – Cséffalvay Dorka (@dorkacseffalvay) on Instagram: “2018. FEBRUÁR”

Burján Szafi

A diétázók és egészséges életmódot követők számára biztos, hogy ismerős Szafi neve, hiszen nagyon szuper termékei vannak, amik nem csak finomak, de segítenek elérni a kitűzött célunkat is a táplálkozás terén. Szafi a hét közepén jelentette be a csodálatos hírt, hogy férjével három elvesztett baba után az örökbefogadás mellett döntöttek. Imáik szeptemberben meghallgattattak, ekkor született meg kisfiuk, akit nekik szánt a sors. Érdemes elolvasni a posztját erről, mert tényleg szívbemarkoló. Csodálatos látni ilyen színtiszta szeretet!

Justin Hartley

A This is us sztárja bizony boldog kapcsolatban él, amit most már házasként folytathat tovább, ugyanis nőül vette csodaszép kedvesét. Az esküvőn egyébként a sorozat színészei is vendégek voltak, ebből is látszik, hogy igazi barátságok köttettek a forgatás alatt. A ruha mellett pedig nem lehet “csak úgy” elmenni, nézzétek, milyen csodálatos!

Look what we did!

118k Likes, 1,918 Comments – Justin Hartley (@justinhartley) on Instagram: “Look what we did!”

Chris Hemsworth

Megnéznéd Chris-t a legújabb szerepében brillírozni? Hát akkor irány a mozi, ugyanis november elsejétől már mi is láthatjuk a Thor – Ragnarök című filmet, ahol megnézhetjük, hogy küzd meg egymással a halálos gladiátorviadalban a két Marvel hős: Hulk és Thor.

#thorragnarok

231.1 ezer kedvelés, 2,418 hozzászólás – Chris Hemsworth (@chrishemsworth) Instagram-hozzászólása: “#thorragnarok”

Nina Dobrev

Ha valaki, akkor Nina aztán rendesen kitett magáért idén halloweenkor. Egészen elképesztő sminket készítettek neki, biztos, hogy mindenki csodájára járt ennek a mesterműnek!

☠️

765.2 ezer kedvelés, 2,755 hozzászólás – Nina Dobrev (@nina) Instagram-hozzászólása: “☠️”

Duka Regina

Fotózás alatt Bélavári Zita csodaszép menyasszonyi ruhái, melynek Regi idén is arca lesz. Ez a csodálatos darab a Deluxe Collection 2018 ruhái között lesz majd megtalálható, viselői pedig nagyon szerencsések lesznek, mert bizony tündöklően szép ez a ruha!

#werk 📸👰🏼 #wedding #weddingdress #weddings #weddingday #bride #bigday #weddingphotography

12.4k Likes, 55 Comments – Regina Dukai (@reginadukai) on Instagram: “#werk 📸👰🏼 #wedding #weddingdress #weddings #weddingday #bride #bigday #weddingphotography”

Ed Westwick

Azt már jó ideje sejteni lehetett, hogy Ed-nek barátnője van és szerelmes, de most már végre olyan képet is mutatott a rajongóinak, ahol szemtől szemben is láthatjuk mellette kedvesét. A lánynál egyébként több közös fotó is található, de hát nem csodáljuk: ő már biztos tudja, ki is az a Chuck Bass!

Beret babes @jessicamichel

372.6 ezer kedvelés, 1,017 hozzászólás – Ed Westwick (@edwestwick) Instagram-hozzászólása: “Beret babes @jessicamichel”